Agnieszka(Visenna) Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dziś suki uciekły mi z boksu :eviltong: razem z nimi Riana. Wchodzę do biura - a ona przypięta , łasi się i rozdaje buziaki :crazyeye::crazyeye: O co chodzi ? -pytam. Ona po prostu w stresie pokazuje zabki, ale po sterylizacji trafila do baraku i osmielila sie bardzo - swietna suka! -chwalili pracownicy. Czuje wiec, ze trzeba bedzie oglaszac mala nieco inaczej:multi: Riana ma trzy lata. Jej nr ewidencyjny to: 1626/08. Ta malutka dziewczyneczka przeszła w swoim życiu już bardzo wiele.Trafiła do Schroniska w bardzo złym stanie - doświadczenia z przeszłości nie pozwalają jej nawiązać więzi z człowiekiem. Ciągle siedzi w budzie, lub stoi przy kracie szczekając i odganiając intruzów.Wszyscy wiemy jednak, że nowy dom, miłość, ciepło i wyrozumiałość pomogą jej zapomnieć o złych doświadczeniach. Pomóżmy - szukamy dt lub ds na terenie całej Polski. EDIT - - - - - Ta niewielka ok. 4 letnia suczka o wyglądzie arystokratki to prawdziwy skarb.Przy pierwszym kontakcie z człowiekiem jest nieufna i sceptycznie nastawiona, może nawet pokazać ząbki - ze strachu, bo może przyszedł ją skrzywdzić.. Kiedy jednak już się do kohoś przekona, oddaje mu się cała - bez reszty, a jej serduszko zaczyna bić mocniej, już tylko dla niego. Riana jest wyjątkowym psem tylko dla wyjątkowej osoby : cierpliwej, delikatnej ... i takiej, która już nigdy jej nie porzuci,po prostu zasłuży sobie na jej bezgraniczną psią miłość i wierność. Riana mieszka w Schronisku już ok. roku.Nikt jeszcze nigdy nie dał jej szansy na lepsze życie. Może ona czeka na swoje przeznaczenie...? może czeka właśnie NA CIEBIE? NUMER EWIDENCYJNY RIANY TO 1626/08 Quote
kikou Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 no to chyba musimy sie brać za ogłoszenia.... Quote
xmartix Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ja oferuję allegro i parę jeszcze, ale teraz nie mogę ;/ dopiero wieczorem albo jutro Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Bylam dzisiaj w schronisku, ale nie udalo mi sie - mimo dobrych checi, wyprowadzic Rianki z boksu :placz: Ona w strachu okazuje agresje.. Probowala mnie wypedzic z boksu napierajac na mnie z zebami, potem nachalnie lapala smycz zebami chociaz stalam spokojnie. Czuje, ze to kolejny pies, przed ktorym dluga i ciezka droga.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 ktos moglby wystawic allegro dla Rianki? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 no tak, ale jeszcze jakis porzadny tekst przydaloby sie sklecic, pomysle.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Boje się. Boje się tego, że mnie skrzywdzisz. Gdzie mam skryć swoje oczy pełne żalu? jak sprawić by moje serce przestało bić? Nie chcę już dalej tak żyć. Siedzę na zimnym betonie Nie mam nic Nawet nadzieja uciekła gdzieś pozwól mi umrzeć zatrzymać serca bieg To takie straszne żyć w strachu i bólu jaki niesie samotność Zabij mnie - jeśli nie chcesz pokochać.. Bo Ty również nie chcesz.. prawda? Czy ludzie w ogóle wiedzą, czym jest miłość i wierność? nie zawiedź mnie.. Riana ma trzy lata. Jej nr ewidencyjny to: 1626/08./SCHRONISKO WROCŁAW Ta malutka dziewczyneczka przeszła w swoim życiu już bardzo wiele.Trafiła do Schroniska w bardzo złym stanie - doświadczenia z przeszłości nie pozwalają jej nawiązać więzi z człowiekiem. Ciągle siedzi w budzie, lub stoi przy kracie szczekając i odganiając intruzów.Wszyscy wiemy jednak, że nowy dom, miłość, ciepło i wyrozumiałość pomogą jej zapomnieć o złych doświadczeniach. Niestety sunia ze strachu okazuje agresję, więc potencjany dom musi być naprawdę WYROZUMIAŁY I ODPOWIEDZIALNY, a najlepiej także doświadczony. Ocal to istnienie... "ratując jedno życie , ratujesz cały świat.." nie pozwólmy Riance tak skończyć! Kontakt: 660-767-394 Quote
xmartix Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 3-letnia mała Riana na zimnym betonie... (570678964) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Koperek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Chyba się muszę wziąć za dziewczynę, bo ją Aga będzie ogłaszała, jako agresywną :p Możemy się umówić za tydzień i spróbować wyciągnąć to łaciate. Kto chętny??:diabloti: Quote
xmartix Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 hmm.... no ja nie mogę obecnie :roll: kto by je tu wziąć mógł..? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Jak bylam ostatnio w jej boksie to wyjechala ze mna spowrotem do wyjscia po 2 sekundach napierajac zebami :crazyeye::crazyeye::crazyeye: rzucala sie itd itp. moze koper jako doswiadczona osoba jakos zapanuje nad ta mala lwica :crazyeye::crazyeye: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 bardzo prosilabym o jeszcze jedno allegro dla burej starszej suczki.. kontakt tel podany w poscie. http://www.dogomania.pl/forum/f28/te-istnienia-juz-wkrotce-zgasna-na-zawsze-tak-zwalnia-sie-rytm-ich-serc-110071/index374.html Quote
xmartix Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 allegro dla Księżniczki: Księżniczka pragnie DOMU! (575766585) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 nie zapominajcie o Riance.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 :shake::shake::shake::shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Dziś suki uciekły mi z boksu :eviltong: razem z nimi Riana. Wchodzę do biura - a ona przypięta , łasi się i rozdaje buziaki :crazyeye::crazyeye: O co chodzi ? -pytam. Ona po prostu w stresie pokazuje zabki, ale po sterylizacji trafila do baraku i osmielila sie bardzo - swietna suka! -chwalili pracownicy. Czuje wiec, ze trzeba bedzie oglaszac mala nieco inaczej:multi: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 hej,halo - przypominamy sie Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Rianko, pokazuj się wszystkim Quote
kikou Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 prosimy o jakiekolwiek ogłoszenia żeby niunia nie zgniła w schronisku.....:-( dzisiaj byłam w jej boksie.... oszczekała mnie ale już po pięciu minutach dała się ładnie pogłaskac, szukała kontaktu, chociaż spięta i zalękniona... przy mądrym człowieku mogłaby byc z niej jeszcze cudowna sunia... Quote
Recommended Posts