Izabela124. Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 jbk napisał(a): Dobrze wyszło? Buziaczki wieczorne ;)Super wyszło :multi: Quote
Kalunia_C Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Potwierdzam, super wyszło. Dzięki wielkie Asiu. Jeszcze raz przepraszam za te okulary :evil_lol: a moje zdjęcia z tego incydentu bedą po 12:00, bo muszę jechać teraz do przedszkola. Quote
jbk Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Kalunia_C napisał(a):Potwierdzam, super wyszło. Dzięki wielkie Asiu. Jeszcze raz przepraszam za te okulary :evil_lol: a moje zdjęcia z tego incydentu bedą po 12:00, bo muszę jechać teraz do przedszkola. Nie ma za co ;) Pies ważniejszy :)) No i już jest po pierwszej...... Quote
Kalunia_C Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Wiem, że już po 14:00, ale szybciej się nie dało. :) No to taniec z okularami Asi w wersji Asi już był, a teraz okiem mojego obiektywu. Quote
Kalunia_C Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Chciałam się pochwalić, że kupiłam sobie nową lampę :diabloti: Prawda, że ładna? Quote
jbk Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Piękna lampa ;) Tylko nie zapomnij niechcący, że ona własnym światłem świeci, a do prądu nie trzeba jej podłączać :diabloti: Quote
Darianna Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 O jaka ładna ruda lampa... I do mebli pasuje :diabloti: Quote
Kalunia_C Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Zabraliśmy się dzisiaj za pierwsze wiosenne porządki w ogrodzie. Oczywiście Armin jak tylko zobaczył, że wychodzimy na podwórko, od razu odzyskał wszystkie siły i stwierdził, że może nadal udawać lampę, ale tylko ogrodową. :evil_lol: Quote
Kalunia_C Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Armin koniecznie chciał pomóc w ogrodzie... Quote
Kalunia_C Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 To jest 5-miesięczna Giga, najlepsza sasiadka Armina, ale jak zobaczyła takiego kosmitę za płotem, to najeżyła się, podkuliła ogon i za żadne skarby nie chciała podejść do płotu. Quote
sandrulka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 http://img25.imageshack.us/img25/5640/dsc00886k.jpg Armin to Ty???!! Nie poznaję Cię! z Marsa wróciłeś??? Quote
Rahl Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Arminek, czemu z siebie pozwalasz lampę robić? A tak na poważnie, to śliczny jesteś, rudzielcu :loveu: Quote
magmar Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Przeglądając poprzednie zdjęcia widzę, że mamy ze sobą trochę wspólnego. ;) Też mamy w domu podobnego króliczka (umaszczenie), Neo po ostatnim usuwaniu ziarniny też miał uszyte podobne ubranko, poza tym Neo jest fanem wylizywania jogurtów. :lol: Zazdroszczę wam terenów do spacerów, po prostu cudownie tam macie, jak sobie przeglądam zdjęcia. ;) A jeszcze mam pytanie. Skąd wzięliście taki duży kołnierz dla Armina? ;) Quote
Kalunia_C Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 magmar napisał(a):Przeglądając poprzednie zdjęcia widzę, że mamy ze sobą trochę wspólnego. ;) Też mamy w domu podobnego króliczka (umaszczenie), Neo po ostatnim usuwaniu ziarniny też miał uszyte podobne ubranko, poza tym Neo jest fanem wylizywania jogurtów. :lol: Zazdroszczę wam terenów do spacerów, po prostu cudownie tam macie, jak sobie przeglądam zdjęcia. ;) A jeszcze mam pytanie. Skąd wzięliście taki duży kołnierz dla Armina? ;) Kołnierz kupiliśmy u weterynarza (30 cm szeroki), a tereny faktycznie mamy wymarzone. Mam nadzieję, że tak zostanie, bo ostatnio są jakieś plany, żeby całe te łąki obsiać lawendą i wtedy skończy się bieganie. Quote
sandrulka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 uroczo wygląda z tym kloszem. Jaj długo będzie go jeszcze nosił?? Quote
Kalunia_C Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Nasz "Lampion" odzyskał siły i juz nie pamięta, że był jakikolwiek zabieg ;) Tylko my ciągle dostajemy po nogach kloszem i drżymy o jego szwy. Quote
Patisa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ooo biedny Arminek :-( Mój Frodnis też musiał nosić kołnierz, w zeszłym roku...:shake: Biedak, szkoda mi go było strasznie bo ciągle tym cylindrem gdzieś zawadzał. Ściany były poobdrapywane, o krzaki zahaczał, biedactwo :-( Życze w takim razie szybkiego zdjęcia cylindra Arminkowi Quote
Kalunia_C Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 sandrulka napisał(a):uroczo wygląda z tym kloszem. Jaj długo będzie go jeszcze nosił?? Do przyszłej soboty. Oby to jak najszybciej zleciało, bo ja juz mam same siniaki na nogach. Quote
Kalunia_C Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Patisa napisał(a):Ooo biedny Arminek :-( Mój Frodnis też musiał nosić kołnierz, w zeszłym roku...:shake: Biedak, szkoda mi go było strasznie bo ciągle tym cylindrem gdzieś zawadzał. Ściany były poobdrapywane, o krzaki zahaczał, biedactwo :-( Życze w takim razie szybkiego zdjęcia cylindra Arminkowi Armin tak samo, ciągle gdzieś zawadza, a najgorzej wychodzi mu schodzenie po schodach. Pierwsze dni musiałam tego mojego klocka znosić. Quote
Kalunia_C Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Armin w kołnierzu, na żadnym zdjęciu głowy mu nie widać, bo się odwraca, więc dzisiaj trochę inne fotki z naszego spaceru. :) Quote
Tequila1017 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 :loveu::loveu: Śliczne widoki :loveu::loveu: Quote
C&B Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 http://img205.imageshack.us/img205/2960/dsc00974m.jpg Założyli mi jakieś koło na łeb i jeszcze każą mi się uśmiechać?:mad::evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts