konikowa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No pięknie!! Nieletniego rozpijasz:P W ogóle to się zobaczymy na zlocie:D Ja już zgłoszona z dwoma rudymi! Quote
Kalunia_C Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 konikowa napisał(a):No pięknie!! Nieletniego rozpijasz:P W ogóle to się zobaczymy na zlocie:D Ja już zgłoszona z dwoma rudymi! Ja też zgłosiłam siebie i Armina, ale Pani Grażyna powiedziała, że pierwszeństwo mają Ci, co od piątku, a ja dopiero w sobotę wieczorem mogłabym dotrzeć, więc nie wiem, czy będzie taka opcja. Chciałam nawet zawaletować u Darii w domku, ale Pani Grażyna napisała mi, że najpierw mogą się zgłaszać tylko Ci na dwie noce. Mam nadzieję, że będę mogła jechać, bardzo bym chciała. Quote
AlaŚ Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A u Armina co taka posucha w nowych fotach? Po imprezce jeszcze nie doszedł do siebie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie dawać mu więcej alkoholu, bo potem musimy długo czekać na nową sesyjkę zdjęciową :mad: Quote
Kalunia_C Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Armin cały tydzień szaleje ponoć z czekoladową labradorką w hoteliku, bo my jesteśmy na szkoleniu w Szczecinie do niedzieli. Quote
Kalunia_C Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Witam serdecznie! Dawno mnie nie było, ale za to mam dużo zdjęć. Nie wiem, czy uda mi się wstawić wszystkie na raz, bo o 17:00 mam zebranie, ale kilka wrzucę Wam już teraz. Najpierw zdjęcia z wczorajszego kąpania: Quote
Kalunia_C Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Czyż nie jestem przystojny w tej bluzie??? :-D Ale nudne to pozowanie, idę na swoje miejsce, a ty się tu baw, pani. Quote
Kalunia_C Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 No, teraz możesz jeszcze popstrykać. Reszta, jak wrócę z zebrania. Quote
Kalunia_C Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Wróciłam, więc jeśli chcecie, mogę Wam zaserwować fotki z dzisiejszego 3-godzinnego spaceru nad Wisłę. Albo jak nie chcecie, to i tak Wam zaserwuję. :-D Quote
Kalunia_C Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Jak widać, zima Arminowi nie groźna, na szczęście, bo wytarzał się, więc musiał się wykąpać. :D Quote
Darianna Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ło matko, moje jeszcze sezonu pływackiego nie zainagurowały :D W czym się wytarzalo zdolne dziecko? :D Quote
Kalunia_C Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Armin - mors, na jednej kąpieli się nie skończyło. Mam nadzieję, że teraz nie bedzie chory. Quote
Kalunia_C Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Darianna napisał(a):Ło matko, moje jeszcze sezonu pływackiego nie zainagurowały :D W czym się wytarzalo zdolne dziecko? :D Armin wogóle nie zakończył jeszcze sezonu od poprzedniego :D A w czy się wytarzał, to nie wiem, wiem, że było białe i baaaaardzo śmierdzace. :D Quote
Kalunia_C Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Kinia napisał(a):Nie no my też chcemy! No to wpadać do Skoczowa!!! :-) Quote
Kalunia_C Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Jak zauważyliście, zdjęcia są trochę przeswietlone, ale dzisiaj było takie słonce (piękne oczywiście), że na monitorku nic nie było widać podglądu, więc to, że zdjęcia są za jasne, zobaczyłam dopiero w dumu. Musicie wybaczyć. Quote
Kalunia_C Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Tyle szaleństw na dzisiaj, czas na naukę. :-) Quote
Kalunia_C Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Pracowaliśmy trochę nad cierpliwością i chodzeniem przy nodze. Quote
Kalunia_C Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 I ostatnia seria zdjęć na dzisiaj :-) Dziękujemy Państwu za uwagę i zapraszamy znowu w przyszłości. :) Quote
konikowa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Super spacerek:D Mam nadzieję, że Arminek chory nie będzie;) Pogoda taka piękna, u nas też, a ja chora w domu muszę siedzieć... I ja Was kiedyś odwiedzę:D Quote
Kalunia_C Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 konikowa napisał(a):Super spacerek:D Mam nadzieję, że Arminek chory nie będzie;) Pogoda taka piękna, u nas też, a ja chora w domu muszę siedzieć... I ja Was kiedyś odwiedzę:D Zapraszamy! :) A tymczasem życzymy zdrowia. Quote
sandrulka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Hej!! wpadła na foteczki..:) http://i47.tinypic.com/n2j3t4.jpg jaki przystojniaczek!!! http://i46.tinypic.com/2yv2weh.jpg aaa...!! aż mi się zimno zrobiło!! Frodzio jezcze w tym roku nie pływał ale już chyba nie długo.... bo zbliża się wiosna ! ;P Już nie mogę się doczekać wspólnych spacerków nad Wisłę! Fajny mieliście spacerek! pozdrawiam! Quote
AlaŚ Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 http://i49.tinypic.com/k2fhjs.jpg O boże :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tylko setery mogą być takie szalone :lol: Quote
Darianna Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Do zobaczenia w Katowicach Kasiu :) My będziemy tylko na wystawie i wracamy potem z powrotem. Quote
Kalunia_C Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Ja niestety w piątek nie dam rady dotrzeć, pracuję do 14:00. Szkoda, że nie zostajecie do soboty :-( Quote
Recommended Posts