Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jbk napisał(a):
I co to ma znaczyć? Ja na dogo wreszcie przyszłam, a tu nic?? :mad::diabloti:

Chętnie zobaczę fotki z soboty........ Zwłaszcza, że nic nie napstrykałam..........

Zepsuł nam się internet, bo burza spaliła nam access pointa, dlatego nas nie było, ale już to nadrabiam.

Posted

Ha, dla niewprawnego w rasach wyglądają jak rodzeństwo - jeden większy, drugi mniejszy :diabloti:

http://img5.imageshack.us/img5/1076/dsc02115rbk.jpg

I jak Arminowi uroczo włosy się falują po kąpieli :loveu: Chyba że to tylko na zdjęciu tak wyszło?

Rośnie chłopak, rośnie :loveu: Niedługo zacznie mężnieć :loveu:

Ps. Marley ma świetną chustę, w żółtych jeszcze labradora nie widziałam, pasuje mu :cool3:

Posted

Darianna napisał(a):

Ps. Marley ma świetną chustę, w żółtych jeszcze labradora nie widziałam, pasuje mu :cool3:

Dzięki:loveu::loveu::loveu: Skoro w żołtej nie widziałaś to w różowej pewnie też nie, a ja się przymierzam do sesji z różową chusą:evil_lol:

Posted

Darianna napisał(a):

I jak Arminowi uroczo włosy się falują po kąpieli :loveu: Chyba że to tylko na zdjęciu tak wyszło?

Armin ma takie fale na grzbiecie nawet na sucho, taka uroda :)

Posted

Kinia napisał(a):

Jakoś mało masz tych zdjęć...

Nie wrzucam wszystkich, bo niektóre są rozmazane, widać same ogony, albo są z bardzo daleka. Wybieram tylko te najlepsze.

Posted

Muszę skończyć wreszcie zdjęcia z tego spaceru, bo powoli zbiera mi się kolejna kupka fotek. :) No to wrzucam ostatnią partię wodnych fotek ze wspólnego spaceru 9 maja.

Posted

[quote name='Darianna']piękne zdjęcie

http://img269.imageshack.us/img269/4530/dsc02212.jpg

ponawiam pytanie - kiedyś już zadałam - kiedy będziecie w okolicach Dębicy? bo mieliście być jakoś w lecie?

pa. Nie zaglądacie do nas, niedobrzy Wy :mad:

Już Ci pisałam, że będziemy prawdopodobnie 19 lipca w Rzeszowie i tam planujemy jeden nocleg.

A co do zaglądania do Was, to ogladałam dzisiaj nowe wodne zdjęcia u Was, ale nie miałam czasu zostawić po sobie śladu, bo mi się bateria skończyła w laptopie :D