Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ohoho... Już spacer? My zaliczyliśmy tylko szybki wypad na siusiu, na dłuższy dopiero się zbieramy, ale się rozleniwiliśmy i powoli nam idzie....:diabloti:

Zdjęcia w galopie świetne - portrety oczywiście też :loveu: I fakt, chłopaki z wiekiem coraz bardziej się różnią...

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Hej!
Słodki psiak:loveu:
A dlaczego ma szwy? Bo nie przeczytałam wszystkiego.

Mizianko:loveu:

Jeszcze nie ma, ale dzisiaj idziemy na zabieg chirurgicznego usuwania mleczaków i kastrację, więc będzie musiał być szyty.

Posted

[quote name='jbk']http://img26.imageshack.us/img26/8332/dsc00129a.jpg - a gdzie to jest?

Już po zabiegach? Jak poszło??

Wstawię Ci tu zdjęcia z naszego spotkania w piątek, jak zrzucę na kompa, bo jeszcze nie miałam czasu ;)

To jest za Grilliatą :D kawałek od naszego domu.

Już po zabiegach. Armin jeszcze osowiały i piszczący. :(

Wstaw, wstaw, ja też jeszcze nie miałam czasu ich wstawić. Poczekam na Ciebie, żeby były w kupie.

Posted

Kalunia_C napisał(a):
To jest za Grilliatą :D kawałek od naszego domu.

Już po zabiegach. Armin jeszcze osowiały i piszczący. :(

Wstaw, wstaw, ja też jeszcze nie miałam czasu ich wstawić. Poczekam na Ciebie, żeby były w kupie.

Przyjdziemy na spacer do Ciebie, bo takich kaplicówkowych miejscówek to jeszcze nie znamy ;)

Wstawię na pewno w tym tygodniu, tylko jak dopadnę w domu komputera wieczorkiem, czyli - jak mnie mężu wpuści ;)

Posted

jbk napisał(a):
Przyjdziemy na spacer do Ciebie, bo takich kaplicówkowych miejscówek to jeszcze nie znamy ;)

Wstawię na pewno w tym tygodniu, tylko jak dopadnę w domu komputera wieczorkiem, czyli - jak mnie mężu wpuści ;)

Zapraszamy, ale raczej nie w tym tygodniu, bo póki co to Armin nie nadaje się nawet do zwykłego spaceru na smyczy a co dopiero na szaleństwa.

Posted

do twarzy mu w zieleni :cool3:

Jak biedaczek, może jeść czy dalej szczęka boli? Mojemu rudemu został tylko jeden mleczakowy górny kieł, dziś wyleciał przedostatni górny mleczak, więc mam nadzieję, że obejdzie się bez operacji....

Posted

Darianna napisał(a):
do twarzy mu w zieleni :cool3:

Jak biedaczek, może jeść czy dalej szczęka boli? Mojemu rudemu został tylko jeden mleczakowy górny kieł, dziś wyleciał przedostatni górny mleczak, więc mam nadzieję, że obejdzie się bez operacji....

Nie może nic jeść do jutra, więc nie wiem jeszcze. Armin miał właśnie górnego kła usuwanego. Musisz pilnować, żeby wyleciał zanim stały osiągnie 3/4 wysokości mleczaka, bo potem usuwa się chirurgicznie.

Posted

Do twarzy mu w zielonym :)

Oczywiście, że nie w tym tygodniu, nawet nie dałabym rady ze względu na pracę :( Ale w przyszłym będzie i czas, i Armin będzie jak nowy :)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witam się poraz pierwszy :multi: Ślicznego piesia masz :loveu: Będę wpadała w miarę możliwości ;) Pozdrawiam i zapraszam do siebie :p

Witam serdecznie i zapraszam!!!