Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']Ja tak czekam i czekam a Ty galerię zaniedbujesz akurat przed zdjęciami z wizyty u nas... Wstydzisz się nas czy co? :diabloti::diabloti::diabloti:

ps. http://img27.imageshack.us/img27/9868/dsc05115i.jpg

to się nazywają idealne warunki dla setera ;)

Cześć Kochani!
Absolutnie się Was nie wstydzimy, ale bylismy na obozie z dzieciakami, a przed wyjazdem było takie straszliwe zamieszanie, że dopiero na miejscu uświadomiłam sobie, że nie usprawiedliwiłam swojej nieobecności na dogo ;) Dzisiaj przyjechalismy i jak trochę się ogarnę, to nadrobię zaległości i w czytaniu i w zdjęciach.
Tymczasem pozdrawiam wszystkich pamietających o nas!!!

Posted

Niestety z przyczyn rodzinnych musze wyjechać na kilka dni za granicę, wiec zdjęcia jeszcze trochę poczekają. :(
Armin zostaje z moim mężem w domciu. Już chodzi jak struty, że jego pańcia znowu go zostawiam. :-(

• 3 weeks later...
Posted

Z Łańcuta wybieramy się w dalszą drogę przez Sanok, gdzie Armin zrobił taką furorę, jak nigdzie indziej :)

Na razie wystarczy. Jak będzie okazja wrzucę kolejną porcję fotek z wakacji, bo jeszcze sporo zostało.

Posted

Darianna napisał(a):
wszystko u nas z fotorelacją jest :D

zdaliśmy na 3 stopień :)

Tak, już widziałam. Widzę, że idziecie do przodu jak burza - wystawy, próby polowe... super

Posted

Zabawiłam się dzisiaj we fryzjera i pierwszy raz ogoliłam Arminowi uszy. W jednym miejscu chyba troszkę przedobrzyłam, ale ogólnie, jak na pierwszy raz chyba nie jest źle :D
Nawet nie myślałam, że te uszy tak go zmienią. Wygląda swietnie!!! Taki się zrobił dostojny i elegancki :)

Posted

ogoliłaś? oj maszynką? Kup lepiej trymer i degażówki, bo od maszynki jaśnieje seterom sierść i to niefajnie wygląda dla mnie...

Na pewno elegancko wygląda, pamiętam jaki efekt był jak obstrzygłam pierwszy raz Brandulca ;) Czekamy na foty :)

Posted

Kalunia_C napisał(a):
Zabawiłam się dzisiaj we fryzjera i pierwszy raz ogoliłam Arminowi uszy. W jednym miejscu chyba troszkę przedobrzyłam, ale ogólnie, jak na pierwszy raz chyba nie jest źle :D
Nawet nie myślałam, że te uszy tak go zmienią. Wygląda swietnie!!! Taki się zrobił dostojny i elegancki :)

:lol: hi,hi...okazuje się,że stale się trzeba uczyć:evil_lol:.Kupując gordona wyczytałam tylko we wzorcu,że 15 min tyg szczotkowania wystarczy.Podobnie było z laverackiem:evil_lol:.Póżniej dotarło do mnie:hmmmm:,że,aby moje psy wyglądały na psy:diabloti:to muszę iść z nimi do fryzjera:p.Cóż...taka moda... w końcu przecież moje psiule to przedstawiciele tych ras...i powinny godnie je reprezentować.Tylko nie dać się zwariować:evil_lol:.One nade wszystko mają być szczęśliwe:lol: