Bartiśkowa_ Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Mniam ależ on ma pyszny jogurcik :evil_lol: jak bym Bartleja widziała on za serkami jogurcikami śmietankami przepada ;) Quote
Kalunia_C Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Święta, święta i po świętach, a my już mamy nowe zdjęcia z dzisiejszego porannego spaceru. Quote
Darianna Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ohoho... Już spacer? My zaliczyliśmy tylko szybki wypad na siusiu, na dłuższy dopiero się zbieramy, ale się rozleniwiliśmy i powoli nam idzie....:diabloti: Zdjęcia w galopie świetne - portrety oczywiście też :loveu: I fakt, chłopaki z wiekiem coraz bardziej się różnią... Quote
Kalunia_C Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Kaja10014 napisał(a):Hej! Słodki psiak:loveu: A dlaczego ma szwy? Bo nie przeczytałam wszystkiego. Mizianko:loveu: Jeszcze nie ma, ale dzisiaj idziemy na zabieg chirurgicznego usuwania mleczaków i kastrację, więc będzie musiał być szyty. Quote
kajkoowa Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Hej! Słodki psiak:loveu: A dlaczego ma szwy? Bo nie przeczytałam wszystkiego. Mizianko:loveu: Quote
jbk Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 http://img26.imageshack.us/img26/8332/dsc00129a.jpg - a gdzie to jest? Już po zabiegach? Jak poszło?? Wstawię Ci tu zdjęcia z naszego spotkania w piątek, jak zrzucę na kompa, bo jeszcze nie miałam czasu ;) Quote
Kalunia_C Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='jbk']http://img26.imageshack.us/img26/8332/dsc00129a.jpg - a gdzie to jest? Już po zabiegach? Jak poszło?? Wstawię Ci tu zdjęcia z naszego spotkania w piątek, jak zrzucę na kompa, bo jeszcze nie miałam czasu ;) To jest za Grilliatą :D kawałek od naszego domu. Już po zabiegach. Armin jeszcze osowiały i piszczący. :( Wstaw, wstaw, ja też jeszcze nie miałam czasu ich wstawić. Poczekam na Ciebie, żeby były w kupie. Quote
jbk Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Kalunia_C napisał(a):To jest za Grilliatą :D kawałek od naszego domu. Już po zabiegach. Armin jeszcze osowiały i piszczący. :( Wstaw, wstaw, ja też jeszcze nie miałam czasu ich wstawić. Poczekam na Ciebie, żeby były w kupie. Przyjdziemy na spacer do Ciebie, bo takich kaplicówkowych miejscówek to jeszcze nie znamy ;) Wstawię na pewno w tym tygodniu, tylko jak dopadnę w domu komputera wieczorkiem, czyli - jak mnie mężu wpuści ;) Quote
Kalunia_C Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 jbk napisał(a):Przyjdziemy na spacer do Ciebie, bo takich kaplicówkowych miejscówek to jeszcze nie znamy ;) Wstawię na pewno w tym tygodniu, tylko jak dopadnę w domu komputera wieczorkiem, czyli - jak mnie mężu wpuści ;) Zapraszamy, ale raczej nie w tym tygodniu, bo póki co to Armin nie nadaje się nawet do zwykłego spaceru na smyczy a co dopiero na szaleństwa. Quote
Kalunia_C Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Bawię się w kreatora mody :diabloti: Żeby mój łobuz nie wylizał sobie rany, musiałam zrobić mu takie stylowe ubranko :) Quote
Darianna Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 do twarzy mu w zieleni :cool3: Jak biedaczek, może jeść czy dalej szczęka boli? Mojemu rudemu został tylko jeden mleczakowy górny kieł, dziś wyleciał przedostatni górny mleczak, więc mam nadzieję, że obejdzie się bez operacji.... Quote
Kalunia_C Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Darianna napisał(a):do twarzy mu w zieleni :cool3: Jak biedaczek, może jeść czy dalej szczęka boli? Mojemu rudemu został tylko jeden mleczakowy górny kieł, dziś wyleciał przedostatni górny mleczak, więc mam nadzieję, że obejdzie się bez operacji.... Nie może nic jeść do jutra, więc nie wiem jeszcze. Armin miał właśnie górnego kła usuwanego. Musisz pilnować, żeby wyleciał zanim stały osiągnie 3/4 wysokości mleczaka, bo potem usuwa się chirurgicznie. Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Witam się poraz pierwszy :multi: Ślicznego piesia masz :loveu: Będę wpadała w miarę możliwości ;) Pozdrawiam i zapraszam do siebie :p Quote
jbk Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Do twarzy mu w zielonym :) Oczywiście, że nie w tym tygodniu, nawet nie dałabym rady ze względu na pracę :( Ale w przyszłym będzie i czas, i Armin będzie jak nowy :) Quote
Kalunia_C Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Izabela124. napisał(a):Witam się poraz pierwszy :multi: Ślicznego piesia masz :loveu: Będę wpadała w miarę możliwości ;) Pozdrawiam i zapraszam do siebie :p Witam serdecznie i zapraszam!!! Quote
Bartiśkowa_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 http://img217.imageshack.us/img217/831/dsc00773p.jpg w zielonym kubraczku wygląda przepięknie :loveu: Quote
Recommended Posts