Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
4 lipca jest wystawa w Ustroniu, pomyślałam, że powtórzę zeszłoroczną wizytę ;) Tym razem wyciągnę ze soba Pawła :)

Ooo, super by było. Eneasza nie będzie wtedy na 100%, ale ja pomyślę jeszcze nad tym szkoleniem i może faktycznie nie pojadę. Piszcie się na wystawę, a ja się postaram jakoś to poukładać.

Posted

Idę do domu... mam dosyć tego szaleństwa.

Pani, no zlituj się, będziesz się opalać latem.

Bo jak zejdę po ciebie... :-/

No i musiałam iść do domu, a takie piękne słońce w ogrodzie.

Posted

[SIZE="4"]Ku Waszej pamięci Paro Prezydencka, Elito polskiej polityki, kultury i życia społecznego

i ku Twojej pamięci drogi Księże Adamie, na zawsze zostaniesz w naszych wspomnieniach.

Posted

Tym razem mamy dla Was coś specjalnego :-)

Luna (seterka) i Maniek (szwajcar)

Luna i Armin

A Pani mówi, że jestem niegrzeczny :-(

Za to na przeszkodach spisuję się super :)

Posted

I zmiana przeszkody

Wielki skok Luny

Dumny Mr Armin

Jak uda mi się namówić męża, żeby pojechał z nami w czwartek, to będzie więcej zdjęć i lepsze, bo ciężko biega się z psem i robi zdjęcia jednocześnie. :-D

Posted

Jak byliśmy się zapisywać na szkolenie, to nie był zbyt chętny do agility, ale teraz idzie mu świetnie, w przeciwieństwie do nauki. Oj nie lubi ten mój dzieciak do szkoły chodzić, nie lubi. Chociaż widzę, że z zajęć na zajęcia jest już lepiej.

Posted

Dostał, ale wypiął się na te smaczki. W domu wcina, jak nic, a na szkoleniu nie chce. Dzisiaj nawet mu zamiast smaczków parówkę wzięłam i też nie chciał. Całe szkolenie myślał o niebieskich migdałach, rozglądał się, bujał w obłokach. Robił, co mu kazałam, ale nawet na mnie nie spojrzał. Leń i wagarowicz po prostu. :D