Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!
Postanowiliśmy się też przedstawić, a w zasadzie przedstawić pewnego rudzielca - Armina.
Armin urodził się 28 września 2008 roku w Myszkowie.

Jego imię znaczy bojownik, ale nazwaliśmy go tak wcale nie dlatego, że jest bojowy; mój mąż się śmieje, że to bojownik, bo kiedy go wzięliśmy, wszystkiego się bał. ;-D

Zachęcamy do odwiedzania nas i pozdrawiamy wszystkich goraco.

Wspomnienie pierwszego dnia u nas...

Wspólny odpoczynek :-D

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ze znajomymi ;)

Z Majką (sasiadką z domu obok)

Z Reksiem (sąsiadem zza płotu)

Z Harley'em (kolegą poznanym przez setery-adopcje.pl)

Z Harley'em i Aresem (teraz mamy już dwóch seterkowych kolegów)

Posted

Skoczowiacy! Hurra! Bo już myślałam, że w naszym mieście ludzie dostępu do netu nie mają, jeszcze nie tak dawno jak wrzuciłam w wyszukiwarkę dogo "Skoczów" to wyskoczył mój mąż, kuzynka i ja ;)) Mam nadzieję, że się spotkamy na spacerku, czy poza Kaplicówką jakieś tereny inne też lubicie? My ostatnio nad Wisłę wpadamy regularnie ;)

Posted

Witajcie Ziomkowie z Cieszyna i Skoczowa! Jak miło Was widzieć. Ja już wcześniej wpisałam się na spacerach w Skoczowie, ale bez odezwu, dlatego też myślałam, że już nie ma nikogo ze Skoczowa, a jednak... cieszę się.
My najczęściej chodzimy na Kaplicówkę, bo tam mieszkamy. Bardzo często idziemy w pole za Grilliatą, potem wzdłóż lasu do Wilamowic, przecinamy las i wychodzimy przy wyciągu, żeby wrócić drugą stroną Kaplicówki. To taka nasza ulubiona trasa, bo Armin może tam spokojnie biegać. Nad Wisłą jest za dużo ludzi, a Armin jest bardzo towarzyski i wita się z każdym, nawet jesli ktoś tego nie chce, dlatego unikamy zaludnionych miejsc.
Chętnie wybierzemy się na wspólny spacer. Mój rudzielec uwielbia zabawy z innymi psami. Zapraszamy również Was, Cieszyniacy, do nas. Dajcie znać, kiedy będziecie mieli czas i ochotę, umówimy się.
Pozdrawiam

Posted

Ja jestem właściwie co tydzień w Skoczowie ale bez psa. Z psem będe sie pojawiać jak będzie ciepej, także mam nadzieję że niedługo się spotkamy;)

Posted

Jak ja lubię weekendy

Przyjeżdża dużo ludzi i wszyscy grają ze mną w piłkę

Państwo pozwalają mi kraść nosy bałwanom

Zabierają mnie na wycieczki i to jakimś dziwnym latającym pojazdem

Posted

Piękne zabawy :)

Chętnie się do Was przejdziemy w któryś weekend, we wczesnopopołudniowych godzinach najlepiej, żeby fotki można było porobić ;) Często spaceruje z nami golden Rico, też przyjaźnie nastawiony do życia i innych zwierzaków :)

Chciałabym tylko, żeby trasa spacerowa omijała ludzkie siedziby, bo mamy przykre doświadczenia z mieszkańcami Kaplicówki :-(