Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wendka, ogrone dzięki za fantastyczne, rewelacyjne, superowskie Guinnessy! :loveu:

likaon, dzięki raz jeszcze za całe moje stadko, a szczególnie fajne ujęcia piLotki! :)

Posted

Eh...Jak patrzę na te fotki to aż mnie skręca żeby z wami wszystkimi ZACZĄĆ skakać...Może kiedyś się wybiorę z siostrą i jej ONkiem na obozik. Chociaż jeden muszę zaliczyć :D Tymczasem Pozdrawiam wszystkich obozowiczów!

Posted

Dopiero dorwałam się do kompa i... ja również dziękuję za super wypasiony (wypsiony) obóz - było nieziemsko i to na obu turnusach :)
Burki już wypoczęły (a może dopiero :D) i już rwą się do pracy - w ciągu tych dwóch tygodni dowiedziałam się i nauczyłam bardzo wiele - i tu podziekowania należą się naszym instruktorom (którzy o dziwo wytrzymali z nami aż do końca :D).
Pozatreningowe przygody też są niezapomniane, zarówno szynszylowe jak i nieco inne ;) Miło było się porządnie wyspać ;)
Żółte psy gorą ;)!

• 4 weeks later...
Posted

wendka napisał(a):
Najpierw byl koszmar przewodnika :evil_lol:

Czyżby to się tyczyło poprzedniego modela? :mad: Nasze dobre imię czuje się jakby naruszone :evil_lol:.

BTW
Dzięki za super fotecki :loveu:

• 2 weeks later...