Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ździsiu jest najpiekniejszym Buldogiem - to przeciez oczywiste !! :)
Chciałabym,zeby pokazał sie w Kaliszu,Wrocławiu i Poznaniu...a na codzien mieszka w Poznaniu...zobaczymy czy sie uda :)
Pozdrawiam!

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Chłopak jak malowanie! I mordke ma wyjściową i w talii wąski... Z takim to nie wstyd wyjść do kina i do kawiarni... Wszystkie laski w okolicy będą Wam zazdrościć Zdziśka...
Trzymam na niego kciuki. Pozdrówcie go od Ciotki-Aśki.
Pzdr.

Posted

Mister jest SUPER! Bardzo bym chciała pogłaskać Zdziśka "na żywo". Myślisz, że będzie to mozliwe? Nigdy nie miałam kontaktu z buldogami ang.. Zdzisiek będzie pierwszym!
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

No właśnie wysłałam dzisiaj maila do hodowcy , bo chcemy go wystawic w Kaliszu , gdzie zgłoszenia przyjmują do 20 maja i cos sie obawiam , że nie zdązymy...
Ale trzeba byc dobrej mysli :)
Normalnie to przeciez mozna wpisac w zgloszenie , ze rodowod w przygotowaniu ale nie wiem czy tak mozna w przypadku metryki nie naszego zwiazku... chyba nie bardzo.. :)
Pozdr

Posted

To ja ci podpowiem :D
klasa szczeniąt i młodzieży:
do zgłoszenia podłączasz ksero rosyjskiej metryczki wraz z ksero rodowodów rodziców, piszesz, że "rodowód w przygotowaniu" i jako wlaściciela podajesz rosyjskiego hodowcę, a adres kontaktowy: swój w Polsce

Pozdrowienia dla krajana Ździśka od Pol'ki i Pusika :D

W ten prosty sposób byliśmy już na trzech wystawach w Polsce i za granicą, a zgłoszeni jesteśmy na kolejne cztery
:thumbs:

• 2 weeks later...