Kalunia_C Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Mieliśmy wczoraj gości, więc zwierzyniec w siódmym niebie :-) Najpierw Kicek był w centrum zainteresowania dzieciarni, bo Armin swoimi gabarytami wprowadził trochę paniki wśród "nowych gości". Quote
Kalunia_C Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Mój brat, ambasador Armina, szybko jednak przekonał "bojaczków" do rudego :D Quote
Darianna Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Armin widzę grzecznie dzieciom brzuszek nadstawiał do głasków :D Quote
Kalunia_C Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Oczywiście, on jest bezpieczniejszy dla dzieci niż Kicek, bo Kickowi zdarza się ugryźć, a Armin jak tylko wyczuje pismo nosem, zaraz kładzie się kołami do góry i korzysta z okazji... i ma rację, też bym tak robiła, gdyby chcieli mnie miziać ;-) Quote
Darianna Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! ARMIN NA ŁÓŻKU!!!!!! Koniec świata blisko!!! :D Quote
Dog Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Cześć po raz pierwszy.. Twoja galerię przeglądam od 3 dni, nareszcie udalo mi się całą przeczytać. Piszę i zaglądam, bo seter to moje marzenie, a że w domu mogłam mieć pieska średniej wielkości, wybrałam spaniela (jakby miniatura setera). I stwierdzam ze Armin jest przepiękny!! Cudny- i moze będe wyjątkiem, ale bardziej podoba mi się Armin (z krótkim włosem) niż inne setery.. co do Spaniela, miałam różne dylematy, ale bardziej wole psiaki mniej "osierścione" Pozdrawiam Quote
Kalunia_C Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Dog napisał(a):Cześć po raz pierwszy.. Twoja galerię przeglądam od 3 dni, nareszcie udalo mi się całą przeczytać. Piszę i zaglądam, bo seter to moje marzenie, a że w domu mogłam mieć pieska średniej wielkości, wybrałam spaniela (jakby miniatura setera). I stwierdzam ze Armin jest przepiękny!! Cudny- i moze będe wyjątkiem, ale bardziej podoba mi się Armin (z krótkim włosem) niż inne setery.. co do Spaniela, miałam różne dylematy, ale bardziej wole psiaki mniej "osierścione" Pozdrawiam Miód na moje serce :-) Dziękujemy za komplementy pod adresem Armina, oboje czujemy się dowartościowani, bo zawsze miałam lekki kompleks na tle arminowego owłosienia ;) Mam nadzieję, że będziesz do nas zaglądać częściej, zapraszam serdecznie. A ja chętnie zobaczę też Twojego spanielka. Macie swoją galerię??? Quote
Kalunia_C Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Darianna napisał(a):Jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! ARMIN NA ŁÓŻKU!!!!!! Koniec świata blisko!!! :D Oj blisko, blisko! :-D Ostatnio zrezygnowaliśmy z domowego kojca, bo postanowiliśmy dać Arminowi kredyt zaufania i zostawiać go luzem, jak wychodzimy z domu. Zaufania nie zawiódł, owszem, ale powiedział, że nic za darmo, skoro ma być grzeczny, to jakaś nagroda musi być. Po długich pertraktacjach stanęło na tym, że ja zaścielam "gorszą" narzutę, żeby nie zniszczył tej porządnej, a on może w czasie naszej nieobecności spać na łóżku. Za to w nocy od naszego łóżka wara. Jak na razie obie strony dotrzymują umowy, zobaczymy jak długo :D Quote
Darianna Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 No ciekawa jestem jak długo, ja śpię w nocy z trójką facetów, dwóch rudych wyganiam srednio dwa razy w nocy bo nie mam kołdry ani miejsca do spania tak się rozpychają ;) A sierściucha mała to dobra rzecz - imponująca sierść ważna jest tylko na wystawach, a na co dzień o niebo lepsza jest krótsza... Wiem co mówię, Brando dziś znalazł rzepy... Quote
Kalunia_C Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Darianna napisał(a):No ciekawa jestem jak długo, ja śpię w nocy z trójką facetów, dwóch rudych wyganiam srednio dwa razy w nocy bo nie mam kołdry ani miejsca do spania tak się rozpychają ;) My ten etap już mamy za sobą. Armin jakiś czas temu pchał się do łóżka i był z niego wykopywany po kilka razy każdej nocy. Na Boże Narodzenie dostałam od Eneasza w prezencie fotel do sypialni i niestety musiałam swój prezent odstąpić rudemu, ale za to skonczyło się wchodzenie do łóżka w nocy. Quote
werbena520 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 by w nocy się nie kłócić o miejsce na poduszce idę sobie spać w "nogi" i już... Quote
AlaŚ Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dog napisał(a):Cześć po raz pierwszy.. Twoja galerię przeglądam od 3 dni, nareszcie udalo mi się całą przeczytać. Piszę i zaglądam, bo seter to moje marzenie, a że w domu mogłam mieć pieska średniej wielkości, wybrałam spaniela (jakby miniatura setera). I stwierdzam ze Armin jest przepiękny!! Cudny- i moze będe wyjątkiem, ale bardziej podoba mi się Armin (z krótkim włosem) niż inne setery.. co do Spaniela, miałam różne dylematy, ale bardziej wole psiaki mniej "osierścione" Pozdrawiam Bardzo, bardzo mądre słowa :) Ja również uważam, żę Armin jest cudny. A z Pańcią Armina, to sobie w maju porozmawiam, przełożę przez kolano i wytrzepię wszystkie kompleksy :))) Quote
Kalunia_C Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 alaś napisał(a):bardzo, bardzo mądre słowa :) ja również uważam, żę armin jest cudny. A z pańcią armina, to sobie w maju porozmawiam, przełożę przez kolano i wytrzepię wszystkie kompleksy :))) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kalunia_C Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Kompleksy kompleksami, zauroczenie długowłosymi seterami swoją drogą, ale mój Armin jest za to najukochańszy na świecie :-) Quote
Darianna Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Nie bój nic, jak Karmela zarośnie będę Ci go wysyłać na wakacje, po tygodniu Ci się długich kudłów odechce :D Quote
AlaŚ Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Z kobietami zawsze tak jest, mają proste włosy, to chcą kręcone. Mają mały biust, to chcą duży (ja akurat chcę mały,a trafił mi się duży :evil_lol:). A jak mają setery z krótszą sierścią, to marzą o długiej. Nam nigdy nikt nie dogodzi, nikt nie nadąży za kobietami :diabloti: . Quote
Kalunia_C Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 AlaŚ napisał(a):Z kobietami zawsze tak jest, mają proste włosy, to chcą kręcone. Mają mały biust, to chcą duży (ja akurat chcę mały,a trafił mi się duży :evil_lol:). A jak mają setery z krótszą sierścią, to marzą o długiej. Nam nigdy nikt nie dogodzi, nikt nie nadąży za kobietami :diabloti: . To ja jestem typową kobietą we wszystkim, co wymieniłaś :D Quote
Kalunia_C Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Tak wygląda jeszcze świat w górach :) Quote
Kalunia_C Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 A tu już kilka domowych fotek. Zaczynamy od kilku portrecików: Quote
Kalunia_C Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Darianna napisał(a):Ale ładny szczeniaczek na śniegu :D Jaki szczeniaczek??? To jest zdjęcie z dzisiaj! :) Quote
AlaŚ Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 http://i50.tinypic.com/24wefb5.jpg Jaki przystojniak :loveu: Quote
Recommended Posts