Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może pojedziecie kiedyś do rodziny, bo wyczytałam coś o opolszczyźnie, to my zapraszamy do Lublińca ;) Może to będzie po drodze? A może troszkę zboczycie z trasy? Tak troszkę, troszkę? :razz:
Zapraszamy serdecznie :lol:

Posted

[quote name='AlaŚ']A może pojedziecie kiedyś do rodziny, bo wyczytałam coś o opolszczyźnie, to my zapraszamy do Lublińca ;) Może to będzie po drodze? A może troszkę zboczycie z trasy? Tak troszkę, troszkę? :razz:
Zapraszamy serdecznie :lol:[/QUOTE]

No jadąc na Opolszczyznę, to musielibyśmy bardzo, bardzo z trasy zboczyć, bo jeździmy zupełnie w inną stronę niż Lubliniec, ale jeździmy też na Mazury, a to już przez Częstochowę, więc możemy sobie kiedyś zrobić przystanek w Częstochowie i się umówić. Wy dojedziecie, a my odpoczniemy w podróży, ale to na pewno nie będzie póki jest śnieg, za daleka trasa.

Posted

Cześć Wam Rudzielce!
Dawno do Was nie zaglądałam...
Matko! Jak Armin urósł! Jaki to wielki chłop! :crazyeye:
http://i46.tinypic.com/orp66g.jpg
(a jaki przystojny :cool3:)
Ale mentalnie to jeszcze zdecydowanie dziecko...:lol:
http://i50.tinypic.com/2ltmtl3.jpg

Kurczę...nie mogę się doczekać, aż ten Złoty Książę pokryje się tym swoim płomienistym włosem...widziałam kiedyś takiego przystojniaka, z pięknym włosem, wyglądał, jakby się palił...padłam :roll:
Wtedy to chyba już nic mnie nie powstrzyma, żeby tu nie zajrzeć :diabloti:

Pozdrawiam
Pati, Frodo & Sara ;)

Posted

Miło, że wpadłaś Patisa. Ja też mam u Was pewne zaległości, ale jutro wszystkie nadrobię :-)

Ja też czekam, żeby Armin trochę owłosiał, ale on chyba już niewiele ich dostanie.

Zapraszamy częściej i dziękujemy za komplementy :)

Posted

Armin jeszcze Was zaskoczy i tak zarośnie, że będziecie do fryzjera z nim biegać i mówić, że mniej sierści to było fajnie :lol:
Czyściejsze dywany, ubrania itp. :lol::lol::lol:
Może on na razie postawił na wzrost, a reszta troszkę póżniej ;)
A zresztą po co mu bujna sierść, jest przecież śliczny właśnie taki :loveu:

Córka obiecała mi, że w ferie założy wreszcie naszemu Roniemu wątek, bo ja bez jej pomocy to nie kumata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na razie założyłyśmy małą galerię na setery-adopcje.

Posted

[quote name='AlaŚ']

Córka obiecała mi, że w ferie założy wreszcie naszemu Roniemu wątek, bo ja bez jej pomocy to nie kumata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na razie założyłyśmy małą galerię na setery-adopcje.[/QUOTE]

Zerknę do galerii, ale tam jest niewygodnie, bo trzeba każde zdjęcie osobno powiększać, a na forum masz kawę na ławę. :-) Dlatego czekamy na wątek na forum, a do ferii już tylko tydzień!!!

Posted

[quote name='shadow9']Życze rudzielcowi futra aż do ziemi, ale gwarantuje, że wiecej z tym kłopotu niż przyjemność ;).[/QUOTE]

Domyślam się, ale jaki efekt wizualny. Niestyty o tak pięknej sierści jak Neo, to nawet nie marzymy.

Posted

[quote name='Izabela124.']A ja czekam na jakieś zdjęcia :)[/QUOTE]

Zdjęcia zaraz będą. Miały być wczoraj, ale nie byliśmy w stanie z Arminem ich wstawić na galerię. Uprzedzam tylko, że zdjęcia są nieprzyzwoite!!!

Posted

[quote name='Darianna']Witajcie Arminowcy-Radarowcy :)

Jakie plany na niedzielę? :)[/QUOTE]

A plany jakie były??? Najpierw Pani się pilnie uczyła od barbarzyńskiej pory prawie nocnej, że Armin nie mógł spać, potem Pani zostawiła Armina na pół dnia samego, ponoć pojechała na studia zdawać jakiś trudny egzamin z przyrody, przyjechała cała szczęśliwa, więc Pan ją gdzieś zabrał i znowu Armin został sam, ale jak przyjechali, to się działo!!! Armin nic więcej nie powie, bo się wstydzi, ale Pani pewnie wstawi zdjęcia.

Posted

Muszę się jednak wytłumaczyć.
Zaczęło się niewinnie, chciałem wznieść toast za to, że Pani zaliczyła pierwszy semestr na studiach i teraz będą w weekendy długie spacery, a nie samotne popołudnia na legowisku.

Posted

[quote name='Darianna']Ale uhahany Arminowy :) Wino chłopakowi smakowało :)

Gratuluję zaliczenia semestru!!![/QUOTE]

Dziękuję, a butelka po winie faktycznie została wylizana do ostatniej kropli, a już gotowego grzańca to tak nam zazdrościł, że myślałam, że nam wskoczy do kubków. :-D