Kalunia_C Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 A na zakończenie przegląd żabek, a raczej olbrzymich żab, których było tam prawdziwe oblężenie. :-) Tyle na dzisiaj. Możecie cieszyć oko moim pięnym rudzielcem :D Quote
AlaŚ Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 http://i42.tinypic.com/javntd.jpg Trzeba było uprzedzić, że będą sceny erotyczne! Poczułam się zgorszona :diabloti: A Armin to przystojniacha, że hej :loveu: I chciałam zapytać, na ktorym zdjęciu jest ten ponoć błyskawicznie brudzący się seterek, bo ja widzę tylko wyczesanego, w niczym nie wytarzanego rudego elegancika. Coś ta pańcia nam tu zmyśla :evil_lol: Quote
Kalunia_C Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 No wczoraj udało się pobrudzić tylko łapki na szczęście, ale polecam wcześniejsze spacery. :D Quote
magmar Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dawno tu nie zaglądałam, muszę przyznać, że Armin jest cudny. Pamiętam go jeszcze ze starych zdjęć, wyrósł od tamtego czasu. : ) Quote
Kalunia_C Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 magmar napisał(a):Dawno tu nie zaglądałam, muszę przyznać, że Armin jest cudny. Pamiętam go jeszcze ze starych zdjęć, wyrósł od tamtego czasu. : ) Oj wyrósł, wyrósł, dlatego zapraszamy częściej, żeby nie było zaległości :D Pozdrawiam serdecznie! Quote
Darianna Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Fajna pościel :) I jak ładnie Armin kość zabunkrował ;) Quote
Kalunia_C Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Moi panowie urządzili sobie dzisiaj w salonie mecz balonem, a oto relacja: Quote
Kalunia_C Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Armin w przerwach meczu z Panem, oglądał mecz w telewizji :D Quote
Kalunia_C Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Internet chodzi mi dzisiaj jak czołg, więc ostatnia porcja fotek: Tyle zostało z balona na końcu meczu: Quote
Izuuus Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 http://i40.tinypic.com/a10rkm.jpg nie ma to jak ..zabawa balonem :) Quote
Kalunia_C Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Armin skończył dzisiaj półtora roku, z tej okazji dostał smacznego przyjaciela :D Quote
Kalunia_C Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Jak widać, przywitał się z nim bardzo czule, prosiaczek aż się uśmiechnął. :D Quote
Kalunia_C Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Tyle "jubileuszowych" fotek. Życzymy przyjemnego oglądania. :D Quote
Darianna Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Przerażający przyjaciel :) Ile czasu mu starczyło, żeby go zjeść? ;) Quote
Kalunia_C Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Nie zjadł go na raz. Obecnie jego piękne ząbki patrzą centralnie na moje miejsce w łóżku. Jak rano wstanę i zapomnę o przyjacielu, to dostanę zawału :D Quote
Izuuus Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Okropny też przyjaciel :mdleje: Ja to bałabym się tego do domu wnieść :cool3: Quote
Kalunia_C Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 A czego tu się bac??? Nawet gdyby był jeszcze żywy, Armin szybko pomógłby mu dokończyć żywota, bo jak tylko go zobaczył, to oszalał z radości i jak tylko mąż położył go na ręczniku, Armin zatopił w nim swoje zębiska :-) Ale widzielibyście ten szał. :D Armin nawet nie słuchał komend, tylko robił wszystko, co potrawi na raz, żeby go dostać: siad, waruj, fotel, siad itd. Ale miałam ubaw :D :D :D Quote
Izuuus Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Pewnie jeszcze na zmianę łapki podawał, skąd ja to znam :D A bać się.. hm.. niezbyt 'ładnie' to wygląda. Ogólnie ja bym tego nawet nie dotkęła, a na sam widok od tego uciekała :siara: Ale jak Arminkow smakowało, to dobrze. Quote
Kalunia_C Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Oj smakowało, dzisiaj już tylko ryjek został :D Quote
Kalunia_C Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 No to proszę bardzo. Dzisiaj wybraliśmy się na spacerek do sąsiedniej wioski - do Wiślicy. Widoki były przednie, łąka do biegania też ogromna, więc wszyscy wrócili zadowoleni. :) Quote
Recommended Posts