agaga21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 tylko że nie ma gdzie go zabrać...:shake: Quote
_ogonek_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 tylko że nie ma gdzie go zabrać...:shake: no i jest problem.... chodzi raczej o kase ktorej brakuje czy o to ze to nie moze byc on w hoteliku? Quote
_ogonek_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Rozsyłajmy wieści, pomysł dobry. Może zrobić coś takiego jakby zaproszenia, tj. wysyłać ładny tekst majqi :loveu: użytkownikom dogo na pw. Każdy chetny wybierze sobie literke i wszystkim uzytkownikom aktywnym odm poczatku tego roku (1.01.09) wysłać takiego priva. Co wy na to? Może to sprowadzi więcej osób i pomysłów na wątek? Quote
andzia69 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 AdaK napisał(a):no i jest problem.... chodzi raczej o kase ktorej brakuje czy o to ze to nie moze byc on w hoteliku? tego psa nie mozna wsadzić do pierwszego z brzegu hotelu, w którym wsadzą psa do kojca i budy - to się prawie niczym nie będzie różnić od tego miejsca, w którym jest.... on musi iść albo na normalny dt...albo do hoteliku, ale takiego, gdzie ktoś będzie z nim cały czas w kontakcie Quote
lilith27 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 pati trzyma psiaki w domku moria pracuje z trudnymi psami póki co 50 złotych miesięcznie deklaruję ps. książe miał inne imię wcześniej stąd nie skojarzyłam Quote
Ziutka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 lilith27 napisał(a):pati trzyma psiaki w domku moria pracuje z trudnymi psami póki co 50 złotych miesięcznie deklaruję Ile kosztuje hotelik u Pati ? 50 zł miesięcznie deklaruje też GameBoy lilith27 napisał(a):ps. książe miał inne imię wcześniej stąd nie skojarzyłam Tak...miał na imię Bryś ;) Quote
lilith27 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 na tą chwile nie wiem wysłalam zapytanie do anhaty u pati była mała suńka, którą umieściła tam anhata moria za średniaka chyba 300 złotych bierze podliczcie może deklaracje ps. właśnie Bryś się wabił Quote
Lionees Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Saint przykro mi,czytałam o Neo...:-( A może nasz psiak mógłby pobyć u Ciebie na tymczasie?Są juz deklaracje finansowe,byłoby wam lżej go utrzymać,a poza tym masz doświadczenie z tymi rasami... Tak sobie głośno myślę tylko...:roll: Quote
Saint Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 DT to najlepiej domowy, tak jak Andzia mówi, albo kojec, ale wtedy opiekun musi mieć świadomość, że kilka godzin dziennie będzie musiał pieskowi poświęcić ;) ale domowy DT to byłoby najlepsze wyjście ;) jeśli byłaby taka potrzeba - służę pomocą odnośnie wychowania takiego trudnego pieska - internetowo, bo internetowo - ale zawsze ;) Quote
Lionees Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Saint napisał(a):DT to najlepiej domowy, tak jak Andzia mówi, albo kojec, ale wtedy opiekun musi mieć świadomość, że kilka godzin dziennie będzie musiał pieskowi poświęcić ;) ale domowy DT to byłoby najlepsze wyjście ;) jeśli byłaby taka potrzeba - służę pomocą odnośnie wychowania takiego trudnego pieska - internetowo, bo internetowo - ale zawsze ;) Saint przykro mi,czytałam o Neo... A może nasz psiak mógłby pobyć u Ciebie na tymczasie?Są juz deklaracje finansowe,byłoby wam lżej go utrzymać,a poza tym masz doświadczenie z tymi rasami... Tak sobie głośno myślę tylko...:roll: Jeszcze raz to napisałam,bo posty skaczą:pissed: Quote
Alojzyna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 tak naprawdę pieniądze nie są wielką przeszkodą - są pierwsze deklaracje, można zrobić bazarki, cegiełkowe allegro itp. W ten sposób można uzbierać całkiem sporą sumę. Tylko potrzebny jest ktoś, kto weźmie do siebie tego nieszczęśnika i poświęci mu swój czas... Quote
luka1 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 pieniadze to jedyna przeszkoda. Te deklaracje - nikt nie zna swoich możliwości za miesiąc czy dwa. Quote
GameBoy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 luka1 napisał(a):pieniadze to jedyna przeszkoda. Te deklaracje - nikt nie zna swoich możliwości za miesiąc czy dwa. nie rozumiem takiego tekstu :roll: jestem osoba dorosła i jezeli pisze, ze deklaruje te 50 zł to tak jest :roll: jeżeli uważasz, że to nic nie znaczy to trudno jest gdzie pomagać Quote
