Aleksandrossa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Witam Szukam domu dla 4 letniego psa rasy York. Pies mieszkał ze starszą Panią ( moją babcią), której zabrakło... Psa niestety nie możemy mieć u siebie w domu z uwagi na swojego psa dużej rasy który nie lubi małych piesków. York jest bardzo wesołym, niezwykle spokojnym psem. Jedyna jego wada to to, że jest potwornym niejadkiem i lubi kuchenne jedzonko :(( ( nauczony przez babcię z którą zjadał swoje porcje obiadowe ( kurczaczka z warzywami, mięsko itd itp ) Nie ukrywam że zależy mi na kimś odpowiedzialnym, na osobie która zajmie się pieskiem , zadba o niego i będzie dla niego przyjacielem. Pies wymaga zadbania ( m.innymi ściągnięcie kamienia nazębnego ). Psa do odebrania z Warszawy. Pies ma tatuaż z numerem i oczywiście metrykę (po rasowych rodzicach). Zainteresowanym wyślę zdjęcia pieska na e-maila. UWAGA : BARDZO DOKŁADNIE SPRAWDZAM PRZYSZŁYCH WŁAŚCICIELI, ponieważ wiele osób które interesuje się pieskiem to osoby które już wcześniej sprzedawały Yorki ( które to pieski brali do siebie niby w celu opieki) !!!! Ludzie jak tak można!!! Pomyślcie. Jak można : pies to nie zabawka na której można zarobić i to niemałe pieniądze !!!! Na tym portalu zamieszczę listę osób które w ten sposób chciały "przekombinować" sytuację i pieska wziąć na odsprzedaż !!!! Mam nadzieję że administratora strony ta uwaga zainteresuje, bo warto jest chronić ludzi przed krętactwem!!! Liczę na szczerość przy składaniu swoich ofert , bo zależy mi na dobrym domu dla pieska [url=http://www.psy.elk.pl/ogloszenia/4720,oddam-Yorka-do-kochajacej-rodziny.htm]Oddam Yorka do kochaj Quote
Aleksandrossa Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Ehhh a tyle osób się ogłasza, że chce yorczka :/ Quote
Charly Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 i jak to? nikt nie chce??? sami handlarze??:-o Quote
Aleksandrossa Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 adres e-mail : at.kropek@gmail.com num tel (na str. już usunięty, ale wcześniej zapisałam): 694350026 Quote
Lencia88jaw Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 prosiłabym o adres email lub numer kontaktowy osoby opiekującej sie aktualnie pieskiem, zrobiłabym ogłoszenie na gumtree Quote
Lencia88jaw Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 York - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa ogłoszenie, każdą osobe zainteresowana przekieruje na podany przez Ciebie numer telefonu lub email Quote
Lencia88jaw Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 '' Moja Sunia tej samej rasy zmarła w maju, miała już 13 lat. Od tamtej pory bardzo za nią tęsknieę ale niestety nie stać mnie na kupienie szczeniaka tej rasy, bo "cena za przyjaźń" jest dla mnie za wysoka. Mam juz doświadczenie w opiece nad yorkami i marzę o takim piesku. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że piesek ten przeżył straszną tragedię i napeno będzie potrzebował poświęcenia mu większej ilości czasu. Jestem w stanie mu to zaoferować, jak również ciepły domek i miłość. Bardzo proszę o odpowiedź. '' Jest to wypowiedz pewnej pani zainteresowanej pieskiem dostalam ta odpowiedz tuz po daniu ogloszenia na gumtree, podałam rownież tej pani numer telefonu podany na stronie, pozdrawiam Quote
jkp Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No zeby uniknąć handlarzy i pseudohodowców to błagam z wykastrujcie psiaka !!! Nic mu nie bedzie a " pewni ludzie " przestaną sie interesować. Quote
al-ka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Aleksandrosso byłoby najlepiej dla psiunia gdybyś go wysterylizowała(moze nie doczytałam-jesli tak to sorry).Psiak może trafić do rozmnażaczy i zafundujesz mu piekło na ziemi.A tacy ludzie dla pieniędzy potrafią się tak krygować i czarować,że oszukają nawet KGB:evil_lol:.Dla jego zdrowia i bezpieczeństwa usunęłabym mu klejnoty..A Ty zrobisz jak zechcesz... Quote
Lencia88jaw Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Zjednej strony macie racje z zabiegiem ale z drugiej strony to jest piesek z metryka Quote
Aleksandrossa Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Al-ka nie doczytałaś :D To nie mój psiak. Ja tylko dałam tu info. Podsunę ten pomysł właścicielowi psiaka... Quote
al-ka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Sorry!Ja w biegu ciągłym...Pogadaj kochana,bo można niechcący straszną zrobić krzywdę psu.Są tacy,którzy dla pieniędzy zrobią każde świństwo.Trafić do takiej rozmnażalni-to lepiej umrzeć. Quote
Koliberek34 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jesli to jest w pelni rasowy i rodowodowy psiak,to ja bylabym ostrozna w daniu go pierwszej lepszej osobie.:shake: jezeli piesek jest do oddania,to moze lepiej go poddac zabiegowi kastracji i dopiero wtedy poszukac mu domku? Wtedy nie trafi do jaki pseldorozmnazacz.:shake: Quote
Aleksandrossa Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Piesek znalazł już dom. Wątek mozna zamknąć. Quote
Koliberek34 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Aleksandrossa']Piesek znalazł już dom. Wątek mozna zamknąć. A mozesz napisac cos wiecej?:shake: Quote
Aleksandrossa Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 wiem tylko, ze ma juz dom... Quote
Koliberek34 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 A skad to wiesz,ze psiak znalazl tak predko domek? Quote
Koliberek34 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Na tym Gumtree byl poszukiwany York jako prezent dla corki.:crazyeye: Psiak trafil jako prezent lub jako pseudorozmnazacz. Quote
Aleksandrossa Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Bo pisałam do jego byłego właściciela. Quote
Recommended Posts