Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

Posted

ewelinka_m napisał(a):
dzięki, dzięki raz jeszcze ;)

a ja żeby nudno nie było...to mam nogę w szynie gipsowej :diabloti: :evil_lol:

Heheh ja na obronę pracy magisterskiej szłam z nogą w gipsie - 5 palców złamanych na przejściu dla pieszych - komisja padała jak mnie zobaczyła ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hoho! wróciłam do świata żywych!! :multi: już od wczoraj mam wakacjeeee :loveu: tylko pogoda do niczego nie nastraja :mad: ani jak na spacer dłuższy wyjść, ani jak porobić zdjęć :mad:

[quote name='Evelynkaa']Oj nie panikuj dziewczynko, to tylko mała króciutka igiełka jak do insuliny :D:D:D To jeszcze tylko w poniedziałek trzymamy kciuki :)
taa malutka, ale jakie robi wrażenie :eviltong:

[quote name='kaskaSz']To teraz tylko czekac na wyniki :) Mi podstawowa biola wydawała się trudna i stwierdziłam, że powinnam wziąć się do roboty...
30 czerwca są wyniki z pisemnych ..do tej pory żyję w błogiej nieświadomości i niczym się nie zamierzam przejmować :evil_lol:

[quote name='betel']Ewelinko, dzielna jesteś, ja sama sobie zastrzyku bym nie zrobiła za skarby świata. Życzę zdrowia . Pozdrówka :)
Z początku też tak myślałam..ale później się przełamałam, najgorzej jest właśnie złamać tą barierę psychiczną w sobie..jak to się już uda to potem jest z górki :)
buziaki!

[quote name='Kisses']Też bym sobie w życiu nie zrobiła :O
byłam wczoraj na zdjęciu gipsu z rana :loveu: i został mi ostatni zastrzyk, głupio mi było tak go zostawić samego, to już se zrobiłam :evil_lol: spodobało mi się to :diabloti:

[quote name='Evelynkaa']I jak polski??
17/20 pkt ;) biorąc pod uwagę fakt, że zaczęłam się uczyć na dzień przed to jest dobrze :evil_lol:

[quote name='Rudzia-Bianca']Heheh ja na obronę pracy magisterskiej szłam z nogą w gipsie - 5 palców złamanych na przejściu dla pieszych - komisja padała jak mnie zobaczyła ;)
hehe jak mnie widzieli też każdy padał ze zdziwienia, ruszali wszyscy do pomocy, a ja jak prawdziwa aktoreczka po ukończeniu szkoły aktorskiej grałam wielkie cierpienie i ból na twarzy :siara:

u Spajuszki wszystko ok;)
jesteśmy tylko spragnieni spacerów...pływania, biegania nad wodą..ganiania za badylami

tak się kolorkami pobawiłam się :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Evelynkaa- nie mam weny do obrabiania :eviltong: nóżka się trzyyma jakoś musi..jak dużo chodzę to czasem boli..ale da radę wytrzymać ;)

Kasia dzięki za pamięć :loveu: praca..hahah :evil_lol: tak,, tak... :diabloti:

dziś mamy gościa na noc... małego, gryfoniastego rozbójnika ;) imieniem Morelka:

także dziś wesoło mamy...a oprócz tego...w dzień upały są okrutne, chyba z tysiąc stopni..a w nocy też ciężko wyjść bo komary atakują z każdej strony..ja jestem pogryziona już wszędzie, nawet nie mam siły się drapać już :diabloti:

zdjęcia będą..po łikendzie :eviltong:

Posted

A co to za psiak? :cool3:
Tak jakbym już ją kiedyś u Ciebie w galerii widziała albo chociaż to imię słyszała od Ciebie :evil_lol::evil_lol: ale mogę się mylić

Posted

to jest baaardzo możliwe, że występowała w galerii ;)
Morelka rok temu została wywalona z samochodu pod którymś z kieleckich sklepów..akurat tam była Fiona..a jak to Fiona, nie przejdzie obojętnie..Morel miał problemy ze skórą, ale została wyleczona, znalazła domek gdzieśtam..z początku było bajecznie..a potem jak zwykle. no i...została u Fiony na stałe :lol:
Fiona dziś jest na weselu..a mała jak zostaje wyje straszliwie..więc nocuje u nas :evil_lol:
Spajuch się cieszy bo się uwielbiają ;)

