Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A na zakończenie przegląd żabek, a raczej olbrzymich żab, których było tam prawdziwe oblężenie. :-)

Tyle na dzisiaj. Możecie cieszyć oko moim pięnym rudzielcem :D

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://i42.tinypic.com/javntd.jpg

Trzeba było uprzedzić, że będą sceny erotyczne! Poczułam się zgorszona :diabloti:

A Armin to przystojniacha, że hej :loveu:
I chciałam zapytać, na ktorym zdjęciu jest ten ponoć błyskawicznie brudzący się seterek, bo ja widzę tylko wyczesanego, w niczym nie wytarzanego rudego elegancika. Coś ta pańcia nam tu zmyśla :evil_lol:

Posted

magmar napisał(a):
Dawno tu nie zaglądałam, muszę przyznać, że Armin jest cudny. Pamiętam go jeszcze ze starych zdjęć, wyrósł od tamtego czasu. : )

Oj wyrósł, wyrósł, dlatego zapraszamy częściej, żeby nie było zaległości :D
Pozdrawiam serdecznie!

Posted

A czego tu się bac??? Nawet gdyby był jeszcze żywy, Armin szybko pomógłby mu dokończyć żywota, bo jak tylko go zobaczył, to oszalał z radości i jak tylko mąż położył go na ręczniku, Armin zatopił w nim swoje zębiska :-)
Ale widzielibyście ten szał. :D Armin nawet nie słuchał komend, tylko robił wszystko, co potrawi na raz, żeby go dostać: siad, waruj, fotel, siad itd. Ale miałam ubaw :D :D :D

Posted

Pewnie jeszcze na zmianę łapki podawał, skąd ja to znam :D

A bać się.. hm.. niezbyt 'ładnie' to wygląda. Ogólnie ja bym tego nawet nie dotkęła, a na sam widok od tego uciekała :siara:
Ale jak Arminkow smakowało, to dobrze.

Posted

No to proszę bardzo. Dzisiaj wybraliśmy się na spacerek do sąsiedniej wioski - do Wiślicy. Widoki były przednie, łąka do biegania też ogromna, więc wszyscy wrócili zadowoleni. :)