AlaŚ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Armin napewno wszystkich pracowników hotelu rozkochał w sobie :lol::lol::lol: On tam się nie nudzi i nie ma czasu na tęsknotę. Wróci wygłaskany i rozpieszczony ;) Quote
Kalunia_C Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 AlaŚ napisał(a):Armin napewno wszystkich pracowników hotelu rozkochał w sobie :lol::lol::lol: On tam się nie nudzi i nie ma czasu na tęsknotę. Wróci wygłaskany i rozpieszczony ;) Co to to nie. Armin jest u psiego behawiorysty, więc on nie pozwoli na rozpieszczanie swoich hotelowiczów. Wręcz przeciwnie, śmiejemy się z mężem, że Armin poszedł do wojska. Dobrze mu to zrobi, grzeczniejszy będzie, a my mamy w tym tygodniu kilka takich wyjazdów, że musiałby siedzieć po 16 godzin sam, więc lepiej niech się musztruje :D Quote
Darianna Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Wojsko mówisz? Chyba swoje rude tam poślę na kolonię karną :D Quote
Kalunia_C Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Armina wprawdzie nie ma, ale robiłam dzisiaj porządek w komputerze i znalazłam cały wielki folder zdjęć z 5 października, które jakoś mi umknęły przy wstawianiu do galerii, więc możecie dzisiaj pooglądać. Quote
Kalunia_C Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Miało być ustawiane, ale Armin miał inną wizję :D Z Wodnej Doliny na suszenie sierściuchy do lasu: Armin nakręcony na kija Quote
Kalunia_C Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Pasja Armina do patyków jest tak wielka, że nawet taki kijek jest dla niego odpowiedni :D Quote
Kalunia_C Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Tak wyglądał Armin po buszowaniu po krzakach Armin widmo No, to tyle, żebyscie za bardzo nie zapomnieli o nas. Pozdrawiam Quote
Darianna Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Fajne leśne zdjęcia, jeszcze tak zielono było... Dobrze się to ogląda gdy wokół śnieg i biało aż oczy bolą ;) Quote
Izabela124. Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Widziałam fotki :) Chyba ulubioną zabawą Armina jest niszczenie balonów he he Quote
Kalunia_C Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Izabela124. napisał(a):Widziałam fotki :) Chyba ulubioną zabawą Armina jest niszczenie balonów he he Chyba jednak patyki przebijają wszystko. :) Quote
Kalunia_C Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Tak, ale ponoć nie tak jak Was. Moi rodzice mówili, że Opolszczyzna tyle śniegu nie pamięta, przynajmniej w okolicach Brzegu. Quote
Kalunia_C Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Zmieniamy zielone fotki na białe :-) Zapraszamy Quote
Kalunia_C Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Podobają się? To fotki z 5-kilometrowego spaceru do naszej koleżanki Luny Quote
Kinia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Fajne śniegowe fotki:) Armin szczęśliwy co? Quote
Kalunia_C Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Darianna napisał(a):A jak Armin po hotelikowaniu? W porządku. Na razie go obserwuję, ale to, co już zauważyłam, to że micha znika w mgnieniu oka, a Armin zawsze był niejadkiem, więc chyba nauczył się, że jak nie zje, to ktoś mu może zjeść, bo tam było więcej psów. Quote
Kalunia_C Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Wracamy do relacji. To już fotki z odwiedzin u Lunki. Luna jest 9-miesięcznym seterkiem angielskim z hodowli w Warszawie (nazwy nie pamiętam). Quote
Kalunia_C Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Szaleństwom nie było końca :-) Quote
Kalunia_C Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Kinia napisał(a):Teraz mieszka w Skoczowie? Na granicy Wilamowic i Iskrzyczyna. Quote
Izuuus Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kalunia_C napisał(a):Tak, ale ponoć nie tak jak Was. Moi rodzice mówili, że Opolszczyzna tyle śniegu nie pamięta, przynajmniej w okolicach Brzegu. Nas też(okolice Nysy), co można zobaczyć na fotkach u nas. Do niektórych wiosek nawet nie ma dojazdu. :shake: http://i45.tinypic.com/6tia6v.jpg niczym struś :) Quote
Recommended Posts