JOLY Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ktoś się wybiera ? Może jakieś inf. Nie mogę otworzyć ich strony. Quote
Różyczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 PÁPA CAC [SIZE=2]05.04.2009 Chief judge: dr Jakkel Tamás (H)Group I. Német juhászkutya László István Angol pásztorkutyák Gellén Tibor Magyar pásztorkutyák László István Berger de brie, Tervueren,Groenendael, Malinois, Lakenois Gröschl Ferenc Fel nem sorolt kutyafajták László István Group II. Orosz kutyafajták László István Dobermann Hartmann György Schnauzer Kocsis Sándor Boxer Kocsis Sándor Berni pásztorkutya, Leonbergi Szabó Sándor Szentbernáthegyi, Hovawart Szabó Sándor Molosszerek Kocsis Sándor Német dog Hartmann György Fel nem sorolt kutyafajták Hartmann György Group III. Hosszú lábú terrierek Borsfai Csaba Rövid lábú terrierek Radvánszky Katalin Bull típusú terrierek Borsfai Csaba Group IV. Erdősné Dr. Balogh Zsuzsanna Group V. Samoyede, Szibériai husky, Akita Erdős László Fel nem sorolt kutyafajták Gellén Tibor Group VI. Czeglédi Attila Group VII. Nagy István Group VIII. Dr. Jakkel Tamás Group IX. Uszkárok Radvánszky Katalin Bichonok Radvánszky Katalin Mops, Pekingi palotakutya Erdősné Dr. Balogh Zsuzsanna Fel nem sorolt kutyafajták Gröschl Ferenc Group X. Agarak Erdős László I termin 05.03.2009 http://www.meoepapa.hu/koszont_en.html Quote
JOLY Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Bardzo dziękuje. Wysyłał ktoś zgłoszenie e-mailem ? Quote
JOLY Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Czy ta wystawa jest na hali czy na stadionie? Quote
Różyczka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Z ich strony można wywnioskować, że to wystawa na świeżym powietrzu ;). Quote
dorotal Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 CAC na Wegrzech sa zawsze na swiezym powietrzu. Quote
JOLY Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 dorotal dzięki.:lol: Czy wysyłał Ktoś z Was zgłoszenie emailem. Wogóle nie mogę znależć adresu emailowego do nich. Jakaś chyba tępa jestem czy co. Komp. mi wariuje na węgierskiej stronie. Może to znak coby nie jechać? Do jutra przyjmowanie zgłoszeń. Pocztą to już za póżno. Może ktoś pomoże?:oops: Quote
JOLY Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Czy dostaliście potwierdzenie pocztą? Za tydzień wystawa, a tu nic.Czy komuś udało się znależć spis wystawców, czy plan ringów? Wkurzające te węgierskie wystawy. Nie wiem jak Wam, ale Ja to mam wiecznie problem za znalezieniem czegokolwiek. I na wystawie dopiero latam jak szalona.A stawka to zawsze tajemnica.Nie wiem czy Węgry tajemnicze czy ja jakoś nic na ich stonie nie znajduję?:oops: Czy ma ktoś nr. telef. do Nich coby po angielsku się wypytać. Quote
Recommended Posts