Kalunia_C Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Dziękuję za nagrodę!!! Dla tych, co nie zaglądają do Darii, to wygrałam konkurs w galerii Darianny :D Quote
AlaŚ Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A może pojedziecie kiedyś do rodziny, bo wyczytałam coś o opolszczyźnie, to my zapraszamy do Lublińca ;) Może to będzie po drodze? A może troszkę zboczycie z trasy? Tak troszkę, troszkę? :razz: Zapraszamy serdecznie :lol: Quote
Kalunia_C Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='AlaŚ']A może pojedziecie kiedyś do rodziny, bo wyczytałam coś o opolszczyźnie, to my zapraszamy do Lublińca ;) Może to będzie po drodze? A może troszkę zboczycie z trasy? Tak troszkę, troszkę? :razz: Zapraszamy serdecznie :lol:[/QUOTE] No jadąc na Opolszczyznę, to musielibyśmy bardzo, bardzo z trasy zboczyć, bo jeździmy zupełnie w inną stronę niż Lubliniec, ale jeździmy też na Mazury, a to już przez Częstochowę, więc możemy sobie kiedyś zrobić przystanek w Częstochowie i się umówić. Wy dojedziecie, a my odpoczniemy w podróży, ale to na pewno nie będzie póki jest śnieg, za daleka trasa. Quote
konikowa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 To jak będziecie się w Częstochowie spotykać to dajcie znać:D Przy okazji tatę odwiedzę i spotkam się z Wami:) Quote
Patisa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Cześć Wam Rudzielce! Dawno do Was nie zaglądałam... Matko! Jak Armin urósł! Jaki to wielki chłop! :crazyeye: http://i46.tinypic.com/orp66g.jpg (a jaki przystojny :cool3:) Ale mentalnie to jeszcze zdecydowanie dziecko...:lol: http://i50.tinypic.com/2ltmtl3.jpg Kurczę...nie mogę się doczekać, aż ten Złoty Książę pokryje się tym swoim płomienistym włosem...widziałam kiedyś takiego przystojniaka, z pięknym włosem, wyglądał, jakby się palił...padłam :roll: Wtedy to chyba już nic mnie nie powstrzyma, żeby tu nie zajrzeć :diabloti: Pozdrawiam Pati, Frodo & Sara ;) Quote
Kalunia_C Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Miło, że wpadłaś Patisa. Ja też mam u Was pewne zaległości, ale jutro wszystkie nadrobię :-) Ja też czekam, żeby Armin trochę owłosiał, ale on chyba już niewiele ich dostanie. Zapraszamy częściej i dziękujemy za komplementy :) Quote
AlaŚ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Armin jeszcze Was zaskoczy i tak zarośnie, że będziecie do fryzjera z nim biegać i mówić, że mniej sierści to było fajnie :lol: Czyściejsze dywany, ubrania itp. :lol::lol::lol: Może on na razie postawił na wzrost, a reszta troszkę póżniej ;) A zresztą po co mu bujna sierść, jest przecież śliczny właśnie taki :loveu: Córka obiecała mi, że w ferie założy wreszcie naszemu Roniemu wątek, bo ja bez jej pomocy to nie kumata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na razie założyłyśmy małą galerię na setery-adopcje. Quote
Darianna Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Witajcie Arminowcy-Radarowcy :) Jakie plany na niedzielę? :) Quote
IrishDevils Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Życze rudzielcowi futra aż do ziemi, ale gwarantuje, że wiecej z tym kłopotu niż przyjemność ;). Quote
Izuuus Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 http://i50.tinypic.com/2ltmtl3.jpg pewnie wołał pańcię :cool3: Quote
Kalunia_C Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='AlaŚ'] Córka obiecała mi, że w ferie założy wreszcie naszemu Roniemu wątek, bo ja bez jej pomocy to nie kumata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na razie założyłyśmy małą galerię na setery-adopcje.[/QUOTE] Zerknę do galerii, ale tam jest niewygodnie, bo trzeba każde zdjęcie osobno powiększać, a na forum masz kawę na ławę. :-) Dlatego czekamy na wątek na forum, a do ferii już tylko tydzień!!! Quote
Kalunia_C Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='shadow9']Życze rudzielcowi futra aż do ziemi, ale gwarantuje, że wiecej z tym kłopotu niż przyjemność ;).[/QUOTE] Domyślam się, ale jaki efekt wizualny. Niestyty o tak pięknej sierści jak Neo, to nawet nie marzymy. Quote
Kalunia_C Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Izabela124.']A ja czekam na jakieś zdjęcia :)[/QUOTE] Zdjęcia zaraz będą. Miały być wczoraj, ale nie byliśmy w stanie z Arminem ich wstawić na galerię. Uprzedzam tylko, że zdjęcia są nieprzyzwoite!!! Quote
Kalunia_C Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Izuuus']http://i50.tinypic.com/2ltmtl3.jpg pewnie wołał pańcię :cool3: Tak właśnie było :) Quote
Kalunia_C Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Darianna']Witajcie Arminowcy-Radarowcy :) Jakie plany na niedzielę? :)[/QUOTE] A plany jakie były??? Najpierw Pani się pilnie uczyła od barbarzyńskiej pory prawie nocnej, że Armin nie mógł spać, potem Pani zostawiła Armina na pół dnia samego, ponoć pojechała na studia zdawać jakiś trudny egzamin z przyrody, przyjechała cała szczęśliwa, więc Pan ją gdzieś zabrał i znowu Armin został sam, ale jak przyjechali, to się działo!!! Armin nic więcej nie powie, bo się wstydzi, ale Pani pewnie wstawi zdjęcia. Quote
Kalunia_C Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Muszę się jednak wytłumaczyć. Zaczęło się niewinnie, chciałem wznieść toast za to, że Pani zaliczyła pierwszy semestr na studiach i teraz będą w weekendy długie spacery, a nie samotne popołudnia na legowisku. Quote
Kalunia_C Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Było takie pyszne, że nie mogłem się powstrzymać przed kolejnym toastem... ... a po chwili zrobiło mi się tak wesoło Quote
Darianna Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ale uhahany Arminowy :) Wino chłopakowi smakowało :) Gratuluję zaliczenia semestru!!! Quote
Kalunia_C Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Byłoby super, gdyby skończyło się na dobrym humorze, ale potem zaczęło mi się kręcić w głowie, a Pani powiedziała, że jestem pijany... Quote
Kalunia_C Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Ale chyba nie tylko ja byłem pijany... Quote
Kalunia_C Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Darianna']Ale uhahany Arminowy :) Wino chłopakowi smakowało :) Gratuluję zaliczenia semestru!!![/QUOTE] Dziękuję, a butelka po winie faktycznie została wylizana do ostatniej kropli, a już gotowego grzańca to tak nam zazdrościł, że myślałam, że nam wskoczy do kubków. :-D Quote
AlaŚ Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Gratulujemy zaliczonego semestru :multi: Kurcze, ale Armin sie schlał, solidnie schlał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pod koniec to chyba z lekka przysypiał http://i47.tinypic.com/2133vbm.jpg Pewnie dzisiaj od rana na kacu :lol: Quote
sandrulka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 a co to za fotki?! z tej strony Armina nie znałam... ale rudy musiał mieć kaca na drugi dzień! Urósł Ci chłopak!! cudny!!! pozdrawiam!;) Quote
Recommended Posts