Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Darianna napisał(a):
Ja tęsknię :D Miałam się zapowiedzieć, że w weekend będę w bielsku-białej na próbach polowych z Karmelo ale chyb tam macie daleko? W Pisarzowicach dokładnie.

Nie aż tak daleko, Do Bielska 20 km, a te Pisarzowice zaraz poszukam. A w którą niedzielę tam będziecie???

A my właśnie wracamy z wczasów nad morzem. Za nami 20 godzin jazdy, którą Armin zniósł dzielnie. Teraz siedzimy w Mc Donaldzie w Częstochowie i jemy śniadanko. Armin już przemierzył pobliskie pola, wszamał śniadanie i śpi pod stolikiem.
Ponieważ za tydzień idziemy na wesele, to postanowiliśmy wykorzystać to, że przejeżdżamy przez Częstochowę i zajechać na zakupy do Konopisk. Strasznie żałuję, że nie udało mi się dodzwonić do Ali od Roniego (mówi: nie ma takiego numeru), bo myślałam, że podrzucimy jej Armina na kilka godzin, żeby nie musiał siedzieć sam w aucie, jak Pan będzie mierzył garnitury. :-)
Na szczęście jest dosyć pochmurno, więc będzie mógł w samochodzie spokojnie spać, bo upału nie będzie.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie powczasowo wszyscy, którzy o nas pamiętacie i wszyscy, którzy może sobie przypomną, jak zobaczą fotki. A fotek jest sporo. Samego Armina jest 327 zdjęć, więc najpierw będą te (pewnie nie w jednym kawałku), a na koniec wrzucę jeszcze nasze wspólne zdjęcia z rudym, których też będzie pewnie ze 100.

Zaczynamy od zdjęć z Lidzbarka Welskiego na Mazurach, gdzie Armin był z nami ostatnie kilka dni obozu.

Posted

Po krótkim odpoczynku, powrót Armina na obóz. Mimo całej chmary namolnych dzieciaków, Arminowi lepiej było chyba jednak na obozie nad jeziorem i rzeką niż w bloku w środku miasta, dlatego wrócił do nas znów na ostatnie 3 dni kolonii.
Takie miejsce upatrzył sobie Armindo, żeby schować się przed upałem w Lidzbarku. :-)

Posted

Ja to się chyba pochlastam!!!!!!!!!!!!!!!
Byliście tak blisko mnie, dzwoniliście, a ta zakichana telefonia nawaliła :angryy::angryy::angryy:
Numer mam wciąż ten sam, z końcówką 888, więc nie wiem co się stało :placz::placz::placz:
Nawet urlop mam. Fakt, że trochę rozkopaną chatę, bo remoncik mały mamy, ale dla Was to odrzutowcem bym ogarnęła wszystko, żebyśmy mogli się wreszcie spotkać. A Arminem zaopiekować się, to by była dla mnie dopiero przyjemność :multi:

Posted

AlaŚ napisał(a):
Ja to się chyba pochlastam!!!!!!!!!!!!!!!
Byliście tak blisko mnie, dzwoniliście, a ta zakichana telefonia nawaliła :angryy::angryy::angryy:
Numer mam wciąż ten sam, z końcówką 888, więc nie wiem co się stało :placz::placz::placz:
Nawet urlop mam. Fakt, że trochę rozkopaną chatę, bo remoncik mały mamy, ale dla Was to odrzutowcem bym ogarnęła wszystko, żebyśmy mogli się wreszcie spotkać. A Arminem zaopiekować się, to by była dla mnie dopiero przyjemność :multi:

No szkoda, że nie udało się zdzwonić, bo też miałam nadzieję, że uda się spotkać. Na szczęście mój mąż znalazł garnitur w ekspresowym tempie i Armin musiał siedzieć w Aucie tylko 45 minut. No ale gdyby udało mi się dodzwonić, to potem mielibyśmy dużo czasu na wspólny spacerek.
A jak Daleko mieszkacie od Konopisk???

Posted

Darianna napisał(a):
widzę, że dzieciaki ryzykowały utratą obuwia dla dobrej zabawy ;)

próby polowe mamy jutro od rana do południa...

Przyjedziemy :-)
A potem wpadniesz do nas?

Posted

będę z Ewą transportem więc nie bardzo. tylko na miejscu. zbiórka jest w Pisarzowicach w siedzibie koła łowieckiego Knieja o 8 rano, potem w pole, ale o 14 wracamy z pola i do 15 bedziemy tam :)

Posted

Darianna napisał(a):
będę z Ewą transportem więc nie bardzo. tylko na miejscu. zbiórka jest w Pisarzowicach w siedzibie koła łowieckiego Knieja o 8 rano, potem w pole, ale o 14 wracamy z pola i do 15 bedziemy tam :)

Ok, to wpadniemy na 14:00. Można tam wejść z psem?