jolek68 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 proszę, proszę :crazyeye: sesja super :evil_lol: chyba się zaraziłaś fotkami od halbinki ;) Quote
halbina Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 i słusznie... nie ma jak dużo fajnych fot psiaka... :multi: Quote
MartynaP Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 DG32 napisał(a):Gdzie to żeście byli ? to tylko Pogoria :roll: Quote
jolek68 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 halbina napisał(a):i słusznie... nie ma jak dużo fajnych fot psiaka... :multi: mnie też się to podoba ;) szkoda tylko że kluska nie może zostać u Martyny :shake: Quote
DG32 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 MartynaP napisał(a):to tylko Pogoria :roll: No właśnie coś mi się tak wydawało, że Pogoria i zdaje się że I, bo na III to to mi nie wygląda. Quote
esperanza Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Nie było mnie tu dawno. Domek został sprawdzony? Quote
MartynaP Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 a własnie...domek sie wycofał. Najpierw powiedziala ze bedzie czekal,potem jak osoba na wizyte byla znaleziona domek juz sie wycofał Bez komentarza......:shake: Quote
Formica Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Czyli szukamy dalej? Ech, takie cudowności zasługują na domek pewny, że chce tylko tego i wyłącznie psiaka i basta! Jeśli się wycofali to ich strata! Quote
esperanza Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Czy sunieczka ma allegro? MartynaP możesz napisać krótki tekst o niej? Quote
scarlet Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='MartynaP'] Martyna to ty?? :cool3: trzeba było powiedziec właścicielowi mieszkania ze to tylko tymczas i nie dodawać, że tymczas na stałe :) Quote
MartynaP Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 a no ja :evil_lol: allegro niema-mam zablokowane konto ...rachunek :shake: tekst mam z allegro-zaraz wkleję Quote
scarlet Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 MartynaP napisał(a):a no ja :evil_lol: allegro niema-mam zablokowane konto ...rachunek :shake: tekst mam z allegro-zaraz wkleję sorki, że tak dopytuję, ale wyobrażałam sobie ciebie inaczej :oops::cool3: ciekawska jestem :) Quote
esperanza Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 MartynaP napisał(a):a no ja :evil_lol: allegro niema-mam zablokowane konto ...rachunek :shake: tekst mam z allegro-zaraz wkleję ok, to czekam :p Quote
MartynaP Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 ja mam taki,mozna zmieniac oczywiscie :p Małe dzieciątka.... Zamiast pić mleko swojej mamy-piły mleko sztuczne z butelki... Zamiast zasypiać u ciepłego boku swojej mamy...zasypiają wtulone w kocyk... Mama już nie nauczy ich tego co dla nich ważne... Dlaczego?? Bo pewnie jak wiele innych szczeniąt przyszły na świat niechciane. Co z nimi zrobić? myślał człowiek któremu pojawił się taki kłopot... Jakto co!!! wyrzucić!!! Co z tego że to maleństwa,potrzebujące opieki... To już nie jego problem.... Dwie małe suczki zostały znalezione w reklamówce. Kiedy je znaleziono jedna miała zaledwie dwa tygodnie,druga tylko tydzień więcej. Trafiły w miejsce, w którym nie radzą sobie nawet dorosłe, zdrowe psy. Miejsce, gdzie trzeba walczyć o każdy kęs... do schroniska. Takie kruszynki nie miały tam szans. Suczki zostały zabrane do domu tymczasowego aby mogły rozwijać się prawidłowo i być otoczone opieką,aby choć trochę nauczyć je tego czego niemiała szansy nauczyć je ich mama. Maluchy zostały odchowane,i mogły już szukać swoich nowych domków. Szukamy odpowiedzialnych właścicieli którzy będą się nimi bardzo dobrze opiekować. Jedna sunia znalazła już dom jej przybrana siostrzyczka ciągle czeka. Suni jest malutka obecnie ma ok 2 miesięcy Jest odrobaczona,zaszczepiona ma swoją książeczkę zdrowia. Jeśli jesteś gotów pokochać małą kruszynkę zadzwoń: 513-134-003 lub napisz: martynka146@wp.pl gg 8558482 Quote
Formica Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Karolina_s dała mi namiary na pana z Wrocławia (chyba), który szuka małego pieska. Oprócz tego, że ma siedmioletniego synka nic nie wiem. Przekopiowałam mu na gg ogłoszenie i dałam link do wątku. Jeśli się sprawdzi i okazałby się dobrym domkiem, służę transportem. Jeszcze jeden kontakt też się dowiedział. Dokładne dane przesłałam Ci na gg :) teraz trzymam kciuki :P Quote
Recommended Posts