Kalunia_C Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Witam! Postanowiliśmy się też przedstawić, a w zasadzie przedstawić pewnego rudzielca - Armina. Armin urodził się 28 września 2008 roku w Myszkowie. Jego imię znaczy bojownik, ale nazwaliśmy go tak wcale nie dlatego, że jest bojowy; mój mąż się śmieje, że to bojownik, bo kiedy go wzięliśmy, wszystkiego się bał. ;-D Zachęcamy do odwiedzania nas i pozdrawiamy wszystkich goraco. Wspomnienie pierwszego dnia u nas... Wspólny odpoczynek :-D Quote
Kalunia_C Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Świątecznie i karnawałowo :) Quote
Kalunia_C Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Nasz cały zwierzyniec to Armin i Kicuś. Chłopaki całkiem dobrze się rozumieją. Quote
Kalunia_C Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Zabawy w śniegu - raj dla Armina Ku ku, ja też chcę być na zdjęciu, widać mnie, widać??? Czwarta sarenka :D Quote
Kalunia_C Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Śnieżnych zabaw ciąg dalszy... Fruwająco Bałwanek Buszujący w śniegu Dwa wariaty Tonąc w śniegu Muszę ratować mojego pana Quote
Kalunia_C Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 A ja rosnę i rosnę i rosnę... W odświętnym ubranku Widzę cię Portretowo Mecz Quote
Kalunia_C Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Ze znajomymi ;) Z Majką (sasiadką z domu obok) Z Reksiem (sąsiadem zza płotu) Z Harley'em (kolegą poznanym przez setery-adopcje.pl) Z Harley'em i Aresem (teraz mamy już dwóch seterkowych kolegów) Quote
Darianna Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 witamy na dogomanii i w galerii :D Mam nadzieję, ze nasze chłopaki się kiedyś spotkają, w podobnym wieku są :diabloti: Quote
Kalunia_C Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Witamy w naszej galerii. Super byłoby ich spotkać ze sobą. Ach te odległości... Pozdrawiam Quote
Juszes Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Witamy! Armin jest przeuroczy:loveu: I jaki fotogeniczny <: Quote
Kalunia_C Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Witamy w naszej galerii i zapraszamy częściej. :) Quote
fizzy Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Witam Kaluniu! ślicznego masz pieska:loveu: mam nadzieję na więcej fotek:loveu: jak nie zapomnę to będę wpadać częściej:evil_lol: Quote
Kalunia_C Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Zapraszamy, zapraszamy i dziękujemy za komplementy :) Quote
Kinia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Witajcie na dogo, fajnie że macie galerię. Mam nadzieję, że uda nam się kiedyś spotkać:) Widze, że z Armina przystojniak Quote
jbk Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Skoczowiacy! Hurra! Bo już myślałam, że w naszym mieście ludzie dostępu do netu nie mają, jeszcze nie tak dawno jak wrzuciłam w wyszukiwarkę dogo "Skoczów" to wyskoczył mój mąż, kuzynka i ja ;)) Mam nadzieję, że się spotkamy na spacerku, czy poza Kaplicówką jakieś tereny inne też lubicie? My ostatnio nad Wisłę wpadamy regularnie ;) Quote
Kalunia_C Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Witajcie Ziomkowie z Cieszyna i Skoczowa! Jak miło Was widzieć. Ja już wcześniej wpisałam się na spacerach w Skoczowie, ale bez odezwu, dlatego też myślałam, że już nie ma nikogo ze Skoczowa, a jednak... cieszę się. My najczęściej chodzimy na Kaplicówkę, bo tam mieszkamy. Bardzo często idziemy w pole za Grilliatą, potem wzdłóż lasu do Wilamowic, przecinamy las i wychodzimy przy wyciągu, żeby wrócić drugą stroną Kaplicówki. To taka nasza ulubiona trasa, bo Armin może tam spokojnie biegać. Nad Wisłą jest za dużo ludzi, a Armin jest bardzo towarzyski i wita się z każdym, nawet jesli ktoś tego nie chce, dlatego unikamy zaludnionych miejsc. Chętnie wybierzemy się na wspólny spacer. Mój rudzielec uwielbia zabawy z innymi psami. Zapraszamy również Was, Cieszyniacy, do nas. Dajcie znać, kiedy będziecie mieli czas i ochotę, umówimy się. Pozdrawiam Quote
Kinia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ja jestem właściwie co tydzień w Skoczowie ale bez psa. Z psem będe sie pojawiać jak będzie ciepej, także mam nadzieję że niedługo się spotkamy;) Quote
Kalunia_C Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Jak ja lubię weekendy Przyjeżdża dużo ludzi i wszyscy grają ze mną w piłkę Państwo pozwalają mi kraść nosy bałwanom Zabierają mnie na wycieczki i to jakimś dziwnym latającym pojazdem Quote
Kalunia_C Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 A pod koniec weekendu wyglądam tak Dlatego teraz odpoczywam sobie tak Quote
Kamila Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Sliczny rudzielec :loveu:Fota z sarnami wymiata :cool3: A Skoczow to moje rodzinne strony dlatego prosilam o linka ;) Quote
Kalunia_C Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Witamy w takim razie "na starych śmieciach" Kamila i zapraszamy częściej. Quote
Kamila Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Napewno bede zagladac ;) A ty jesli lubisz setery powinnas zagladnac do galerii Amber :cool3: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Piękne zabawy :) Chętnie się do Was przejdziemy w któryś weekend, we wczesnopopołudniowych godzinach najlepiej, żeby fotki można było porobić ;) Często spaceruje z nami golden Rico, też przyjaźnie nastawiony do życia i innych zwierzaków :) Chciałabym tylko, żeby trasa spacerowa omijała ludzkie siedziby, bo mamy przykre doświadczenia z mieszkańcami Kaplicówki :-( Quote
Darianna Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Widzę że Armin miał pracowity i udany weekend :loveu: Quote
Recommended Posts