Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='konikowa']Pierwsze zdjęcie jest genialn! Super stójka;)
A na ostatnich wyszedł jak szczeniaczek:P

To prawda, na ostatnim zdjęciu w pierwszym poście wyszedł, jak maluch. A co do stójki, to mógłby spokojnie próby polowe zaliczać, wystawia naprawdę super.

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja również zaglądam, ale nie zawsze coś piszę ;)

No proszę, jednak mamy kilku stałych bywalców. Cieszy mnie to bardzo, bo już myślałam, że tracę czas na dogomanii bez celu, a mój mąż denerwuje się, że więcej czasu poświęcam dogomanii niż jemu.

No i na koniec jeszcze jedna stójka, tylko nie wiem, czy ta jest do końca prawidłowa. :)

Posted

To jeszcze wrzucę Wam na deserek dwa domowe zdjęcia. Pierwsze miało być fotką nowej pozy Armina do spania, którą ostatnio sobie upodobał. Wygląda conajmniej śmiesznie, ale jak tylko włączam aparat, to skubaniec zaraz wstaje.

A drugie pt. WAKACJE POD PALMAMI :D

Posted

Ha! Mam zdjęcie pozy Armina, znalazłam w komórce :)
Wyobraźcie sobie, że on może w takiej pozycji spać nawet godzinę, ale jak tylko usłyszy, że aparat biorę, to wstaje, dlatego zdjęcie tylko z komórki. Zastanawiam się tylko, że mu łapa nie drętwieje :D

Posted

[quote name='Darianna']Arminowemu widzę już się lato marzy... Może za rok pojedziecie nad Adriatyk na obwoźną wyprawę? :D[/QUOTE]

:D :D :D Nie, w tym roku chyba już pojedziemy nad morze do jakiegoś domku, a objazdowy urlop może znowu za rok. :)

Posted

To my jedziemy z Wami nad morze :lol: Wynajmiemy caly ośrodek i zorganizujemy sobie "Wakacje z seterami" :multi::multi::multi:
Czy jest ktoś jeszcze chętny?

Posted

Poczytaliśmy o zlocie i będziemy tam na 100% Już nie mogę sie doczekać :multi::multi::multi:
Tylko nie wiem czy coś pominęłam, ale jeszcze chyba nie wiadomo gdzie?

Posted

Dzięki za wiadomość :lol: Aż dziw, że sama tego nie wyczytałam, bo często zaglądam na to forum, bo zastanawiam się nad zaadoptowaniem rudej suni. To znaczy nie tak dla rozmnażania, bo wysterylizowalabym ją. Ja tylko chcę żeby Roni miał towarzystwo :lol: Mąż wolałby szczeniaka, ale może nim kupimy maleństwo to trafi się sunia w potrzebie.W ciągu roku chcemy powiększyć rodzinkę o rudaska :loveu:

Posted

U mnie też tak śpią:P A w szczególności to ulubiona poza Yogiego, Ginger taką przyjmuje tylko w łóżku lub na posłaniu;)
To myślę, że na tym spotkaniu wszyscy się zobaczymy:P

Posted

Ja tylko boję się, że wybiorą taki weekend na zlot, że ja będę miała studia i będzie kiszka, ale jeśli tylko nie będę miała zjazdu, to melduję się tam obowiązkowo. :)

Posted

Ostatnio było koło Leszna. Jak będzie gdzieś z Częstochową po drodze, a mój mąż zastrajkuje i stwierdzi, że nie jedzie, to mogę Cię przybrać. Ale na razie to tylko propozycja, bo to zależy gdzie będzie, kiedy i za ile.

Posted

[quote name='Kalunia_C']Ha! Mam zdjęcie pozy Armina, znalazłam w komórce :)
Wyobraźcie sobie, że on może w takiej pozycji spać nawet godzinę, ale jak tylko usłyszy, że aparat biorę, to wstaje, dlatego zdjęcie tylko z komórki. Zastanawiam się tylko, że mu łapa nie drętwieje :D

:evil_lol:Ja tam nic nie mówię,ale wydaje mi się,że ta plazma żle tam stoi....i Armin musi się tak wyginać,by cokolwiek w telewizji zobaczyć:diabloti: