Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja powiem, że będe!!! Tylko nie wiem o której i gdzie... Byłabym wdzięczna gdyby ktoś się z nami umówił w jakimś ogólnie znanym miejscu, tata mnie wysadzi koło delfina, a ja moge gdzieś dojść bo mniej więcej się w Skoczowie orientuje. Co do godziny to nie wiem jeszcze o której wyjedziemy ale myśle, że jakoś dopołudnia.

Posted

Godzina mi pasuje, ale znowu muszę się upewnić co do miejsca. Wiecie, krótki mam staż w mieszkaniu w Skoczowie. Duża mleczarnia to na Ustrońskiej, jak sie Targowa kończy???

Posted

Izuuus napisał(a):
Co tam u was? ;)

U nas straszny młyn, już nie pamietam jak sie nazywam, a pies o spacerze to moze tylko pomysleć o 10:00 wieczorem i tak już od 2 dni i chyba tak zostanie do świąt (z wyjątkiem umówionego sobotniego spaceru). Niestety okres przedswiąteczny zawsze mamy z mężem najbardziej napchany (taka "praca :) ) Ale obiecuję wrzucić zdjęcia z sobotniego spaceru.

Posted

Dobrze, że mi sie wczoraj udało zrobić z fotami, bo dziś w pracy już jestem :(

Wymiziaj Arminka i czekamy cierpliwie na Wasze foty ;)

Posted

No, udało mi się wysupłać 15 minut wolnego, więc wstawiam zdjęcia z wczorajszego spacerku z Marleyem (labrador), Frodem (Cocker) i Fialą i Vadirem (Samoyedy). Zdjęcia niestety złej jakości, nie wiem dlaczego takie blade mi wyszły, ale psiaki widać. :D