savahna Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 ewelinka_m napisał(a): udziabał sprzątaczkę w nogę :diabloti: .(...) nie powiem, ale bardzo mnie to ucieszyło:lol: Podobni jesteście, co?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bravo Spajkuś!:loveu: Quote
ewelinka_m Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 savahna napisał(a):Podobni jesteście, co?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bravo Spajkuś!:loveu: przecież ja jestem zawsze miła :mad: a Spaiki widział wzmiankę o spacerku co to mu obiecałaś :cool3: Quote
savahna Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='ewelinka_m']przecież ja jestem zawsze miła :mad: A czy ja gdzieś piszę,ze nie?!!!!Przecież z tego wypływa moja sympatia do Ciebie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Spaiki widział wzmiankę o spacerku co to mu obiecałaś Jaka wzmiankę, przeleciałam watek i nie widze?!!!!:eviltong::eviltong::eviltong: A tak w ogóle, to go podeślij...Nie ma sprawy.;);) :cool3: ************* Quote
wegielkowa Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Spajkuniu, poproś Pańciostwo, żeby Ci sky terierkę Frytownicę przywieźli z mag.dowego hoteliku. Quote
ewelinka_m Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 u spajuchny ok, dziś w ramach zdrówka zrobiliśmy usg -prostata delikatnie powiększona, czekamy na kontrolny wynik morfologii, w poniedziałek łapiemy mocz i też leci do badania..więc zobaczymy co i jak ;) 2 potworki :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 To w takim razie czekamy na dobre wyniki. :) Piękne te potworki. :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='ewelinka_m']u spajuchny ok, dziś w ramach zdrówka zrobiliśmy usg -prostata delikatnie powiększona, czekamy na kontrolny wynik morfologii, w poniedziałek łapiemy mocz i też leci do badania..więc zobaczymy co i jak ;) 2 potworki :loveu: Ewelinko, wszystkie te kudłacze i sierściuchy są piękne ale drugiej takiej jak Frytka dla Spajkusia nie znajdziesz - przecież oni są sobie pisani ... Quote
A&L Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Heej :) Witam się chyba po raz pierwszy. Śliczny białas :loveu: Będę zaglądać i zapraszam do nas ;) Quote
Recommended Posts