Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Armin i jego Pani jak zawsze ślicznie:-) Mam nadzieję, że w święta nie zabrakło sernika, makowca i uszek w pysznym barszczu:-) Też oglądałem ten film co Wy, Ci to dopiero mieli wiosne tej zimy, a nawet lato:D Pozdrowienia dla Armina:D

Posted

wojtito napisał(a):
Armin i jego Pani jak zawsze ślicznie:-) Mam nadzieję, że w święta nie zabrakło sernika, makowca i uszek w pysznym barszczu:-) Też oglądałem ten film co Wy, Ci to dopiero mieli wiosne tej zimy, a nawet lato:D Pozdrowienia dla Armina:D

Mieliśmy i sernik i makowiec i uszka, ale w grzybówce a nie w barszczu :D

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Ślicznie się prezentuje na tle pomarańczowej ściany

A zdradź mi tajemnicę, na jakim zdjęciu, bo nie mogę znaleźć zdjęcia z pomarańczową ścianą, co więcej, nie potrafię znaleźć pomarańczowej ściany w swoim mieszkaniu. :D

Posted

Witajcie w Nowym Roku!
Życzymy Wam, aby ten rok przyniósł same dobre chwile i jak najwięcej radości. Życzymy Bożego prowadzenia na każdy dzień i wszelkiej pomyslności. W końcu życzymy idealnych psio-ludzkich relacji, pełnych wspólnych spacerów i wspaniałych zabaw. Wszystkiego najlepszego!!!

A teraz zapraszamy na nasze sylwestrowo-noworoczne zdjęcia.

Najpierw przygotowania do sylwestrowego przyjęcia:

Posted

Rudy dyrektor nadzoru do spraw przygotowania Sylwestra uważnie kontrolował wszystkich i wszystko, co działo się w domu.

Szczególnie dokładnie przyglądał się tym...

... którzy ładowali mu się z butami do domu :D

Posted

Ależ Armin ma energii, przygotował się na całą noc szaleństw i wygłupów :evil_lol:
Podejrzewam, że jego towarzysz zabaw szybko wysiadł, seterkowi trudno dorównać. Mój Roni jest tylko dwa tygodnie starszy od Armina, więc coś wiem o kondycji tych łobuzów :diabloti::diabloti::diabloti:
A jak Armin zniósł petardy?

Posted

AlaŚ napisał(a):

A jak Armin zniósł petardy?

Nie ruszają go. Miał zaprawę przy dmuchaniu balonów, kiedy w hurtowych ilościach pękały mu w pysku, wiec potem huk petard nie był już dla niego straszny. :-D

Posted

To fajnie :multi: , bo Roni to największy trzęsidupa jakiego znam :cool3:
Wlazł pod łóżko w sypialni i siedział tam, aż wszystko ucichło. Może do przyszłego sylwestra będzie lepiej, bo myśliwskiemu psiakowi nie przystoi bać się strzałów :shake:

Posted

Zaglądam dzisiaj do galerii i strasznie mi tęskno. :( Oddaliśmy dzisiaj Armina do hotelu i zobaczymy się dopiero w niedzielę. Pierwszy raz jestesmy w domu bez niego i nie mogę sobie znaleźć miejsca - za spokojnie tu, za pusto, za cicho. Mam nadzieję, że on tak nie tęskni.

Posted

Jak mus to mus, ja też się martwiłam, czy Presto nie będzie tęsknił w hotelu, a ten skubany się tak dobrze bawił, że wracać do domu nie chciał :D Będzie dobrze, a do niedzieli niedaleko...