Kalunia_C Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 No to poprawiam się, jak obiecałam. Byliśmy w ostatni długi weekend na Mazurach, więc Armin też załapał się na kilku fotkach. Quote
Kalunia_C Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 To tyle zdjęć z Mazur. Niiestety wszystkie w mieszkaniu, bo trafilismy na tak koszmarną pogodę, że tylko teść poświęcał się dla Armina i wychodził z nim na spacery w deszczu. Quote
Darianna Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 no proszę.. Armin z biedronką i w stylowym łańcuszku :) Nie zdemolował tam chłopak mieszkania? ;) Quote
Kalunia_C Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Dorzucę jeszcze kilka fotek z dzisiejszej domowej sesji. ;) Uszyłam sobie nowe zasłonki do sypialni i stwierdziłam, że Armin ładnie się komponuje z tym pomarańczowym, więc cyknęłam kilka fotek :D Quote
Darianna Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 jeszcze ładniej by się komponował na narzucie łóżkowej :D Quote
Kalunia_C Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 A na koniec wrzucę Wam jeszcze same moje nowe zasłonki, możecie podziwiać :evil_lol: Quote
Kalunia_C Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Darianna napisał(a):no proszę.. Armin z biedronką i w stylowym łańcuszku :) Nie zdemolował tam chłopak mieszkania? ;) Łańcuszek dostał od mojego teścia w prezencie i nawet mi się w nim podoba, tak dorośle wygląda :) A co do demolki, to muszę go pochwalić, był super. Nauczyłam go spać na jednym fotelu, w domu nie może, to niech chociaż u "dziadków" skorzysta ;) Jak wychodziliśmy to zawsze dawałam mu smaczek na fotelu i wyobraż sobie, że leżał na nim w dokładnie takiej samej pozycji, jak wracaliśmy do domu. Darianna napisał(a):jeszcze ładniej by się komponował na narzucie łóżkowej :D :mad: Quote
Shel Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 http://img514.imageshack.us/img514/3505/dsc07858.jpg śliczny jest :loveu: a co do narzuty to się zgadzam - Arminek świetnie by na niej się prezentował :diabloti: Quote
Kalunia_C Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Pogodę mieliśmy dzisiaj wymarzoną, aż grzech byłoby z niej nie skorzystać, więc wybraliśmy się na spacerek do lasu. Oto fotki: Quote
Shel Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 U nas też pogoda była extra :] http://img21.imageshack.us/img21/3158/dsc08044f.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Darianna Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 A my się wybierzemy na spacer dziś i jutro - trza z weekendu korzystać :D Ładnie Arminowi w łańcuszku, ja bym się bała, że moje diabły go zerwą.... ;) Quote
wojtekdu Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Oglądam właśnie wasze zdjęcia ze spaceru. Szykuje się bardzo owocny weekend. Dzisiaj prace w ogrodzie, jutro może uda się znowu wyjechać na Jurę. Quote
Izabela124. Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 http://img687.imageshack.us/img687/9746/dsc07889r.jpg ha ha jaki wariot Quote
Bartiśkowa_ Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Naprawdę ślicznie wygląda w tym łańcuszku mój czarnuch też taki ma tylko że potrójny Quote
Kalunia_C Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Wczoraj jakoś mi dogomania zastrajkowała i nie mogłam dodać reszty, więc dzisiaj ciąg dalszy: [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] Quote
Kalunia_C Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]A to co za zapach?[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Prowadzi tutaj...[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Jeszcze trochę, no może uda mi się wejść jeszcze kawałek... [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Mam![/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Ale fajny patyczek, opłacało się nurkować do lisiej jamy :-)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Darianna Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Po patyczek zawsze warto zanurkować, nawet do lisiej jamy ;) Quote
Kalunia_C Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Co się z tą dogomanią dzieje? Nie mogę znowu wstawić zdjęć!!! [FONT=Tahoma][/FONT] Quote
Kalunia_C Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Pomóżcie!!! Doszłam do tego, dlaczego nie mogę wstawiać zdjęć. Na dole strony, tam, dzie zapisane są zasady postowania mam napisane: Możesz zakładać nowe tematy Możesz pisać wiadomości Nie możesz dodawać załączników Możesz edytować swoje posty Dlaczego i jak to zmienić? Jestem zalogowana i nie zmieniałam żadnych ustawień. Quote
Kalunia_C Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Shel napisał(a):Ja też tak mam... Ale po co załączniki? Załączniki to zdjęcia, bez tego mogę zamknąć galerię. Quote
Shel Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Kalunia_C']Załączniki to zdjęcia, bez tego mogę zamknąć galerię. a nie lepiej wstawiać przez ? Quote
Darianna Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 czyli przez linki jak z imageshack lub fotosika - to nie załączniki :) Quote
Kalunia_C Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Shel']a nie lepiej wstawiać przez ? [quote name='Darianna']czyli przez linki jak z imageshack lub fotosika - to nie załączniki :) Właśnie tak robię i pokazuje mi się wiadomość, że nieaktywne wstawianie załączników. Nie mogę nawet zacytować zdjęcia w Waszych galeriach, żeby je skomentować :( Quote
Recommended Posts