Darvin Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Miał ktoś może przyjemność z tą Panią ?? Właśnie ma mnie sędziować z miesiąc i miło by było usłyszeć coś na jej temat wcześniej :D Quote
Patka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 no właśnie tez jestem ciekawa na co zwraca uwagę będzie w mojej grupie na międzynarodówce Quote
Darvin Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 ja już byłem u tej Pani, bardzo wyczerpujące opisy robi, mimo nie do oceny bardzo pozytywnie mogę się o niej wypowiedzieć, jest dokładna choć na grupie VII trochę "wymiękała" i wspierała się regulaminami i wzorcami które czytała podczas oceny Quote
BSSA Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 bardzo dokładnie ogląda psa i daje dłuuuugieeee opisy. No i liczy wszystkie zęby :D Quote
anjaga Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Dokładnie ogląda psa, opis długi i wyczerpujący. Specyficzne poczucie humoru, czym zbiła mnie 2 razy "z tropu". Sama pokazywałam mojej suni zęby i nie miała nic przeciwko temu. Ogólne wrażenie pozytywne i napewno będę jeździć do Niej na ocenianie:lol: Quote
Recommended Posts