Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

Posted

że podobno ostatnio wcale się nie pojawiam tu?? aa skąd :evil_lol:

kaskaSz - 3 pies wchodziłby pewnie czasem w grę, bo nie raz zdarzało się,że bywały u nas 3 psy :lol: ale to kwestia bardziej tego, że szkoda mi zajmować miejsce psem całkowicie adopcyjnym ;) no i...to jeszcze nie ten czas.

a tak po za tym..u nas dobrze wszystko.. :lol: czas mija powoli, leniuchujemy, śpimy aż do 7 :diabloti: spacerujemy, pływamy, ganiamy za patyczkami, kotkami i wszystkim innym za czym polatać się da..

ostatnio nową cudną obróżkę mu zamówiłam:

a najszczęśliwiej się czujemy oczywiście gdzie?...pewnie,że w wodzie

chociaż na lądzie też czasem fajnie być może...

buziaki dla wszystkich!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trixie ma nowe fajne parciane obróżki, półzaciskowe z łańcuszka, naprawdę fajne, kupiliśmy w zoologu...w necie ich jeszcze nie widziałam, jak mi sie wspomni to zrobie fotkę. Talia nam też wszystko ginie w sierści bo przecież na szyi się zostawia u nas włos...ale co tam obróżka nowa musi być :D

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Talia napisał(a):
Ładna, ale u nas w sierści to całe piękno by straciła :(

psiaki z dłuższym włosem tez w tym pomykają i wyglądają całkiem nieźle:p
http://www.activdog.fotolog.pl/76975,kategoria.html

Evelynkaa napisał(a):
Trixie ma nowe fajne parciane obróżki, półzaciskowe z łańcuszka, naprawdę fajne, kupiliśmy w zoologu...w necie ich jeszcze nie widziałam, jak mi sie wspomni to zrobie fotkę. Talia nam też wszystko ginie w sierści bo przecież na szyi się zostawia u nas włos...ale co tam obróżka nowa musi być :D

oo to muszę do Was zajrzeć czy już nową obróżką się chwaliliście..ja wolę coś czego jesteśmy jedynymi posiadaczami...a i można sobie dobrać kolorki,długość,tasiemki ..pełen wypas:diabloti: który przyprawia mnie o ból głowyyy
Kashdog napisał(a):
No obróżka cudna :loveu: Ale przydałoby się zdjęcia na modelu :diabloti:

mam..ale nie chce mi się wstawić:diabloti:

Kaja10014 napisał(a):
Piękna obróżka:loveu:

http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_1702.jpg
szczęśliwy pies :loveu:

dzieki :lol:
tiaaa woda to coś na punkcie czego ma totalnego świra

Dobcia napisał(a):

cześć Dobciu:multi:

kaskaSz napisał(a):
Ewelina zabiegana :P Szkołe skończyla, wakacje jeszcze ma a się nie odzywa :D A jak tam plany studenckie?

ano..jak zwykle ciagle gdzieś latam.. niby jestem chora /jak każdy/..a nawet nie mam czasu sie położyć :cool1: więc zastosowałam terapie szokową :cool3: wgl nie przebywając w domu..i prawie jestem zdrowa :razz:
plany są....co więcej za kilka dni mam rozpoczęciee...na ochronę środowiska lezę :lol:

a pamiętacie tego kolege jeszcze???

tak spędzaliśmy wakacje..drań całe dnie opalał się na balkonie,licząc że wreszcie na machoń se kolor trzaśnie..więc musiałam mu nieco schłodzić te pomysły:eviltong:

Posted

Wygląda jakby mu ulżyło :) A co do kierunku to bardzo fajny, w mojej mózgownicy też to się przewinęło, więc jak będzie fajnie to liczę na opis kierunku :P A zaoczne czy dzienne?

