Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sandrulka napisał(a):
hej!! Kiedy mogła bym wpaść po te preparaty na kleszcze? Nie wiem czy jesteś w domu czy nie.
mizianko dla Armina!!;)

Hej!
Napisałam Ci o tych preparatach tak dawno, że myślałam, że już ich nie chcesz, bo się nie odezwałaś i moja babcia wzieła je dla swojego psa, więc niestety musisz sobie sama zamówić na allegro.
Pozdrawiam

Posted

Kalunia_C napisał(a):
Hej!
Napisałam Ci o tych preparatach tak dawno, że myślałam, że już ich nie chcesz, bo się nie odezwałaś i moja babcia wzieła je dla swojego psa, więc niestety musisz sobie sama zamówić na allegro.
Pozdrawiam

nie miałam neta i dlatego się nie odzywałam a poza tym nie miałam czasu wcześniej wpaść.No niestety, w takim razie sobie zamówię sama.
Trzeba się wkońcu wybrać na jakiś spacer!
pozdrawiam!;)

Posted

sandrulka napisał(a):
nie miałam neta i dlatego się nie odzywałam a poza tym nie miałam czasu wcześniej wpaść.No niestety, w takim razie sobie zamówię sama.
Trzeba się wkońcu wybrać na jakiś spacer!
pozdrawiam!;)

Jutro przyjeżdża do mnie Darianna z Brando, więc jak będą mieli jeszcze siły, to odezwiemy się, zebyście wpadli na Kaplicówkę.
Pozdrawiam

Posted

Kalunia_C napisał(a):
Jutro przyjeżdża do mnie Darianna z Brando, więc jak będą mieli jeszcze siły, to odezwiemy się, zebyście wpadli na Kaplicówkę.
Pozdrawiam

oooo...! super! tylko po godzinie 16 jestem zajęta.Dawno nie widziałam Armina i się stęskniłam!!

Posted

W końcu wróciliśmy do domu. Armin szczęśliwy obwąchuje wszystkie stare kąty :) a ja wstawiam zdjęcia z Arminowych wakacji :lol:

Ten mały co biega koło Armina to Kajtek (mieszaniec Husky i jamnika ponoć) od mojej babci. Kajtuś ma 16 lat i jest zupełnie głuchy, ale dzielnie starał się dotrzymywać formy Arminowi :lol:

Zgadnijcie, ile psów jest na zdjęciu? :)

A tu jak pani pędziła po swoje rude szczęście :evil_lol:

Posted

sandrulka napisał(a):
oooo...! super! tylko po godzinie 16 jestem zajęta.Dawno nie widziałam Armina i się stęskniłam!!

Daria przyjeżdża pociągiem do Bielska, jadę ją odebrać z dworca i w Skoczowie będziemy pewnie koło 14:00, zanim zjemy obiad, nie wiem czy wyrobimy się przed 16:00, zobaczymy co Daria na to.

Posted

A na koniec szaleństwa z moim kuzynem - Karolem

Mam nadzieję, że na następnych zdjęciach, które pojawią się w galerii po weekendzie, bedzie rudo do kwadratu :multi:
Pozdrawiam wszystkich!

Posted

Kochana... Po tłuczeniu się kilka godzin w pociągu do Ciebie - spacer będzie rozkoszą! :D

Obiad zawsze można zjeść później - grunt, żeby się psiaki wyszalały :D Bo inaczej nie dadzą nam zjeść :)

Posted

Darianna napisał(a):
Kochana... Po tłuczeniu się kilka godzin w pociągu do Ciebie - spacer będzie rozkoszą! :D

Obiad zawsze można zjeść później - grunt, żeby się psiaki wyszalały :D Bo inaczej nie dadzą nam zjeść :)

Nie ma sprawy, tylko żeby się nie okazało, że przyjechałaś taki kawał i nawet jeść nie dostałaś. :mad:
W pierwszej wersji chciałam jutro wieczorem zaprosić skoczowskich dogomaniaków - Asię, Anię i Sandrę z psami do nas na grilla, ale niestety kopią nam przez podwórko kanalizację i pytałam dzisiaj robotników, przez weekend będą niezabezpieczone studzienki i głębokie dziury, więc nie mozemy tam psów puscić. Ostatecznie wiec grilla nie bedzie, ale na spacer możemy iść.