Kalunia_C Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Darianna napisał(a):Ja nie mam problemu z identyfikacją rudzielców :diabloti: Ja też nie, ale inni??? Quote
Darianna Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ja nie mam problemu z identyfikacją rudzielców :diabloti: Quote
Kalunia_C Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 A teraz moje ulubione zdjęcia, które pokazują, jak bardzo zaprzyjaźniły się rudzielce :loveu: Quote
konikowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 To było naprawdę super:lol: Widziałam ich na żywo i się zakochałam:loveu: (Nie wiem czy tam gdzieś zauważyłaś mój wpis wcześniej między tą piękną sesją zdjęciową:loveu::loveu::loveu:) Quote
Kalunia_C Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Tyle zdjęć z weekendu. Jeszcze raz dziękujemy Wam kochani za odwiedziny. :loveu: Quote
Kalunia_C Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 konikowa napisał(a):To było naprawdę super:lol: Widziałam ich na żywo i się zakochałam:loveu: (Nie wiem czy tam gdzieś zauważyłaś mój wpis wcześniej między tą piękną sesją zdjęciową:loveu::loveu::loveu:) Zauważyłam, ale tych zdjęć jest dużo z Waszego wystapienia (koło 20 szt.), a jeszcze mamy kilka nie z ringu, więc muszę siąść wieczorem jak będę miała więcej czasu, a najlepiej byłoby nagrać płytkę i wysłać pocztą. Quote
konikowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 No to super:cool3:, że udało Ci się tyle zrobić. BARDZO DZIĘKUJĘ:loveu: Jakbyś mogła to prześlij mi je na e-maila, bo potrzebuję je dość pilnie do akutalizacji strony hodowcy:eviltong: Jejku, jacy oni są przecudni!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: ZAKOCHAŁAM SIĘ:* Quote
Darianna Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Wszystkiego naj naj naj z okazji drugiej rocznicy ślubu :) Quote
Kalunia_C Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Darianna napisał(a):Wszystkiego naj naj naj z okazji drugiej rocznicy ślubu :) Ojej, tego się nie spodziewałam :) Dziękujemy. :) Quote
Bartiśkowa_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Prze śliczne fotki i psiaczki też :loveu::loveu: ja już rozpoznaję po obroży :evil_lol: Quote
Kalunia_C Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 konikowa napisał(a):Daria mi już przesłała zdjęcia;) Ok, pozdrawiam Quote
Darianna Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jak tam Armin po tym, jak mu kumpla zabawowego wywieźli? ;) Quote
Kalunia_C Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Armin miał wczoraj dzień pełen przygód. Najpierw pierwszy raz w życiu musiał zmierzyć się z jazdą pociągiem i muszę przyznać, że mimo ogona podwinietego ze strachu tak, że bardziej się nie da :D, podróż zniósł wzorowo. Potem jego państwo wpadli na szalony pomysł, żeby zabrać go na wyciąg krzesełkowy na Czantorii i ku mojemu zaskoczeniu nie było żadnego problemu, żeby ten pomysł zrealizować, ani ze strony obsługi wyciągu, ani ze strony Armina. Leżał dumny na ławeczce, jak król, a wszyscy, których mijaliśmy, obsypywali go komplementami :-). Kiedy byliśmy już na górze, czekało go następne wyzwanie - 20-kilometrowa trasa do przejścia i to był chyba dla niego najmniejszy problem, latał po górach tam i z powrotem jak szalony i zgrywał twardziela. Dopiero jak wróciliśmy autobusem (też pierwszy raz z psem) do domu, Armin padł jak zabity i śpi do teraz. :evil_lol: Quote
Kalunia_C Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Darianna napisał(a):Jak tam Armin po tym, jak mu kumpla zabawowego wywieźli? ;) Pierwszego dnia chodził i szukał, ale wczoraj go tak wymęczyliśmy, że nie ma sił myśleć o samotności :diabloti: A jak Brando? Quote
Darianna Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Brando inaczej, bo to on odwiedzał a nie jego, więc w domu bez zmian - jedno co to zdecydowanie po weekendzie jest bardziej zmęczony niż zwykle ;) http://img5.imageshack.us/img5/9162/dsc04434j.jpg wspaniałe foto :razz: http://img139.imageshack.us/img139/7397/dsc04446g.jpg to mi się ogromnie podoba... Jak reagował na konika? :diabloti: Quote
Kalunia_C Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Darianna napisał(a): Jak reagował na konika? :diabloti: Bardzo pozytywnie, bo mój teść pracuje w stadninie, więc jak byliśmy na Mazurach, to oswajaliśmy go z końmi. Quote
sandrulka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 http://img5.imageshack.us/img5/9162/dsc04434j.jpg śliczna fotka! Armin na wyciągu?! fajnie!! z Frodziem nie było by tak ławo... pozdrawiam!! Quote
Bartiśkowa_ Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 http://img5.imageshack.us/img5/9162/dsc04434j.jpg śliczne :loveu: Quote
Kalunia_C Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Armin wyrusza jutro na swoje pierwsze zagraniczne wczasy. Wracamy za 3 tygodnie, wtedy będą zdjęcia. :-) Brando, zbieraj siły, w miedzy czasie zaczepimy o Dębicę :-D Quote
Darianna Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 byleby w weekend, bo ja pracuję ;) czekamy, czekamy :) Quote
Kalunia_C Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Darianna napisał(a):byleby w weekend, bo ja pracuję ;) czekamy, czekamy :) Zobaczymy jak wyjdzie, ale w razie czego pozwiedzamy Rzeszów i Dębicę i umówimy sie po Twojej pracy. Pozdrawiam Od teraz już tylko komórka. Quote
Recommended Posts