Kalunia_C Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 A to już szaleństwa rudego potwora :D Quote
Kalunia_C Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Chwila odpoczynku... ... i szalejemy dalej... ... tym razem za piłką Quote
werbena520 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Kalunia_C']A to już szaleństwa rudego potwora :D Wspaniale jest mieć ADHD...jest się wtedy szczupłym chłopakiem i widać wyrażnie piękne wyrysowaną klatę... Quote
Kalunia_C Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Byliśmy dzisiaj na szczepieniu i w nagrodę za dobre sprawowanie u pana doktora dziecko dostało nową obróżkę do kompletu do smyczy, której używamy. Quote
Kalunia_C Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 A wszystkim Suczkom i Paniom, które odwiedzają naszą galerię Armin życzy wszystkiego najlepszego z okzaji Dnia Kobiet!!! Quote
Darianna Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ta obróżka to chyba prezent dla Pańci, bo rudemu wszystko jedno, w czym biega ;) Pięknie mu! Quote
Kalunia_C Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 No niech będzie, że to prezent dla Pańci na Dzień Kobiet od Armina :D Quote
AlaŚ Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ale u Armina kolorowo :lol: Dziękujemy rudemu dżentelmenowi za życzenia :razz: Quote
konikowa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Super ta obróżka! Wszędzie takiej szukam i nie mogę znaleźć... Także dziękujemy za życzenia;) Quote
Dog Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 http://i47.tinypic.com/2qmg9ah.jpg Arminek :loveu: piękne stworzenie - moje ulubione :loveu: Quote
Kalunia_C Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 konikowa napisał(a):Super ta obróżka! Wszędzie takiej szukam i nie mogę znaleźć... Także dziękujemy za życzenia;) U nas jest facet, który robi te obroże. Jak chcesz to Ci kupię i wyślę, a Ty mi wpłacisz pieniądze na konto. Obroża kosztuje 16,50. Armin ma długość 45 cm i jest za długa, ma zapięte na drugą dziurkę od końca, więc zmierz syję swoim rudym i mogę tam podejść, jeśli chcesz. Dog napisał(a):http://i47.tinypic.com/2qmg9ah.jpg Arminek :loveu: piękne stworzenie - moje ulubione :loveu: Dziękujemy bardzo :) Quote
Kalunia_C Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [SIZE="4"]A ja dzisiaj z reklamą :D W końcu powstała moja strona, na której możecie kupić robione przeze mnie kolczyki. Jeśli jesteście zainteresowane/zainteresowani, to serdecznie zapraszam. Na stronie nie ma cen, ale cały asortyment w cenach od 1,50 zł do 13,00 zł + 5,50 przesyłka. Polecam i zapraszam!!! [SIZE="6"]http://www.kolczykowyraj.pl.tl Quote
Darianna Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ogromnie mi się podobają nazwy kolczyków :D Się na jakieś na pewno skuszę z odbiorem na majowym zlocie :D Quote
Kalunia_C Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Darianna napisał(a):Ogromnie mi się podobają nazwy kolczyków :D Się na jakieś na pewno skuszę z odbiorem na majowym zlocie :D Nie ma sprawy w maju z pewnością przywiozę cały zapas kolczyków, więc będzie można kupować do woli :-) Śliczny nowy banerek :-) Ja też niedługo bedę miała nowy, już rozmawiałam z Shel o cenie :) Quote
konikowa Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Jeżeli byś miała to by było super!! Też bym odebrała na zlocie;) W sumie to nawet nie dla mnie a dla siostry i jej potworka;P Jeszcze dam znać jaki rozmiar;) Quote
sandrulka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Hej Kasiu! super kolczyki!! jestem zainteresowana kolczykami o nazwie : " Magiczna noc" oraz " Pod osłoną nocy" oraz " noce i dnie" . W jakiej cenie te cuda? Quote
Kalunia_C Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 sandrulka napisał(a):Hej Kasiu! super kolczyki!! jestem zainteresowana kolczykami o nazwie : " Magiczna noc" oraz " Pod osłoną nocy" oraz " noce i dnie" . W jakiej cenie te cuda? Magiczna noc - 6,00 zł Noce i dnie - 7,00 zł Pod osłoną nocy - 11,00 zł Wszystkie kolczyki są posrebrzane, hipoalergiczne (bez niklu), ale moga mieć też wymienione bigle (haczyki) na srebro (próba 925) za dopłatą 5,00 zł Quote
sandrulka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 No to ja bym od Ciebie zakupiła te 3 pary. Mogą byc posrebrzane , uszy mam przyzwyczajone ;) Quote
sandrulka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 No to ja bym od Ciebie zakupiła te 3 pary. Mogą byc posrebrzane , uszy mam przyzwyczajone ;) Quote
Kalunia_C Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Nie ma sprawy, możesz sobie podejśc po nie jutro po południu, albo w poniedziałek. Wiesz gdzie. Domofon podpisany. :-) Quote
Kalunia_C Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Witajcie wszyscy! Mieliśmy dzisiaj piękny pogodowy początek wiosny, więc wybraliśmy się na sympatyczny spacerek. Oto kilka fotek: To tyle zdjęć. Byliśmy też na dłuuuuugim spacerku w lesie, ale zapomnieliśmy aparatu. :-( Quote
Darianna Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Kasiu, świetna fryzura! Czy mi się wydaje, czy też przyciemniłaś trochę włosy? Super Ci! I nowy sport widze uprawiasz ;) A Arminowy na kolczatce czy tylko takie wrażenie mam? ;) Quote
Recommended Posts