Jump to content
Dogomania

Dwa noworodki podrzucone do schronu.OBIE JUZ W NOWYCH DOMKACH :)

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martynko jestem pełna podziwu za to co zrobiłaś! Za niesamowitą odpowiedzialność, którą na siebie wziełaś, a którą jest opieka nad takimi maleństwami! Psiaki są cudne! Trzymam za nie mocno kciuki i mam nadzieję, że będziemy mogli z każdym dniem śledzić jak maluszki rosną, a na koniec podziwiać je szczęśliwe w swoich nowych, stałych domkach. Pozdrawiam :Rose:

Posted

[quote name='MartynaP']poprawię wieczorem ;)

Dziękuję.
Zdjęcia mogą być takie:

6. ZDJĘCIA
- Maksymalny rozmiar zdjęcia,to 640x640 pikseli.

I po pięc zdjęć na post.

Posted

jolek68 napisał(a):
mała to niby jestem ale nie aż taka :evil_lol: ale z Ciebie mamusia :crazyeye: dziecku spanko zabierać :mad:

taaa chyba jaka z niej corka ze sie na moje wepchala a swojego nie chce:evil_lol:

Posted

a w porządeczku dziś w nocy włochata sunia zrobiła taki koncert ze jak sie zerwałam to zaczęłam w pierwszej chwili mojej corci szukac bo myslalam ze cos jej sie dzieje a to mała głodna była :evil_lol:

Posted

[quote name='jolek68']wiem, że głowa pewnie Ci pęka :evil_lol: ale widać że towarzycho zdrowe jest :eviltong:
a zdjęcia jakieś wreszcie wkleisz :mad:

:oops: jasne ze wkleje-jak zrobie :eviltong:
Od rana jeździłam po urzedach :angryy: teraz obiadek i do sklepu,pozniej zdjecia,kawka i działam :cool3:

Musze zrobić bazarek na maluchy,za dwa tygodnie trzeba do weta,zwarzyc je odrobacze je sama w domu pozniej szczepienie wczesniej jeszcze mleczko.Skoro na tego psiaka ze wsi kochana beam6 wpłaci na szczepienie to musze na maluchy cos zaczac zbierac.
Czy kros chce cos podarowac na bazarek dzieciaczkom :cool3:
Rozliczenia oczywiscie 100% na watku

[quote name='Poker']jak uznasz ,że przyda Ci si ę mleko dla ludzkich niemowląt, to daj znać na PW
Dobra z Ciebie psia mamusia też :evil_lol:

mogą pic takie? ja niewiem podaje tak jak dostalam w zaleceniach.
Mialam kiedys maluchy ale one byly juz troche wieksze jadly karme namaczaną.