Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potwierdzam, super wyszło. Dzięki wielkie Asiu. Jeszcze raz przepraszam za te okulary :evil_lol: a moje zdjęcia z tego incydentu bedą po 12:00, bo muszę jechać teraz do przedszkola.

Posted

Kalunia_C napisał(a):
Potwierdzam, super wyszło. Dzięki wielkie Asiu. Jeszcze raz przepraszam za te okulary :evil_lol: a moje zdjęcia z tego incydentu bedą po 12:00, bo muszę jechać teraz do przedszkola.

Nie ma za co ;) Pies ważniejszy :))

No i już jest po pierwszej......

Posted

Piękna lampa ;) Tylko nie zapomnij niechcący, że ona własnym światłem świeci, a do prądu nie trzeba jej podłączać :diabloti:

Posted

Zabraliśmy się dzisiaj za pierwsze wiosenne porządki w ogrodzie. Oczywiście Armin jak tylko zobaczył, że wychodzimy na podwórko, od razu odzyskał wszystkie siły i stwierdził, że może nadal udawać lampę, ale tylko ogrodową. :evil_lol:

Posted

To jest 5-miesięczna Giga, najlepsza sasiadka Armina, ale jak zobaczyła takiego kosmitę za płotem, to najeżyła się, podkuliła ogon i za żadne skarby nie chciała podejść do płotu.

Posted

Przeglądając poprzednie zdjęcia widzę, że mamy ze sobą trochę wspólnego. ;) Też mamy w domu podobnego króliczka (umaszczenie), Neo po ostatnim usuwaniu ziarniny też miał uszyte podobne ubranko, poza tym Neo jest fanem wylizywania jogurtów. :lol: Zazdroszczę wam terenów do spacerów, po prostu cudownie tam macie, jak sobie przeglądam zdjęcia. ;) A jeszcze mam pytanie. Skąd wzięliście taki duży kołnierz dla Armina? ;)

Posted

magmar napisał(a):
Przeglądając poprzednie zdjęcia widzę, że mamy ze sobą trochę wspólnego. ;) Też mamy w domu podobnego króliczka (umaszczenie), Neo po ostatnim usuwaniu ziarniny też miał uszyte podobne ubranko, poza tym Neo jest fanem wylizywania jogurtów. :lol: Zazdroszczę wam terenów do spacerów, po prostu cudownie tam macie, jak sobie przeglądam zdjęcia. ;) A jeszcze mam pytanie. Skąd wzięliście taki duży kołnierz dla Armina? ;)

Kołnierz kupiliśmy u weterynarza (30 cm szeroki), a tereny faktycznie mamy wymarzone. Mam nadzieję, że tak zostanie, bo ostatnio są jakieś plany, żeby całe te łąki obsiać lawendą i wtedy skończy się bieganie.

Posted

Ooo biedny Arminek :-(

Mój Frodnis też musiał nosić kołnierz, w zeszłym roku...:shake:

Biedak, szkoda mi go było strasznie bo ciągle tym cylindrem gdzieś zawadzał.
Ściany były poobdrapywane, o krzaki zahaczał, biedactwo :-(

Życze w takim razie szybkiego zdjęcia cylindra Arminkowi

Posted

sandrulka napisał(a):
uroczo wygląda z tym kloszem. Jaj długo będzie go jeszcze nosił??

Do przyszłej soboty. Oby to jak najszybciej zleciało, bo ja juz mam same siniaki na nogach.

Posted

Patisa napisał(a):
Ooo biedny Arminek :-(

Mój Frodnis też musiał nosić kołnierz, w zeszłym roku...:shake:

Biedak, szkoda mi go było strasznie bo ciągle tym cylindrem gdzieś zawadzał.
Ściany były poobdrapywane, o krzaki zahaczał, biedactwo :-(

Życze w takim razie szybkiego zdjęcia cylindra Arminkowi

Armin tak samo, ciągle gdzieś zawadza, a najgorzej wychodzi mu schodzenie po schodach. Pierwsze dni musiałam tego mojego klocka znosić.