Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wklejam zdjęcia z dzisiejszego spaceru nad Wisłą. Niestety Armin na nich strasznie smutny.
Byliśmy w poniedziałek rano na szczepieniu przeciw wściekliźnie. Od tego czasu Armin nic nie je, zrobił się smutny i osowiały. Byliśmy dzisiaj u weterynarza, powiedział, że to uczulenie na składnik szczepionki i dał kolejny zastrzyk. Niestety zero poprawy. Armin cały czas śpi, 3 dzień nie je, a mnie serce się kraja, bo nie wiem co się dzieje z moim rudym szczęściem. Miałam nadzieję, że spacer coś zmieni, ale niestety. :-( Jutro kolejna wizyta u lekarza.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedactwo kochane...... Przytul go ode mnie i mam nadzieję, że jutro już będzie dobrze :) Na pewno zabawa z resztą też poprawi mu humorek, oby go tylko nic nie bolało :)

Posted

Dziś Armin pierwszy raz od 4 dni zjadł śniadanie. Jest jeszcze trochę osowiały i smutny, ale dostał antybiotyki, wiec mam nadzieję, że z sobotniego spaceru będą same radosne i merdające ogonki na zdjęciach.

Posted

dobrze że mały zaczął jeść :multi:

a tak ogólnie to nie dopuszczam wiadomości że merdających ogonków w sobotę nie będzie :cool3:

nie no mam nadzieję że maluch wyzdrowieje do tego czasu i że będzie z nim wszystko w jak najlepszym porządku :)

Posted

Kamila napisał(a):
Zycze wam udanego dzisiejszego spacerku i czekam na fotki :lol:

Dzięki, jak tylko uda się coś pstryknąć w tą ulewę to z pewnoscią zaraz się tu pojawią. :-D

Posted

Wróciliśmy z naszego pierwszego dogomaniackiego spacerku. Pieseczki kochane, właścicielki też super, a teraz fotorelacja :-)

A to już w domu, po spacerku:

Asia, Ania, Sandra, bardzo dziękujemy za wspólny spacer i liczymy na kolejne. :-)

Posted

Kinia napisał(a):
Widze, ze jednaj spacerek sie odbył. Pewnie było deszczowo co? Bo u nas pada od wczoraj...

U nas też leje od wczoraj, a dzisiaj chwilami deszcz ze sniegiem, ale psom to zupełnie nie przeszkadzało :D