Lionees Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='arjuna']potrzebuję wymiarów suki, albo chociaż ile na oko wazy. W sumie do kubraczka płeć jest nieważna,ale to jest pies Quote
lilith27 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 z tego co widzę to nikt nie deklaruje zawrotnych kwot bez przesady zatem nie dajmy się zwariować luka1 nikt nie zbankrytuje o 20 zł czy 50 złotych jeśli nawet ktoś by się wycofał to wówczas jak alojzyna pisze są jeszcze cegiełki i bazarki Quote
arjuna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 potrzebuję wymiarów suki, albo chociaż ile na oko wazy. Quote
majqa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ogłoszenia dodałam na: ale.gratka.pl zoonet.pl bono-polska.pl pajeczyna.pl przygarnijzwierzaka.pl adopcjapsa.pl kokosy.pl pineska.pl eoferty.pl neeon.pl Niestety, nie wszędzie weszły zdjęcia (za duży format). Quote
Lionees Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Neigh napisał(a):Ależ jest bardzo ważna:-)! Dla chłopaka robi się krótszy na brzuchu:-), dla suńki moze być dłuższy. Hii...:splat:mam sunię z kubraczkiem,to nie zakumałam,że dla psiaka musi być krótszy na brzuszku,a przecież nie tak trudno to przewidzieć,eh gapa ze mnie:shake:;) Quote
luka1 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 z tego co wyczytałam deklaracje są następujące Nint -20,- GemeBoy -50,- dezn -20,- lilith -50,- Quote
Neigh Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Renata5 napisał(a):W sumie do kubraczka płeć jest nieważna,ale to jest pies Ależ jest bardzo ważna:-)! Dla chłopaka robi się krótszy na brzuchu:-), dla suńki moze być dłuższy. Quote
arjuna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Renata5 napisał(a):W sumie do kubraczka płeć jest nieważna,ale to jest pies mylą mi sie juz te wszystkie wątki, w ktorych dogrywam wymiary psa i wysyłkę-stad pomyłka. Tak czy siak, bez wymiarów-nic nie zdziałam. Quote
luka1 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Przed chwilą dzwoniłam do "domu" Asta. Pani twierdzi że mu wysprzatali zagrodę, ocieplili budę, i robali nie widac w kupach. Jedzenie dostaje to od Ziutki i gotuja mu zupy "żeby w te mrozy ciepłe zjadł". Żyć nie umierać, wszystko pieknie - to czemu my sie czepiamy? Te zupy to ona ciągle podkreśla. Quote
lilith27 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 luka1 napisał(a): GemeBoy - możesz sie obruszać, ale piszę to co wiem, sama w ciagu miesiaca straciłam wszystkie źródła utrzymania. Nie mogę zadeklarować nawet 10,- bo sama żyje z łaski. rozumiem bardzo mi przykro, ale warto iść za ciosem skoro są deklaracje Quote
Alojzyna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='luka1']z tego co wyczytałam deklaracje są następujące Nint -20,- GemeBoy -50,- dezn -20,- lilith -50,- . ja też dorzucę co miesiąc 30 zł (zlecenie stałe na kilka miesięcy) [quote name='Renata C']Saint przykro mi,czytałam o Neo...:-( A może nasz psiak mógłby pobyć u Ciebie na tymczasie?Są juz deklaracje finansowe,byłoby wam lżej go utrzymać,a poza tym masz doświadczenie z tymi rasami... Tak sobie głośno myślę tylko...:roll: Saint - może przymyślisz to pytanie? :modla: Pies musi trafić do osoby znającej się na psychice psa, a zwłaszcza bullowatego... A już my się postaramy aby go rozreklamować i znaleźć mu odpowiedni dom, taki z łóżeczkie, kołderką i kochającym panem...:loveu: Quote
dczn Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Alojzyna'] Saint - może przymyślisz to pytanie? :modla: Pies musi trafić do osoby znającej się na psychice psa, a zwłaszcza bullowatego... A już my się postaramy aby go rozreklamować i znaleźć mu odpowiedni dom, taki z łóżeczkie, kołderką i kochającym panem...:loveu: Ja tez myslalam o Saintusiu... ale nie smialam zapytac.... Dopiero co pozegnal Neo .... Poza tym Neo tez mial byc tam tylko chwila.... No ale przeciez mamy deklaracje... pewnie jeszcze beda....:loveu: Saint ;> :cry: Błagamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts