Neczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 2.03.2009, Emi dołączyła do grona psich aniołków... PAMIĘTAMY, MALEŃKA _____________________________________________________ Malutka Emi trafiła do schroniska w Orzechowcach ok. miesiąca temu, z jednej z Przemyskich ulic, gdzie przez człowieka, który nazywał się kiedyś jej właścicielem, przywiązana została na mrozie do przystanku autobusowego... Suczka miała to szczęście w nieszczęściu, że wogóle ktoś zwrócił na nią uwagę... Trafiła do zimnego boksu wraz z innymi Orzechowskimi maluchami... Emi jest filigranową, prześliczną suczką, dlatego myśleliśmy, że domek znajdzie się szybko. Nic z tych rzeczy... Psina była zawsze stonowana, spokojna, ale ostatnio zrobiła się bardzo apatyczna, sierść nastroszyła się, widocznie coś było nie tak... Kierownik zabrał ją do weterynarza. Okazało się, że maleńka Emi ma chore serduszko. Jesteśmy obecnie w trakcie dokładnego diagnozowania choroby. W ciągu najbliższych dni zostaną zrobione dokładniejsze badania. Suczka niestety niedługo będzie musiała wrócić od weterynarzy do schroniska... znów do boksu, znów za kraty... A przecież to maleństwo powinno już dawno mieć swój własny kąt w ciepłym domku przy ukochanych ludziach. Nie pozwólmy, aby to maleństwo wróciło do schroniska... przecież jej serduszko może tego nie wytrzymać :placz: Życie maleńkiej Emi wciąż pełne bólu... kontakt: Anka, tel. 782 670 611 e-mail: ania6931@gazeta.pl baner Quote
Dorothy Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 to takie szczenieta tak dlugo tkwia w schronie? myslalam ze szczenieta rozchodza sie jak swieze buleczki...:shake: Quote
Neczka Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Dorothy napisał(a):to takie szczenieta tak dlugo tkwia w schronie? myslalam ze szczenieta rozchodza sie jak swieze buleczki...:shake: Też tak kiedyś myślałam... Ale to Orzechowce - schronisko na końcu świata :-( Quote
Becia66 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 nastepna z serduszkiem....:shake:....ciężko o domki......:shake: Quote
Neczka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 ewatr napisał(a):Neczi ogłaszamy ? Oczywiście, dzięki Ewciu :Rose: Ja wieczorem postaram się zabrać za moje stałe stronki ;) Quote
Neczka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 No to mamy maleńką na: [LIST] [*]ale.gratka.pl [*]eoferty.com [*]kupiepsa.pl [*]centrumofert.pl [*]24polska.pl [*]sprzedasz.pl [*]adopcjapsa.pl [*]pineska.pl [*]adopcje.org [*]petworld.pl [*]warszawa.gumtree.pl [*]nasipupile.pl [*]kokosy.pl [*]ojej.pl [*]przemysl.olx.pl [*]przygarnijzwierzaka.pl [*]neeon.pl [/LIST] :kciuki: Quote
ewatr Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Neczka']No to mamy maleńką na: ale.gratka.pl eoferty.com kupiepsa.pl centrumofert.pl 24polska.pl sprzedasz.pl adopcjapsa.pl pineska.pl adopcje.org petworld.pl warszawa.gumtree.pl nasipupile.pl kokosy.pl ojej.pl przemysl.olx.pl przygarnijzwierzaka.pl neeon.pl :kciuki: szalejesz Neczi :eviltong:;) a ja tylko skromnie allegro : 3,5-miesięczna Emi z chorym serduszkiem pomozesz? ale wieczorem jeszcze sie poprawie i cos wystawie bo szkoda malenkiej :-( Quote
Beata19 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 dodalam malenstwo na n-k Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Chikinchan Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Co za bidulka.............. :-(:placz: Quote
Neczka Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Dzięki dziewczyny :Rose: Nie wiem nawet, ile mamy czasu na pomoc... Maleńka czuje się coraz gorzej, momentami traci świadomość, gdyby nie czujność pracowników, wczoraj już by jej nie było...:placz: Błagam o domek dla tej maleńkiej :placz::-( Quote
Dorothy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 nie ma dokladnej diagnozy? co jest z tym sercem? czemu nie lecza tego w schronie? czy ona jest szczepiona na wirusówki? Quote
Dorothy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 bedzie mogla zostac u Ciebie na DT? chyba nie wroci do schronu? Quote
Neczka Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Dorothy napisał(a):nie ma dokladnej diagnozy? co jest z tym sercem? czemu nie lecza tego w schronie? czy ona jest szczepiona na wirusówki? Emi jest zaszczepiona. Jest ciągle leczona, ale w Przemyślu nie ma szansy na dokładną diagnozę suni... Najprawdopodobniej we środę maleńka przyjedzie do mnie, do Rzeszowa i zabiorę ją do znajomego weterynarza, który zrobi dokładne badania... Żeby tylko wytrzymała :-( Quote
ewatr Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Neczka napisał(a):Emi jest zaszczepiona. Jest ciągle leczona, ale w Przemyślu nie ma szansy na dokładną diagnozę suni... Najprawdopodobniej we środę maleńka przyjedzie do mnie, do Rzeszowa i zabiorę ją do znajomego weterynarza, który zrobi dokładne badania... Żeby tylko wytrzymała :-( Matko Neczi to az tak z maleńka jest zle :placz: Quote
Neczka Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Ewciu, strasznie źle... 2 dni temu całkowicie zaczęła tracić świadomość. To chodziła po biurze i plątała się po kablach, to znów wpadała do wiaderek...:placz::placz: Quote
ewatr Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Oby sie udało jej pomóc bo czas tu odgrywa wielka role ...:-( Quote
Neczka Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Maleńka jest w schronisku pod dobrą opieką, kierownik i weterynarze prowadzący Emi zrobią wszystko, co w ich mocy... Quote
Recommended Posts