Darianna Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 mi się te podoba to pierwsze, ale lepsze dla mnie pod względem technicznym jest to: http://i50.tinypic.com/2ltmtl3.jpg super ostrość i dynamika :) Quote
Kalunia_C Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='konikowa']Pierwsze zdjęcie jest genialn! Super stójka;) A na ostatnich wyszedł jak szczeniaczek:P To prawda, na ostatnim zdjęciu w pierwszym poście wyszedł, jak maluch. A co do stójki, to mógłby spokojnie próby polowe zaliczać, wystawia naprawdę super. Quote
Kalunia_C Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Darianna']mi się te podoba to pierwsze, ale lepsze dla mnie pod względem technicznym jest to: http://i50.tinypic.com/2ltmtl3.jpg super ostrość i dynamika :) Powiem Ci, że Twoje ustawienia przy okazji zniwelowały właśnie problem rozmazywania się zdjęć w ruchu, dlatedo dzisiaj więcej dynamiki, którą da się oglądać :D Quote
Darianna Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 krótszy czas naświetlania działa cuda ;) Quote
Kalunia_C Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='AlaŚ']My też codziennie zaglądamy :loveu: Cieszę się bardzo. W takim razie fotki też z dedykacją dla Ali i Roniego :) Quote
Izabela124. Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ja również zaglądam, ale nie zawsze coś piszę ;) Quote
Kalunia_C Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Izabela124.']Ja również zaglądam, ale nie zawsze coś piszę ;) No proszę, jednak mamy kilku stałych bywalców. Cieszy mnie to bardzo, bo już myślałam, że tracę czas na dogomanii bez celu, a mój mąż denerwuje się, że więcej czasu poświęcam dogomanii niż jemu. No i na koniec jeszcze jedna stójka, tylko nie wiem, czy ta jest do końca prawidłowa. :) Quote
Kalunia_C Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 To jeszcze wrzucę Wam na deserek dwa domowe zdjęcia. Pierwsze miało być fotką nowej pozy Armina do spania, którą ostatnio sobie upodobał. Wygląda conajmniej śmiesznie, ale jak tylko włączam aparat, to skubaniec zaraz wstaje. A drugie pt. WAKACJE POD PALMAMI :D Quote
Darianna Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Arminowemu widzę już się lato marzy... Może za rok pojedziecie nad Adriatyk na obwoźną wyprawę? :D Quote
Kalunia_C Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Ha! Mam zdjęcie pozy Armina, znalazłam w komórce :) Wyobraźcie sobie, że on może w takiej pozycji spać nawet godzinę, ale jak tylko usłyszy, że aparat biorę, to wstaje, dlatego zdjęcie tylko z komórki. Zastanawiam się tylko, że mu łapa nie drętwieje :D Quote
Kalunia_C Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Darianna']Arminowemu widzę już się lato marzy... Może za rok pojedziecie nad Adriatyk na obwoźną wyprawę? :D[/QUOTE] :D :D :D Nie, w tym roku chyba już pojedziemy nad morze do jakiegoś domku, a objazdowy urlop może znowu za rok. :) Quote
AlaŚ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 To my jedziemy z Wami nad morze :lol: Wynajmiemy caly ośrodek i zorganizujemy sobie "Wakacje z seterami" :multi::multi::multi: Czy jest ktoś jeszcze chętny? Quote
Darianna Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Będzie zlot seterowy na wiosnę, może się dołączycie? szczegóły na forum adopcje-seterów http://www.setery-adopcje.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=1714 Quote
AlaŚ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Poczytaliśmy o zlocie i będziemy tam na 100% Już nie mogę sie doczekać :multi::multi::multi: Tylko nie wiem czy coś pominęłam, ale jeszcze chyba nie wiadomo gdzie? Quote
Darianna Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 jeszcze nie, dopiero beda ustalac i rezerwowac osrodek Quote
AlaŚ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Dzięki za wiadomość :lol: Aż dziw, że sama tego nie wyczytałam, bo często zaglądam na to forum, bo zastanawiam się nad zaadoptowaniem rudej suni. To znaczy nie tak dla rozmnażania, bo wysterylizowalabym ją. Ja tylko chcę żeby Roni miał towarzystwo :lol: Mąż wolałby szczeniaka, ale może nim kupimy maleństwo to trafi się sunia w potrzebie.W ciągu roku chcemy powiększyć rodzinkę o rudaska :loveu: Quote
konikowa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 U mnie też tak śpią:P A w szczególności to ulubiona poza Yogiego, Ginger taką przyjmuje tylko w łóżku lub na posłaniu;) To myślę, że na tym spotkaniu wszyscy się zobaczymy:P Quote
Kalunia_C Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Ja tylko boję się, że wybiorą taki weekend na zlot, że ja będę miała studia i będzie kiszka, ale jeśli tylko nie będę miała zjazdu, to melduję się tam obowiązkowo. :) Quote
AlaŚ Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 A ja boję się, żę spotkanie będzie tak daleko, że moj mąż stwierdzi, że to koniec świata i zastrajkuje :-( A gdzie było ostatnio? Quote
Kalunia_C Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Ostatnio było koło Leszna. Jak będzie gdzieś z Częstochową po drodze, a mój mąż zastrajkuje i stwierdzi, że nie jedzie, to mogę Cię przybrać. Ale na razie to tylko propozycja, bo to zależy gdzie będzie, kiedy i za ile. Quote
werbena520 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Kalunia_C']Ha! Mam zdjęcie pozy Armina, znalazłam w komórce :) Wyobraźcie sobie, że on może w takiej pozycji spać nawet godzinę, ale jak tylko usłyszy, że aparat biorę, to wstaje, dlatego zdjęcie tylko z komórki. Zastanawiam się tylko, że mu łapa nie drętwieje :D :evil_lol:Ja tam nic nie mówię,ale wydaje mi się,że ta plazma żle tam stoi....i Armin musi się tak wyginać,by cokolwiek w telewizji zobaczyć:diabloti: Quote
Darianna Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Z gratulacjami za szybkość i spostrzegawczość ;) Quote
Recommended Posts