Kalunia_C Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 To tyle z Dolnego Boru. Oglądajcie, póki działa!!! :D Quote
Shel Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 http://i50.tinypic.com/zl2gza.jpg śliczna fotka! :) Quote
Kalunia_C Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='Shel']http://i50.tinypic.com/zl2gza.jpg śliczna fotka! :) Dziękujemy :) Quote
Kalunia_C Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Kolejne zaległe foteczki. Armin skaleczył sobie wtedy poduszkę i wygryzał sobie tą rankę, więc za karę musiał chodzić w moich skarpetkach. :D Quote
werbena520 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Kalunia_C'] Ups.Armin.ale ma kolorki...aaa nie przydałby się kolega do wspólnych szaleństw???..ciężko jedynakowi... Quote
Kalunia_C Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 I jeszcze kilka domowych... Nie ma jak u pani :) Quote
Darianna Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Biedny Arminowy w skarpetkach... musiał się ładnie ślizgać po domu ;) Jak łapka, zagojona już? Quote
Kalunia_C Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 werbena520 napisał(a):Ups.Armin.ale ma kolorki...aaa nie przydałby się kolega do wspólnych szaleństw???..ciężko jedynakowi... Może by się i przydał, ale na razie musi się zadowolić kolegami z sąsiedztwa, bo na braciszka nie ma szans na razie. Chyba prędzej ludzkiego niż sierściucha ;) Quote
Kalunia_C Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Darianna napisał(a):Biedny Arminowy w skarpetkach... musiał się ładnie ślizgać po domu ;) Jak łapka, zagojona już? Już wszystko w porządku. Nie miał okazji się ślizgać, bo tak go te skarpetki denerwowały, że tylko lazał i kombinował, jak je zdjąć. :D Quote
Kalunia_C Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Powolutku wychodzimy na prostą z zaległościami zdjęciowymi na dogomanii. Teraz zdjęcia z wczorajszej wizyty naszych gości - moich rodziców i wujków. Jak łatwo się domyślić, Armin, jak zawsze był gwiazdą dnia. :) Armin ze swoją ulubioną moją mamą ;-) Przy skoczni Małysza w Wiśle-Malince (proszę nie patrzeć na głupie miny moją i mojego taty :D ) Pokażę gościom, że jestem dobrze wychowany i pójdę grzecznie na smyczy Męska ekipa Eeee, o pierdołach gadają, nudzi mi się Quote
Kalunia_C Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Uwaga, gwiazdy!! Dziewczyny, możecie piszczeć, faceci zrywać koszule, wszyscy możecie bić brawo!!! :) No dobra, popatrzcie na mnie ostatni raz, bo schodzę ze sceny Pani, nie rób cyrków! Ja zeskoczyłem bez problemu, a ty tragarza potrzebujesz! No, zeszła... Pan nam pozazdrościł, też chce być gwiazdą :D Quote
Kalunia_C Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Oszukałaś mnie, to nie jest prawdziwa woda!!!!!!! Idę do pana, on tak nie oszukuje! Quote
Darianna Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Eneasz skoczny jest chłopak :D http://i46.tinypic.com/33m781i.jpg - świetne foto :diabloti: Quote
Kalunia_C Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Do Armina przyszedł dzisiaj Mikołaj, a ten co zrobił? Owrzeszczał go z każdej strony i schował się ze strachu za kanapą :D Niestety zdjęcia marnej jakosci, bo Armin był bardzo rozemocjonowany i poruszał się szybciej niż zwykle. Quote
Kalunia_C Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 No i na sam koniec... tak odpoczywaliśmy sobie dzisiaj po obiadku. :-) No to tyle zdjęć na dzisiaj. Teraz na spacery aparatu nie zabieramy, bo pogoda do kitu, ale jak nam znów galeria nie nawali, to wrzucimy coś znowu. Pozdrawiamy wszystkich naszych przyjaciół. Quote
werbena520 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Kalunia_C'] Hi...hi...kiedy zauważył,że to Pańciu we własnej osobie niesie prezent???Ups... z takiego fotela to ja też bym się nie ruszała.Oj dopsko by rosło...rosło... Quote
Kalunia_C Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 werbena520 napisał(a):Hi...hi...kiedy zauważył,że to Pańciu we własnej osobie niesie prezent??? Wogóle, nie wziął tej kości od niego. Quote
Kalunia_C Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 No nie, to ja tu się tyle produkuję ze wstawianiem zdjęć i uzupełnianiem zaległości, a tu pusto? Od wczoraj nikt nie zajrzał??? :( Quote
Darianna Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ja zaglądam :D Eneaszowi lepiej w ciemnych włosach niż w białych ;) Quote
Kalunia_C Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Darianna napisał(a):Ja zaglądam :D Eneaszowi lepiej w ciemnych włosach niż w białych ;) :D Też tak uważam! Quote
werbena520 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Wstawiaj Kaluniu zdjęcia Arminka,wstawiaj...Oglądamy fotki psiaka,chociaż nie zawsze komentujemy... Quote
konikowa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Super, że jednak naprawiło się to co było zepsute i możesz wstawiać zdjęcia:D Naoglądałam się za wszystkie czasy, ale mam jeszcze niedosyt:P (czyt. chcę więcej!) Armin jest boski, te jego miny;) Quote
Izabela124. Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Ha ha widać Mikołaj Arminowi nie przypadł do gustu Quote
Kalunia_C Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='Izabela124.']Ha ha widać Mikołaj Arminowi nie przypadł do gustu[/QUOTE] Oj nie przypadł. Pierwszy raz widziałam, że Armin chciał kogoś z domu wykurzyć i trzymał się na dystans. :D Quote
Darianna Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 To Eneasz już wie, że nie warto brody zapuszczać ;) Quote
Recommended Posts