Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mqrtynq napisał(a):
Hej :)
Co tam ?

Zepsuł nam się aparat, dlatego siedziałam cicho i nie dodawałam zdjęć, ale jutro, najpóźniej w niedzielę wszystko nadrobimy. :) A tymczasem pilne przygotowania do świąt.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinia']Mam coś dla Ciebie;)
Mam nadzieję, ze się podoba;)

O jaaaaaa!!! ŚLICZNY!!!
Jak dojdę do tego, jak go wstawić, to zaraz się pojawi. Dzięki wielkie!!! :multi:

Posted

sandrulka napisał(a):
Napisz mi nazwę tego preparatu na kleszcze.Zaraz po świętach pójdę do weterynarza .

Ektopar, ale kup w internecie, kosztuje 1/3 ceny. Jak bedziesz chciała to możemy zamówić razem, to koszty przesyłki rozłożą się na dwie osoby i będzie jeszcze taniej. Armin nie miał jeszcze ani jednego kleszcza, a chodzimy do lasu prawie codziennie.

Posted

Witajcie!
Z okazji świąt Wielkiej Nocy wszystkim, którzy odwiedzają naszą galerię życzymy zdrowych, błogosławionych świąt, wiele radości, uśmiechu, rodzinnej atmosfery i świadomości, że to nie święta jajek, zajączków i wiosny, ale święta ZMARTWYCHWSTAŁEGO CHRYSTUSA, którego w sercach Wam życzę. A dla wszystkich piesków zawsze merdających ogonków i góry smacznych kości.

A do życzeń dołączam świąteczne foteczki :)

Posted

Kalunia_C napisał(a):
O jaaaaaa!!! ŚLICZNY!!!
Jak dojdę do tego, jak go wstawić, to zaraz się pojawi. Dzięki wielkie!!! :multi:

Cieszę sie, że sie podoba;)

Posted

Jak święta mijają?
My właśnie wróciliśmy z dłuuuuuugiego spaceru (ponad 3-godzinnego). Armin padł jak mucha, a ja mam 2 dni zaległości w galerii i to dwa dni ciągłego pstrykania zdjęć, więc zapraszam na świąteczną sesję przedświątecznych fotek.

Na początek Armin z misiaczkiem. Tak wygląda mój pies kiedy jego pani lata po domu na odkurzaczu :evil_lol: