Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Darianna napisał(a):
ja przed blok w piżamie nie wyjdę, zazdraszczam Wam ogródka :D

:D Nie wychodzę do ogródka, szkoda mi trawnika. Wrzucam kurtkę na piżamę, albo czasem nie i idę przed główne drzwi. Mamy 8-metrową flexi, więc ja staję w progu a Armin leci podlać płot i wraca. :D

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiosna wróciła, pogoda piękna, więc wybraliśmy się dzisiaj na spacerek ze Skoczowa do Ustronia wzdłuż Wisły, jakieś 16 km
Wszyscy padamy ze zmęczenia, ale było super i fotek dużo :-)

Posted

[quote name='AlaŚ']http://i41.tinypic.com/30ue32u.jpg

Armin wykończony, ledwo na łapkach stoi, ale widzę, że Pan też padnięty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Masz kobieto w sobie niezłą dawkę energii, skoro dwóch facetów doprowadziłaś do takiego stanu, a sama masz jeszcze siły na wygłupy i foty :diabloti:

http://i39.tinypic.com/641awm.jpg
Armin napewno woła Was, żebyście razem z nim popływali :lol:

Ja też byłam padnięta, ale poczułam to dopiero, jak siadłam w domu na kanapie. :-)

Posted

Darianna napisał(a):
No, spacer mieliście porządny. A Armin na przestraszonego nie wygląda, moje przestraszone mają śliniotok :D

Dobry aktor z niego. Jak czekaliśmy na pociąg na peronie, to przy przejeździe jakiegoś pociągu tak się wyrywał w panice, że musiałam mu założyć kolczatkę, bo by mi obrożę zerwał (bo ma plastikowe zapięcie), a do pociągu musiałam wnieść słonia, bo się zaparł przy ławce i nawet nie chciał się ruszyć.

Posted

Kalunia_C napisał(a):
Dobry aktor z niego. Jak czekaliśmy na pociąg na peronie, to przy przejeździe jakiegoś pociągu tak się wyrywał w panice, że musiałam mu założyć kolczatkę, bo by mi obrożę zerwał (bo ma plastikowe zapięcie), a do pociągu musiałam wnieść słonia, bo się zaparł przy ławce i nawet nie chciał się ruszyć.

To tak jest jak jest ktoś...kto słyszy czterokrotnie lepiej od nas.Ja w sytuacjach wielkiego hałasu przytulam je mocno do siebie...trochę" mniejszy" dopada je wtedy stres.

Posted

Jeszcze nie wiemy, bo zapowiedzieli nam się wstępnie goście, więc jeśli przyjadą, to nie, a jak będziemy sami, to się wybierzemy. Będę wiedzieć w przyszłym tygodniu.

Posted

Kinia napisał(a):
Będę jutro w Skoczowie, macie ochotę na spacerek?
Jak coś to raczej bez pływania, bo mój ma chore uszy i wolę nie ryzykować:roll:

Ja niestety jestem w Cieszynie na studiach do 18:00, więc chyba że później.

Posted

Kalunia_C napisał(a):
Ja niestety jestem w Cieszynie na studiach do 18:00, więc chyba że później.

Szkoda, o tej godzinie pewnie już będziemy wracać do domu...