Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Szukam domu dla 4 letniego psa rasy York. Pies mieszkał ze starszą Panią ( moją babcią), której zabrakło... Psa niestety nie możemy mieć u siebie w domu z uwagi na swojego psa dużej rasy który nie lubi małych piesków. York jest bardzo wesołym, niezwykle spokojnym psem. Jedyna jego wada to to, że jest potwornym niejadkiem i lubi kuchenne jedzonko :(( ( nauczony przez babcię z którą zjadał swoje porcje obiadowe ( kurczaczka z warzywami, mięsko itd itp ) Nie ukrywam że zależy mi na kimś odpowiedzialnym, na osobie która zajmie się pieskiem , zadba o niego i będzie dla niego przyjacielem. Pies wymaga zadbania ( m.innymi ściągnięcie kamienia nazębnego ). Psa do odebrania z Warszawy. Pies ma tatuaż z numerem i oczywiście metrykę (po rasowych rodzicach). Zainteresowanym wyślę zdjęcia pieska na e-maila. UWAGA : BARDZO DOKŁADNIE SPRAWDZAM PRZYSZŁYCH WŁAŚCICIELI, ponieważ wiele osób które interesuje się pieskiem to osoby które już wcześniej sprzedawały Yorki ( które to pieski brali do siebie niby w celu opieki) !!!! Ludzie jak tak można!!! Pomyślcie. Jak można : pies to nie zabawka na której można zarobić i to niemałe pieniądze !!!! Na tym portalu zamieszczę listę osób które w ten sposób chciały "przekombinować" sytuację i pieska wziąć na odsprzedaż !!!! Mam nadzieję że administratora strony ta uwaga zainteresuje, bo warto jest chronić ludzi przed krętactwem!!! Liczę na szczerość przy składaniu swoich ofert , bo zależy mi na dobrym domu dla pieska
[url=http://www.psy.elk.pl/ogloszenia/4720,oddam-Yorka-do-kochajacej-rodziny.htm]Oddam Yorka do kochaj

Posted

'' Moja Sunia tej samej rasy zmarła w maju, miała już 13 lat. Od tamtej pory bardzo za nią tęsknieę ale niestety nie stać mnie na kupienie szczeniaka tej rasy, bo "cena za przyjaźń" jest dla mnie za wysoka. Mam juz doświadczenie w opiece nad yorkami i marzę o takim piesku. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że piesek ten przeżył straszną tragedię i napeno będzie potrzebował poświęcenia mu większej ilości czasu. Jestem w stanie mu to zaoferować, jak również ciepły domek i miłość. Bardzo proszę o odpowiedź. ''

Jest to wypowiedz pewnej pani zainteresowanej pieskiem dostalam ta odpowiedz tuz po daniu ogloszenia na gumtree, podałam rownież tej pani numer telefonu podany na stronie, pozdrawiam

Posted

No zeby uniknąć handlarzy i pseudohodowców to błagam z wykastrujcie psiaka !!! Nic mu nie bedzie a " pewni ludzie " przestaną sie interesować.

Posted

Aleksandrosso byłoby najlepiej dla psiunia gdybyś go wysterylizowała(moze nie doczytałam-jesli tak to sorry).Psiak może trafić do rozmnażaczy i zafundujesz mu piekło na ziemi.A tacy ludzie dla pieniędzy potrafią się tak krygować i czarować,że oszukają nawet KGB:evil_lol:.Dla jego zdrowia i bezpieczeństwa usunęłabym mu klejnoty..A Ty zrobisz jak zechcesz...

Posted

Sorry!Ja w biegu ciągłym...Pogadaj kochana,bo można niechcący straszną zrobić krzywdę psu.Są tacy,którzy dla pieniędzy zrobią każde świństwo.Trafić do takiej rozmnażalni-to lepiej umrzeć.

Posted

Jesli to jest w pelni rasowy i rodowodowy psiak,to ja bylabym ostrozna w daniu go pierwszej lepszej osobie.:shake: jezeli piesek jest do oddania,to moze lepiej go poddac zabiegowi kastracji i dopiero wtedy poszukac mu domku? Wtedy nie trafi do jaki pseldorozmnazacz.:shake: