Darianna Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 duży chłopak już z Armina! I widzę, że łapkę młody mężczyzna podnosi ;) http://img132.imageshack.us/img132/492/dsc07612y.jpg a to foto pewnie rudy robił? ;) Quote
Kalunia_C Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Darianna napisał(a):duży chłopak już z Armina! I widzę, że łapkę młody mężczyzna podnosi ;) http://img132.imageshack.us/img132/492/dsc07612y.jpg a to foto pewnie rudy robił? ;) Łapkę podnosi, jak mu się nie spieszy :D , jak mocno mu się chce, to wypada z domu i siusia "na dziewczynkę" :evil_lol: A co do zdjęcia, to niezły z niego fotograf :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 śliczne zdjęcia :loveu: ale chłopaczek szaleje Quote
Kalunia_C Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Shel napisał(a):Ale super jesienne fotki! Bartiśkowa_ napisał(a):śliczne zdjęcia :loveu: ale chłopaczek szaleje Dziękujemy za komplementy. :-) Quote
Kalunia_C Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Zostałam wczoraj znokoutowana przez Armina :-( Mam wielkie limo na oku i boli jak cholera. Pojechaliśmy do moich rodziców i mój tato zaczął wołać psa od wejścia. Chciałam więc mu odpiąć smycz i puścić, a Armin na widok mojego taty zaczął szaleć, jak podskoczył, w momencie, kiedy nachyliłam się do niego, jak mi tą swoją twardą czachą przywalił w oko, to myślałam, że zwinę się z bólu. Oczywiście cały pobyt u rodziców przebiegł pod znakiem lodu i okładów, ale dzisiaj i tak wyglądam, jak by mnie mąż pobił :D Znacie jakis dobry sposób na pozbycie się opuchlizny? Bo kolor mozna przykryć pudrem, ale banię pod okiem... Nie wiem, jak ja jutro do pracy pójdę, wszystkie dzieciaki w szkole będą pytać, kto pobił panią katechetkę :D Quote
Darianna Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 buahahaha :D Powiedz, że walczyłaś z diabłem o ich dusze... :diabloti::diabloti::diabloti: A na serio to współczuję, sposobów nie znam oprócz zimnych okładów... Może w aptece coś będą mieli? Quote
Kalunia_C Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Darianna napisał(a):buahahaha :D Powiedz, że walczyłaś z diabłem o ich dusze... :diabloti::diabloti::diabloti: To jest jakiś pomysł, ciekawe, czy dzieciaki uwierzą :D a Quote
konikowa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Oj współczuję Ci;) Ja wyciągam coś zamrożonego z lodówki i pomaga;) Quote
Darianna Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ale Wy macie traumatyczne przeżycia... mi tylko raz Lokis rozciął wargę, a tak to z rudymi skończyło się na siniakach na nogach i pogryzieniu rąk podczas ząbkowania irladziątek :diabloti: Quote
Izuuus Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 oo.. jak nas dawno u Arminka nie było :roll: witamy :hand: Quote
Kalunia_C Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Izuuus napisał(a):oo.. jak nas dawno u Arminka nie było :roll: witamy :hand: To prawda, ale witamy serdecznie znowu i zapraszamy częściej!!! Quote
Kalunia_C Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Już zaczynam na nie widzieć :D Dzieki. A tak poważnie, to opuchlizna troszkę zeszła i mam nadzieję, że za kilka dni całkiem zejdzie. Quote
Izabela124. Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Kalunia_C']Zostałam wczoraj znokoutowana przez Armina :-( Mam wielkie limo na oku i boli jak cholera. Pojechaliśmy do moich rodziców i mój tato zaczął wołać psa od wejścia. Chciałam więc mu odpiąć smycz i puścić, a Armin na widok mojego taty zaczął szaleć, jak podskoczył, w momencie, kiedy nachyliłam się do niego, jak mi tą swoją twardą czachą przywalił w oko, to myślałam, że zwinę się z bólu. Oczywiście cały pobyt u rodziców przebiegł pod znakiem lodu i okładów, ale dzisiaj i tak wyglądam, jak by mnie mąż pobił :D Znacie jakis dobry sposób na pozbycie się opuchlizny? Bo kolor mozna przykryć pudrem, ale banię pod okiem... Nie wiem, jak ja jutro do pracy pójdę, wszystkie dzieciaki w szkole będą pytać, kto pobił panią katechetkę :D[/QUOTE]Ale łobuziak z niego :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 to rozrabiaka :diabloti: Ile razy mi Bartlej warge rozwalił lub z główki pociągnął :evil_lol: Te nasze łobuzy :loveu: Quote
Kalunia_C Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Obudziłam się dzisiaj wczesnie rano, wyjrzałam przez okno i zobaczyłam to: Ten poranny szron był tak piękny, że nie mogłam sobie odpuścić takiego spaceru... No i są fotki. Quote
Kalunia_C Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 To jeszcze nie koniec fotek, ale czas iść na cmentarz, więc reszta wieczorem. Pozdrawiam i zyczę dnia pełnego zadumy. Quote
konikowa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Uwielbiam taki szron:loveu: U mnie trzyma się w ogródku jeszcze do teraz:diabloti: http://img519.imageshack.us/img519/1001/dsc07763.jpg na tym zdjęciu Armin wyszedł jak szczeniaczek:loveu: Quote
Recommended Posts