Darianna Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Na pewno jest szczęśliwy :D Wszystkiego naj naj naj od dwóch rudych z Podkarpacia :D Quote
Kalunia_C Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Asia, Ania, Daria i cała armio rudasków, dziękujemy Wam bardzo za życznia, a oto nasz wczorajszy solenizant. :-) Quote
Kalunia_C Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Tak, jak pisałam wczoraj, z okazji urodzinek Armina, wybraliśmy się na wycieczkę do Ustronia nad Wisłę, a potem do kawiarni. Armin uczcił swoje święto pyszną wędzoną kością pod kawiarnianym stolikiem, a my pysznym serniczkiem z lodami. :tort: A ponizej kilka fotek z dłuuuuuugiego spaceru: Quote
Darianna Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ale Arminowy już duży chłop! Teraz tylko czekać, aż masy nabierze i się zafutrzy ;) Quote
Kalunia_C Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Darianna napisał(a):Ale Arminowy już duży chłop! Teraz tylko czekać, aż masy nabierze i się zafutrzy ;) Czekam na to futro niecierpliwie, chociaż po dzisiejszym porannym spacerku też z przerażeniem. Poszliśmy rano w pole, a jak wróciliśmy, to myślałam, że się zapłaczę - rzepy w ogonie, pełno takich klejących kulek w sierści i zbuntowany Armin na widok szczotki i trymera. Walczyliśmy 50 minut. :shake: Quote
Darianna Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ano, coś za coś... Brando powoli się obrasta i chwilami wesoło nie jest - jak się wytarza albo wleci w rzepy ;) A takie cacka lepiej wyciągać ręcznie i pojedynczo.... Grzebieniem może bardzo boleć... Quote
Kalunia_C Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Ale u nas pusto :-( A my mamy nową koleżankę - 6-miesięczną seterkę angielską. poznaliśmy się wczoraj, wymieniliśmy telefony i będziemy pozbywać się nadmiaru energii razem :D Przy następnym spacerku weźmiemy aparat, więc jeśli ktoś jeszcze tu zagląda, to dodamy fotki. Pozdrawiam wszystkich. Quote
Darianna Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ja zaglądam, nie martw się :) gratulujemy nowej koleżanki i czekamy na fotorelację :) Quote
Kinia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Czyli przy następnym Skoczowskim spacerku będzie więcej psów i ludzi? extra:D Quote
Kalunia_C Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Kinia napisał(a):Czyli przy następnym Skoczowskim spacerku będzie więcej psów i ludzi? extra:D Jak nam się uda kiedyś znowu spotkać, to być może tak. Właścicielka 6-miesięcznej Luny jest bardzo chętna do spotkań z innymi pieskami. Tylko stary skład coś ostatnio zabiegany i niechętny do spacerów. :mad: Quote
Kalunia_C Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Dawno nic nie dawałam, więc kilka zdjęć Armina z panem. Quote
Darianna Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Arminowy szaleje :D a foty z angielką będą? ;) Quote
Kalunia_C Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Darianna napisał(a):Arminowy szaleje :D a foty z angielką będą? ;) Będą jak się na spacer umówimy, bo jak się w niedzielę spotkaliśmy, to był przypadek i nie miałam aparatu. Dzisiaj wybieram się na spacer z Arminem i z aparatem, bo mamy piękną złotą jesień, więc wstawię jakieś inne fotki, jak coś fajnego wyjdzie. Quote
Bartiśkowa_ Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy cudnego rudaska :loveu::loveu: i czekamy na koleje fotki :diabloti: Quote
Kalunia_C Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Byliśmy na jesiennym spacerku, więc wstawiam kilka zdjęć. Pogoda jak marzenie, oby jak najdłużej. Quote
Darianna Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 zazdroszczę pogody, marzenie... rudemu w zieleni najlepiej ;) Quote
Recommended Posts