Posted

dziennie...jutro zaczynam :diabloti: i już mi się nie chce :eviltong: po prawie 5 mies wakacjach iść znowu do szkoły, dramat jakiś..nie wiem jak ja się zbiorę jutro na 10 i będę siedzieć do godziny x..zresztą przewiduje, że pewnie długo jutro nie posiedzę..taką mam nadzieję :evil_lol:

ja przejrzałam milion kierunków..nie chciałam wyjeżdżać , a z biologicznych u mnie była właśnie ochrona, biotechnologia i biologia zwykła..po tych 2 ostatnich można albo pracować w szkole..albo nie pracować wcale bo ni ma gdzie :flaming:
i tak wątpie, że będę robiła to co skończę..no alee :diabloti:
aaah jeszcze na polibudzie była inżynieria środowiska..potem się wybiera specjalizację albo kanalizacja albo ścieki..milusio :loveu:

Dobciu :loveu:
na uniwersytet jana kochanowskiego tu w kielcach ;)

Posted

...pocichutku miałam nadzieję, że w Krakowie;)

Może to i lepiej z tym kierunkiem. Ja właśnie kończę biologię, ale nie zauważyłam żeby potencjalni pracodawcy walili do mnie drzwiami i oknami:evil_lol: ...i dlatego, przynajmniej na razie, zajmuję się czymś zupełnie innym, a ochrona jest przynajmniej bardziej konkretnym kierunkiem;)

http://img834.imageshack.us/img834/3259/img7339.jpg
wieeelki nochal:loveu:

Posted

Ale dzisiaj miałam niespodziankę! Kupiłam dla mamy gazetkę "Przyślij przepis", przeglądam, ale widzę znajomą twarz- patrzę a tu nasza Ewelina podaje przepis na danie wegetariańskie hehe A chociaż kasę przesłali czy nie?

Posted

[quote name='Kaja10014']http://img834.imageshack.us/img834/3259/img7339.jpg
boskie:loveu:
wiem :eviltong:

[quote name='Kashdog']Noo! W końcu się coś ruszyło w tej galerii:eviltong:
To teraz więcej fotek wrzuć jakiś :D
coś tak:diabloti:

[quote name='Dobcia']...pocichutku miałam nadzieję, że w Krakowie;)

Może to i lepiej z tym kierunkiem. Ja właśnie kończę biologię, ale nie zauważyłam żeby potencjalni pracodawcy walili do mnie drzwiami i oknami:evil_lol: ...i dlatego, przynajmniej na razie, zajmuję się czymś zupełnie innym, a ochrona jest przynajmniej bardziej konkretnym kierunkiem;)

http://img834.imageshack.us/img834/3259/img7339.jpg
wieeelki nochal:loveu:
ojj ja myślałam o innym mieście..coby wyjechać i rzucić wszystko w piz..no gdzieś, ale to tak ciężko :eviltong: i za dużo zachodu z przeprowadzkami, a ja z natury jestem leniwa :evil_lol:

miejmy nadzieję, ze po tej ochronie jednak będą pracodawcy padać mi do stóp, a ja będę wybierać i przebierać aż dyrektorką zostane :evilbat:

[quote name='kaskaSz']Ale dzisiaj miałam niespodziankę! Kupiłam dla mamy gazetkę "Przyślij przepis", przeglądam, ale widzę znajomą twarz- patrzę a tu nasza Ewelina podaje przepis na danie wegetariańskie hehe A chociaż kasę przesłali czy nie?
haha aa tak bo z początkiem wakacji miałam ambitne plany, że pójdę sobie do pracy zarobię i takie tam..skończyło się jak zwykle na planach...:eviltong: a w portfelu pustki, to taki durny pomysł mi wpadł do tego łba jak przeglądałam tą gazetkę :evil_lol:

przysłali...;)

[quote name='betel']Jak tam świeżo upieczona studentka??? Pozdrówka i miłego studiowania na tej ochronie środowiska

oooo kogo ja widzę!! :multi: cześć Betelku!
w miarę ok..bo przecież zawsze mogło być gorzej, dzięki i pozdrowienia :loveu:

Posted

a jak już tędy przechodzę to i zdjęcia mam:p

różne , różniaste z wakacji :lol:

szpaaan w nowej obróżce :evil_lol:

i tak cie nie będę słuchał :eviltong:

jak wakacje, to wakacje- opaaalanie

Posted

mamuniu, weno mnie wsadź na rowerek :-(

jakieś tam

ahh!
no i prosimy o kciuki, bo Spajuch ma spsutą łapeczkę.. spuchła nam ostatnio koszmarnie, obecnie mamy antybiotyk..no i zobaczymy co będzie dalej

Posted

Korzystaj korzystaj ile się da z życia studenckiego Studentko :)
Bardzo Was męczą a raczej straszą , bo pamiętam ze zwykle pierwsze zajęcia to strasznie było :)
Piękne zdjęcia , kciuki za łapeczkę zaciśnięte mocno .