Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w Niemczech nigdy nie sa podawane przed Wystawa,jakie psy sa zgloszone.Jezeli ktos cos wie,to tylko "nielegalnie" sie dowiedzial;)
Zwiazek psow ( VDH ) tego zabrania.

Posted

Magi napisał(a):
w Niemczech nigdy nie sa podawane przed Wystawa,jakie psy sa zgloszone.Jezeli ktos cos wie,to tylko "nielegalnie" sie dowiedzial;)
Zwiazek psow ( VDH ) tego zabrania.

oż...ale są restrykcyjni :cool3:

• 1 month later...
Posted

witajcie:
mam kilka fotek szpicow roznej wielkosci i masci.. sa to jednak niezidentyfikowane osobniki fotografowane przez mojego meza:)))
bylismy z moim malamutem ktory nota bene wygral rase i ukonczyl interchampionat na tejze wystawie.. malamuty byly oceniane na innym ringu niz szpice tak wiec oceny nie widzialam:)
fotki wrzuce jak sie nieco ,, ogarne'' :)

Posted

Super:multi::multi::multi:
Wstaw wszystkie zdjęcia szpiców jakie tylko masz,czekamy z niecierpliwością.

I gratuluję wam sukcesów w Berlinie.:multi:

Posted

:))
wilcze tez sa.. tyle ze zasugerowalam sie raczej watkiem szpiczastych maluchow i nie wpadlo mi do glowy ze sa tu rowniez milosnicy tych wiekszych gabarytowo:))
wg zyczenia:)
to fotki z konkurencji finalowych .. niestety mialam nowy aparat ktorego zupelnie ,, nie czulam''.. i na dodatek zle byl ustawiony stad ta beznadziejna jakosc:cool1:

i jeszcze taki bialasek:)

Posted

oczywiscie ze mozesz:)).. wszystkie fotki sa autorstwa mojego meza i moje, wystarczy ze tylko podpiszesz ,, sniezne przestrzenie'' czyli my:)))
pozdrawiam
w tym sezonie planujemy jeszcze kilka wypadow za granice Polski.. tym razem tez z Pimpkiem tak wiec fotki napewno beda:)

Posted

anyia napisał(a):
oczywiscie ze mozesz:)).. wszystkie fotki sa autorstwa mojego meza i moje, wystarczy ze tylko podpiszesz ,, sniezne przestrzenie'' czyli my:)))
pozdrawiam
w tym sezonie planujemy jeszcze kilka wypadow za granice Polski.. tym razem tez z Pimpkiem tak wiec fotki napewno beda:)

bardzo dziękuję:lol::lol:

my też będziemy "instalować" foty z naszych wypadów w naszej galerii

pozdrawiam

A.

Posted

Przepraszam, że tutaj piszę.... Na wątku wystawy w Berlinie nikt mi nie odpowiedział:niewiem:, więc mam prośbę :modla: do posiadających katalog o stawkę boston terrierów :loveu: