Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znam ten mostek nad wisłoką ;) albo wisłokiem... hmmm... :diabloti:

ps. mój były mieszka (albo mieszkał) w Skoczowie i swojego czasu często tam gościłam... dokładnie na tym osiedlu za szkołą...

Posted

cieszę sie że Arminek wrócił do zdrowia:multi: niech nie robi więcej takich kawałów:shake: ;) śliczny słodziak:loveu: widzę że u was taka sama pogoda jak u nas:shake: a ja powiem że mój pies to na apetyt nie narzeka:evil_lol:. ile razy bym mu nie dała to zmiecie wszystko:lol: pozdrawiamy! i już tradycyjnie ode mnie mizianko:loveu:

Posted

Darianna napisał(a):
mój były mieszka (albo mieszkał) w Skoczowie i swojego czasu często tam gościłam... dokładnie na tym osiedlu za szkołą...

Szkoda, że to czas przeszły, bo Brando i Armin z pewnością by się zaprzyjaźnili :)

Posted

akzs napisał(a):
No ale nadzieję zawsze można mieć :)

No ja tez mam nadzieje, nigdy nie wiadomo co się zdarzy.Może akurat zrobi się ładnie,ciepło i sucho :) Fajnie by było.Psiakom nie było by zimno i zdjęcia lepsze by się zrobiło.

Posted

Nom słońce by mogło być przynajmniej by fotki mniej zruszane wyszły i prędzej się uchwyci te latawce z prędkością światła :P

Posted

sandrulka napisał(a):
Aniu szczerze mówiąc wądpie żeby do niedzieli pogoda sie poprawiła:(

Lepiej snieg niż taka ulewa jak ostatnio.
Ale Asia mi pisała, że spaceru w niedzielę nie bedzie. Czy Wy się wybieracie? Jeśli tak, to my chętnie dołączymy, a jesli nie to też dajcie znać.

Posted

U nas też popaduje śnieg, na szczęście szybko się topi... Dziś było przyjemnie sucho, chociaż chłodno. Dzień wcześniej szalały deszcze ze śniegiem. Więc to był chwilowy fuks pogodowy ta dzisiejsza sesja ;)

Mizianko dla Armina :loveu: