Becia66 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 nic dobrego nie zaznała w swoim krótki życiu.....:-(:-(:-( Tak przyszło mi do głowy że może dlatego ją ktoś przywiązał bo wiedział....:shake: Quote
Chikinchan Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 becia66 napisał(a):nic dobrego nie zaznała w swoim krótki życiu.....:-(:-(:-( Tak przyszło mi do głowy że może dlatego ją ktoś przywiązał bo wiedział....:shake: Nawet jesli wiedzial, to co?? Kazdy- czy to pies czy czlowiek- zasluguje na to by odejsc z godnoscia. Nawet jesli ten ktos wiedzial, to przywiazujac ja na przystanku pokazal, ze nie zasuluje na zaden szacunek. Biedna kruszynka... :-( Quote
Becia66 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 biedne maleństwo....:-(:-(:-(...a jeszcze tak niedawno zdjęcia jej robiłam...:shake: Quote
ewatr Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Dopiero przeczytałam :-( tak mi maluszku ['] przykro ze nie udało sie ci pomóc ... Quote
lapisl Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Zaledwie zarysowałaś tu swoje "być", pa Malutka Quote
Becia66 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Maleńka wiosna idzie.....nie dane ci było jej zobaczyć.....:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts