Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

noo to lecimy ze zdjęciami :lol:

'ooo coś tu czuję!'

wyniuchaliśmy sunię westową, która niestety nie była zainteresowana zabawą i zwiała :cool1:

i gdzie jest pan pies? :cool3:

Posted

iiii Puszek z dziś :cool3: zrobił się z niego piękny psiak, włos już mu się aż tak bardzo nie kręci, ale zrobił się długi i mięciutki :loveu:

a jak pani ucieka trzeba ją za buty łapać :multi:

i błotko było :multi:

Posted

Ale Puszek się zmienił :-o Teraz jest jeszcze ładniejszy. Ile on ma lat?
Widzę, że Spiki też szalał na spacerze. Nie ma u Was kleszczy latem na takich polach?

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ale Puszek się zmienił :-o Teraz jest jeszcze ładniejszy. Ile on ma lat?
Widzę, że Spiki też szalał na spacerze. Nie ma u Was kleszczy latem na takich polach?

hmmm :hmmmm: ma ok roku.

jesteśmy zabezpieczeni fiprexem, plus dodatkowo po każdym takim spacerze przegląd, kleszcz nas jeszcze nigdy nie zaatakował i lepiej niech do nas nie podchodzi :mad:

Posted

Szaloooona :crazyeye::loveu:
Bardzo mi się podobają Spaikusiakowe szaleństwaaa :multi::loveu:

A Puszek to kto ? Któryś z Twoich podopiecznych ? Fajne psisko, lubię takie rozczochrańce, każdy włos w inną stronę :evil_lol:

Posted

betel, oni ładną parą niestety są tylko na zdjeciu :cool1:
Spaiki zbyt wielką sympatią innych psiaków nie darzy, jest już i tak dużo lepiej niż kiedyś, ale coś tam se przebąkiwał jak Puszek zbyt natarczywie po nim skakał.

http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/spaiki-zima%20wietrznia/DSC09464.jpg
-Puszek na smyczy więc można go powkurzać:diabloti:

Bzikowa, tak jest nasz właściwie były podopieczny, w zeszłym roku w kwietniu adoptowała go moja koleżanka z klasy;) no i wreszcie znalazłam czas,żeby się spotkać na spacerze!
a wlosy ma genialne, każdy żyje swoim życiem:loveu: a jak wiatr zawieje...:evil_lol:

zdjęć niestety mało i kiepskie jakościowo, ale jak już łazimy na spacer nie chce mi się robić zdjęć :diabloti: i Spaiki woli biegać ze mną niż za piłką czy czyms takim ...a zdjęć zwykle ni ma kto robić :mad:musze zatrudnić fotografa :evil_lol::evil_lol:

Posted

Tak to jest z "jedynakami" że sa zazdrosne;). Żartuję, mój Bisior też nie bardzo nadaje się do zabawy z innymi psami, bo uważa, że każdy da sobie tak chodzić po głowie jak Inka:diabloti:

Pozdrowionka

Posted

Ale trafiłam :loveu:
Ewelinka piękna galeria, a Spiki jest boski.
Będę tu zaglądać codziennie, żeby zobaczyć co tam u białej mordeczki.

Posted

betelku-Spaiki, ogólnie nie lubi psów, a zwłaszcza większych od siebie :diabloti: Bo to ON rządzi nikt inny nie ma prawa łazić po JEGO osiedlu i po JEGO łąkach :cool1:
więc musi pokazać kto tu rządzi, jest już dużo lepiej bo kiedyś warczał na wsio większe od siebie, teraz z nim wypracowałam, że sporadycznie mu się to zdarza :evil_lol: a nawet jeśli to zaraz się zamyka, no cóż musiał się chłopak przyzwyczaić, jesli chciał ze mną chodzić na spacery z naszymi psami z działki :cool3:

łohoho! i kto do nas zawitał! Fiks :multi: witamy!! jak perfumki? działają ? :cool3:
baardzo się cieszę, że jesteście :loveu:

Saga-o tak se poszalałam i wyczarowałam baneras, co prawda nie jest superowy, ale lepszych nie umiem zrobić :diabloti:

a w nagrodę staaaare strasznie nasze zdjęcie, ale bardzo je lubię ;), a co :cool3:

Posted

czasu brak na wszystko ostatnio...dlatego bywam tu tylko przelotem :oops:
ale już wybieranie aparatu nowego jest na coraz lepszej drodze :diabloti:

Fiks-noo! po takim zapachu to ja się wcale nie dziwię, że wszystkie psie panienki są jego :evil_lol: próbowałaś na sobie? :cool3::diabloti:

Taniu, Betel, Kasiu- dziękujemy :loveu: