Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To było naprawdę super:lol:
Widziałam ich na żywo i się zakochałam:loveu:

(Nie wiem czy tam gdzieś zauważyłaś mój wpis wcześniej między tą piękną sesją zdjęciową:loveu::loveu::loveu:)

Posted

konikowa napisał(a):
To było naprawdę super:lol:
Widziałam ich na żywo i się zakochałam:loveu:

(Nie wiem czy tam gdzieś zauważyłaś mój wpis wcześniej między tą piękną sesją zdjęciową:loveu::loveu::loveu:)

Zauważyłam, ale tych zdjęć jest dużo z Waszego wystapienia (koło 20 szt.), a jeszcze mamy kilka nie z ringu, więc muszę siąść wieczorem jak będę miała więcej czasu, a najlepiej byłoby nagrać płytkę i wysłać pocztą.

Posted

No to super:cool3:, że udało Ci się tyle zrobić. BARDZO DZIĘKUJĘ:loveu:
Jakbyś mogła to prześlij mi je na e-maila, bo potrzebuję je dość pilnie do akutalizacji strony hodowcy:eviltong:

Jejku, jacy oni są przecudni!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:
ZAKOCHAŁAM SIĘ:*

Posted

Armin miał wczoraj dzień pełen przygód. Najpierw pierwszy raz w życiu musiał zmierzyć się z jazdą pociągiem i muszę przyznać, że mimo ogona podwinietego ze strachu tak, że bardziej się nie da :D, podróż zniósł wzorowo. Potem jego państwo wpadli na szalony pomysł, żeby zabrać go na wyciąg krzesełkowy na Czantorii i ku mojemu zaskoczeniu nie było żadnego problemu, żeby ten pomysł zrealizować, ani ze strony obsługi wyciągu, ani ze strony Armina. Leżał dumny na ławeczce, jak król, a wszyscy, których mijaliśmy, obsypywali go komplementami :-). Kiedy byliśmy już na górze, czekało go następne wyzwanie - 20-kilometrowa trasa do przejścia i to był chyba dla niego najmniejszy problem, latał po górach tam i z powrotem jak szalony i zgrywał twardziela. Dopiero jak wróciliśmy autobusem (też pierwszy raz z psem) do domu, Armin padł jak zabity i śpi do teraz. :evil_lol:

Posted

Darianna napisał(a):
Jak tam Armin po tym, jak mu kumpla zabawowego wywieźli? ;)

Pierwszego dnia chodził i szukał, ale wczoraj go tak wymęczyliśmy, że nie ma sił myśleć o samotności :diabloti:
A jak Brando?

Posted

Darianna napisał(a):

Jak reagował na konika? :diabloti:

Bardzo pozytywnie, bo mój teść pracuje w stadninie, więc jak byliśmy na Mazurach, to oswajaliśmy go z końmi.

Posted

Armin wyrusza jutro na swoje pierwsze zagraniczne wczasy. Wracamy za 3 tygodnie, wtedy będą zdjęcia. :-)
Brando, zbieraj siły, w miedzy czasie zaczepimy o Dębicę :-D

Posted

Darianna napisał(a):
byleby w weekend, bo ja pracuję ;)

czekamy, czekamy :)

Zobaczymy jak wyjdzie, ale w razie czego pozwiedzamy Rzeszów i Dębicę i umówimy sie po Twojej pracy.
Pozdrawiam
Od teraz już tylko komórka.