Karolina. Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Witamy Trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze Quote
Kalunia_C Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Darianna napisał(a):Trzeba było go do mnie podrzucić :diabloti: Będę to miała na uwadze :diabloti: Quote
Darianna Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Kalunia_C napisał(a):Będę to miała na uwadze :diabloti: polecam się na przyszłość :D Quote
cockermaister Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Witam :) Armin jest:loveu::loveu: śliczny :loveu::loveu: zapraszamy do nas ;) Quote
Kalunia_C Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Witam! Ja z Arminem nadal w rozłące, jeszcze do wtorku wieczorem, ale wstawiam zdjęcia z moją mamą, zrobione przed wyjazdem. Quote
werbena520 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 :loveu: Arminek lśni....po sierści widać,że pędzi wspaniałe życie:Cool!: Quote
Kalunia_C Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Darianna napisał(a):Już niebawem się spotkamy :D :multi::multi::multi: Quote
sandrulka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 hej!! Kiedy mogła bym wpaść po te preparaty na kleszcze? Nie wiem czy jesteś w domu czy nie. mizianko dla Armina!!;) Quote
Kalunia_C Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 sandrulka napisał(a):hej!! Kiedy mogła bym wpaść po te preparaty na kleszcze? Nie wiem czy jesteś w domu czy nie. mizianko dla Armina!!;) Hej! Napisałam Ci o tych preparatach tak dawno, że myślałam, że już ich nie chcesz, bo się nie odezwałaś i moja babcia wzieła je dla swojego psa, więc niestety musisz sobie sama zamówić na allegro. Pozdrawiam Quote
Kalunia_C Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Jeszcze jedno zdjęcie Armina z moją mamą Quote
sandrulka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Kalunia_C napisał(a):Hej! Napisałam Ci o tych preparatach tak dawno, że myślałam, że już ich nie chcesz, bo się nie odezwałaś i moja babcia wzieła je dla swojego psa, więc niestety musisz sobie sama zamówić na allegro. Pozdrawiam nie miałam neta i dlatego się nie odzywałam a poza tym nie miałam czasu wcześniej wpaść.No niestety, w takim razie sobie zamówię sama. Trzeba się wkońcu wybrać na jakiś spacer! pozdrawiam!;) Quote
Kalunia_C Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 sandrulka napisał(a):nie miałam neta i dlatego się nie odzywałam a poza tym nie miałam czasu wcześniej wpaść.No niestety, w takim razie sobie zamówię sama. Trzeba się wkońcu wybrać na jakiś spacer! pozdrawiam!;) Jutro przyjeżdża do mnie Darianna z Brando, więc jak będą mieli jeszcze siły, to odezwiemy się, zebyście wpadli na Kaplicówkę. Pozdrawiam Quote
sandrulka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Kalunia_C napisał(a):Jutro przyjeżdża do mnie Darianna z Brando, więc jak będą mieli jeszcze siły, to odezwiemy się, zebyście wpadli na Kaplicówkę. Pozdrawiam oooo...! super! tylko po godzinie 16 jestem zajęta.Dawno nie widziałam Armina i się stęskniłam!! Quote
Kalunia_C Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 W końcu wróciliśmy do domu. Armin szczęśliwy obwąchuje wszystkie stare kąty :) a ja wstawiam zdjęcia z Arminowych wakacji :lol: Ten mały co biega koło Armina to Kajtek (mieszaniec Husky i jamnika ponoć) od mojej babci. Kajtuś ma 16 lat i jest zupełnie głuchy, ale dzielnie starał się dotrzymywać formy Arminowi :lol: Zgadnijcie, ile psów jest na zdjęciu? :) A tu jak pani pędziła po swoje rude szczęście :evil_lol: Quote
Kalunia_C Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 sandrulka napisał(a):oooo...! super! tylko po godzinie 16 jestem zajęta.Dawno nie widziałam Armina i się stęskniłam!! Daria przyjeżdża pociągiem do Bielska, jadę ją odebrać z dworca i w Skoczowie będziemy pewnie koło 14:00, zanim zjemy obiad, nie wiem czy wyrobimy się przed 16:00, zobaczymy co Daria na to. Quote
Kalunia_C Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 A na koniec szaleństwa z moim kuzynem - Karolem Mam nadzieję, że na następnych zdjęciach, które pojawią się w galerii po weekendzie, bedzie rudo do kwadratu :multi: Pozdrawiam wszystkich! Quote
Izuuus Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 http://img6.imageshack.us/img6/9138/dsc04021y.jpg kolega też chciał się potaplać? :cool3: Piękne fotki :loveu: Quote
Darianna Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Kochana... Po tłuczeniu się kilka godzin w pociągu do Ciebie - spacer będzie rozkoszą! :D Obiad zawsze można zjeść później - grunt, żeby się psiaki wyszalały :D Bo inaczej nie dadzą nam zjeść :) Quote
Kalunia_C Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Darianna napisał(a):Kochana... Po tłuczeniu się kilka godzin w pociągu do Ciebie - spacer będzie rozkoszą! :D Obiad zawsze można zjeść później - grunt, żeby się psiaki wyszalały :D Bo inaczej nie dadzą nam zjeść :) Nie ma sprawy, tylko żeby się nie okazało, że przyjechałaś taki kawał i nawet jeść nie dostałaś. :mad: W pierwszej wersji chciałam jutro wieczorem zaprosić skoczowskich dogomaniaków - Asię, Anię i Sandrę z psami do nas na grilla, ale niestety kopią nam przez podwórko kanalizację i pytałam dzisiaj robotników, przez weekend będą niezabezpieczone studzienki i głębokie dziury, więc nie mozemy tam psów puscić. Ostatecznie wiec grilla nie bedzie, ale na spacer możemy iść. Quote
Darianna Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Obiecuję nie marudzić jak dostanę jeść po spacerze :D wezmę dużo kanapek do pociągu :P Quote
Recommended Posts