Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

konikowa napisał(a):
Super ta obróżka!
Wszędzie takiej szukam i nie mogę znaleźć...

Także dziękujemy za życzenia;)

U nas jest facet, który robi te obroże. Jak chcesz to Ci kupię i wyślę, a Ty mi wpłacisz pieniądze na konto. Obroża kosztuje 16,50. Armin ma długość 45 cm i jest za długa, ma zapięte na drugą dziurkę od końca, więc zmierz syję swoim rudym i mogę tam podejść, jeśli chcesz.

Dog napisał(a):

Dziękujemy bardzo :)

Posted

[SIZE="4"]A ja dzisiaj z reklamą :D

W końcu powstała moja strona, na której możecie kupić robione przeze mnie kolczyki. Jeśli jesteście zainteresowane/zainteresowani, to serdecznie zapraszam. Na stronie nie ma cen, ale cały asortyment w cenach od 1,50 zł do 13,00 zł + 5,50 przesyłka.

Polecam i zapraszam!!!

[SIZE="6"]http://www.kolczykowyraj.pl.tl

Posted

Darianna napisał(a):
Ogromnie mi się podobają nazwy kolczyków :D Się na jakieś na pewno skuszę z odbiorem na majowym zlocie :D

Nie ma sprawy w maju z pewnością przywiozę cały zapas kolczyków, więc będzie można kupować do woli :-)

Śliczny nowy banerek :-) Ja też niedługo bedę miała nowy, już rozmawiałam z Shel o cenie :)

Posted

sandrulka napisał(a):
Hej Kasiu! super kolczyki!! jestem zainteresowana kolczykami o nazwie : " Magiczna noc" oraz " Pod osłoną nocy" oraz " noce i dnie" . W jakiej cenie te cuda?

Magiczna noc - 6,00 zł
Noce i dnie - 7,00 zł
Pod osłoną nocy - 11,00 zł

Wszystkie kolczyki są posrebrzane, hipoalergiczne (bez niklu), ale moga mieć też wymienione bigle (haczyki) na srebro (próba 925) za dopłatą 5,00 zł

Posted

Witajcie wszyscy!

Mieliśmy dzisiaj piękny pogodowy początek wiosny, więc wybraliśmy się na sympatyczny spacerek. Oto kilka fotek:

To tyle zdjęć. Byliśmy też na dłuuuuugim spacerku w lesie, ale zapomnieliśmy aparatu. :-(

Posted

Kasiu, świetna fryzura! Czy mi się wydaje, czy też przyciemniłaś trochę włosy? Super Ci! I nowy sport widze uprawiasz ;)

A Arminowy na kolczatce czy tylko takie wrażenie mam? ;)