Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozsyłajmy wieści, pomysł dobry. Może zrobić coś takiego jakby zaproszenia, tj. wysyłać ładny tekst majqi :loveu: użytkownikom dogo na pw. Każdy chetny wybierze sobie literke i wszystkim uzytkownikom aktywnym odm poczatku tego roku (1.01.09) wysłać takiego priva. Co wy na to? Może to sprowadzi więcej osób i pomysłów na wątek?

Posted

AdaK napisał(a):
no i jest problem.... chodzi raczej o kase ktorej brakuje czy o to ze to nie moze byc on w hoteliku?

tego psa nie mozna wsadzić do pierwszego z brzegu hotelu, w którym wsadzą psa do kojca i budy - to się prawie niczym nie będzie różnić od tego miejsca, w którym jest.... on musi iść albo na normalny dt...albo do hoteliku, ale takiego, gdzie ktoś będzie z nim cały czas w kontakcie

Posted

lilith27 napisał(a):
pati trzyma psiaki w domku
moria pracuje z trudnymi psami
póki co 50 złotych miesięcznie deklaruję

Ile kosztuje hotelik u Pati ?

50 zł miesięcznie deklaruje też GameBoy

lilith27 napisał(a):
ps. książe miał inne imię wcześniej
stąd nie skojarzyłam

Tak...miał na imię Bryś ;)

Posted

na tą chwile nie wiem
wysłalam zapytanie do anhaty
u pati była mała suńka, którą umieściła tam anhata
moria za średniaka chyba 300 złotych bierze

podliczcie może deklaracje

ps. właśnie Bryś się wabił

Posted

Saint przykro mi,czytałam o Neo...:-(
A może nasz psiak mógłby pobyć u Ciebie na tymczasie?Są juz deklaracje finansowe,byłoby wam lżej go utrzymać,a poza tym masz doświadczenie z tymi rasami...
Tak sobie głośno myślę tylko...:roll:

Posted

DT to najlepiej domowy, tak jak Andzia mówi, albo kojec, ale wtedy opiekun musi mieć świadomość, że kilka godzin dziennie będzie musiał pieskowi poświęcić ;) ale domowy DT to byłoby najlepsze wyjście ;)

jeśli byłaby taka potrzeba - służę pomocą odnośnie wychowania takiego trudnego pieska - internetowo, bo internetowo - ale zawsze ;)

Posted

Saint napisał(a):
DT to najlepiej domowy, tak jak Andzia mówi, albo kojec, ale wtedy opiekun musi mieć świadomość, że kilka godzin dziennie będzie musiał pieskowi poświęcić ;) ale domowy DT to byłoby najlepsze wyjście ;)

jeśli byłaby taka potrzeba - służę pomocą odnośnie wychowania takiego trudnego pieska - internetowo, bo internetowo - ale zawsze ;)

Saint przykro mi,czytałam o Neo...
A może nasz psiak mógłby pobyć u Ciebie na tymczasie?Są juz deklaracje finansowe,byłoby wam lżej go utrzymać,a poza tym masz doświadczenie z tymi rasami...

Jeszcze raz to napisałam,bo posty skaczą:pissed:

Posted

tak naprawdę pieniądze nie są wielką przeszkodą - są pierwsze deklaracje, można zrobić bazarki, cegiełkowe allegro itp. W ten sposób można uzbierać całkiem sporą sumę. Tylko potrzebny jest ktoś, kto weźmie do siebie tego nieszczęśnika i poświęci mu swój czas...

Posted

luka1 napisał(a):
pieniadze to jedyna przeszkoda. Te deklaracje - nikt nie zna swoich możliwości za miesiąc czy dwa.

nie rozumiem takiego tekstu :roll: jestem osoba dorosła i jezeli pisze, ze deklaruje te 50 zł to tak jest :roll: jeżeli uważasz, że to nic nie znaczy to trudno
jest gdzie pomagać

Posted

z tego co widzę to nikt nie deklaruje zawrotnych kwot
bez przesady zatem
nie dajmy się zwariować luka1
nikt nie zbankrytuje o 20 zł czy 50 złotych
jeśli nawet ktoś by się wycofał
to wówczas jak alojzyna pisze
są jeszcze cegiełki i bazarki

Posted

Ogłoszenia dodałam na:
ale.gratka.pl
zoonet.pl
bono-polska.pl
pajeczyna.pl
przygarnijzwierzaka.pl
adopcjapsa.pl
kokosy.pl
pineska.pl
eoferty.pl
neeon.pl

Niestety, nie wszędzie weszły zdjęcia (za duży format).

Posted

Neigh napisał(a):
Ależ jest bardzo ważna:-)! Dla chłopaka robi się krótszy na brzuchu:-), dla suńki moze być dłuższy.

Hii...:splat:mam sunię z kubraczkiem,to nie zakumałam,że dla psiaka musi być krótszy na brzuszku,a przecież nie tak trudno to przewidzieć,eh gapa ze mnie:shake:;)

Posted

Renata5 napisał(a):
W sumie do kubraczka płeć jest nieważna,ale to jest pies

Ależ jest bardzo ważna:-)! Dla chłopaka robi się krótszy na brzuchu:-), dla suńki moze być dłuższy.

Posted

Renata5 napisał(a):
W sumie do kubraczka płeć jest nieważna,ale to jest pies

mylą mi sie juz te wszystkie wątki, w ktorych dogrywam wymiary psa i wysyłkę-stad pomyłka.

Tak czy siak, bez wymiarów-nic nie zdziałam.

Posted

Przed chwilą dzwoniłam do "domu" Asta. Pani twierdzi że mu wysprzatali zagrodę, ocieplili budę, i robali nie widac w kupach. Jedzenie dostaje to od Ziutki i gotuja mu zupy "żeby w te mrozy ciepłe zjadł".
Żyć nie umierać, wszystko pieknie - to czemu my sie czepiamy?
Te zupy to ona ciągle podkreśla.

Posted

luka1 napisał(a):

GemeBoy - możesz sie obruszać, ale piszę to co wiem, sama w ciagu miesiaca straciłam wszystkie źródła utrzymania. Nie mogę zadeklarować nawet 10,- bo sama żyje z łaski.

rozumiem
bardzo mi przykro, ale warto iść za ciosem
skoro są deklaracje

Posted

[quote name='luka1']z tego co wyczytałam deklaracje są następujące
Nint -20,-
GemeBoy -50,-
dezn -20,-
lilith -50,-
.

ja też dorzucę co miesiąc 30 zł (zlecenie stałe na kilka miesięcy)

[quote name='Renata C']Saint przykro mi,czytałam o Neo...:-(

Saint - może przymyślisz to pytanie? :modla: Pies musi trafić do osoby znającej się na psychice psa, a zwłaszcza bullowatego... A już my się postaramy aby go rozreklamować i znaleźć mu odpowiedni dom, taki z łóżeczkie, kołderką i kochającym panem...:loveu:

Posted

[quote name='Alojzyna']

Saint - może przymyślisz to pytanie? :modla: Pies musi trafić do osoby znającej się na psychice psa, a zwłaszcza bullowatego... A już my się postaramy aby go rozreklamować i znaleźć mu odpowiedni dom, taki z łóżeczkie, kołderką i kochającym panem...:loveu:

Ja tez myslalam o Saintusiu... ale nie smialam zapytac.... Dopiero co pozegnal Neo

• .... Poza tym Neo tez mial byc tam tylko chwila.... No ale przeciez mamy deklaracje... pewnie jeszcze beda....:loveu:

Saint ;> :cry:
    Błagamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!