Posted

ewelinka_m napisał(a):
to jest baaardzo możliwe, że występowała w galerii ;)
Morelka rok temu została wywalona z samochodu pod którymś z kieleckich sklepów..akurat tam była Fiona..a jak to Fiona, nie przejdzie obojętnie..Morel miał problemy ze skórą, ale została wyleczona, znalazła domek gdzieśtam..z początku było bajecznie..a potem jak zwykle. no i...została u Fiony na stałe :lol:
Fiona dziś jest na weselu..a mała jak zostaje wyje straszliwie..więc nocuje u nas :evil_lol:
Spajuch się cieszy bo się uwielbiają ;)

A to już kojarzę ją :) Pokazywałaś mi ją kiedyś u siebie na telefonie bodajże ;)

Posted

ojej jakie cudne zdjęcia -dzięki Kasiuuuu :multi::multi:

Evelynkaa dzięki za odwiedziny...faktycznie zastać nas tu ciężko :evil_lol:
Spajuch ma się dobrze ;) ostatnio tylko chodził obrażony bo jak pańciucha mogła przynieść 2 psa?no głupia chyba jakaś :stupid: i jak to zwykle bywa, chodził przez 3 dni sfochowany, warczał, prychał, buczał :diabloti: aż uznał, że Koma fajnym psem jest i z piranią można się bawić..:lol:

a małe diablątko dziś jedzie do ds... :-(

Spajuszka pewnie ucieszy się jak nigdy jak wrócę do domu bez małego potworka :evil_lol:

obiecuję,że będę bywać tu częściej..ale ostatnio mam kryzysa fotograficznego :diabloti: nie chce mi się kompletnie latać z aparatem..cykać zdjęć :oops: ale mam całą masę zaległych ;)

na kuniec taki Spajuch

Posted

Nie ma za co :) Dla mnie to przyjemność fotografować Twgo białasa :loveu:
Małą pewnie wprowadzała aktywny tryb życia w domu i wesoło było :diabloti:
No, ale cóż...Spajuszka sobie przynajmniej odpocznie. I powiedz mi czy masz już jakiegoś następnego tymczasa na oku :cool1:

Posted

po Komie musimy trochę odpocząć...fakt, faktem, że Spajuch ku mojemu zdziwieniu ogromnemu! dzień po chodził smutny, a jak powiedziałam jej imię rozglądał się po chałupie czy może jej gdzieś w szafie nie upchłam :evil_lol: ja jestem szurnięta..bo ciągle mi tego diabła małego brakuje..nikt nie gryzie, nie szczeka, nie budzi o 5 nad ranem, nie leje po domu :diabloti: a jak dostaję meila z ds /cudownego swoją drogą/ to rycze jak idiotka :stupid:

aaa i mam foty nowe:grins::grins: ale to jeszcze się nie zebrałam, żeby je zgrać...bo dziś z samego ranusia chwilunię po godz 7 poleźliśmy na długaśny 3h spacer na wietrznię...ze niby co robiłam tak wcześnie na nogach? i że ja i wstawanie o 7 się wyklucza..no fakt w sumie :evil_lol: ale wcale się nie kładłam, bo byłyśmy dziś w kinie na nocy z edziem :diabloti:
to co było robić po powrocie z całonocnej wyprawy kinowej...przecież spać nie pójdę :eviltong: więc wzięłam białe i aparat i na spaceros się udaliśmy! było bajecznie! cicho, spokojnie, żywego ludzia nie zastaliśmy generalnie..oprócz kolesia z astkiem, który usilnie chciał się wepchać na nasz spacer, ale go pogoniliśmy :mad:
i woda jakaś czystsza się wydawała....
no ale wszystko co piękne się kończy szybko :evil_lol: w drodze powrotnej spajusiuń mój kochany biały piesek, znalazł sobie super rozrywke...takie małe spa se chłop urządził...wytarzał się w cudownym zapaszku :loveu: padlinka+krowi dodatek :loveu: muszę mówić, że byłam wniebowzięta? moja ogromna radość była nie do opisania..a co robi jeszcze najukochańszy piesek jak jest mokry? :cool3: otóż wyciera się w nogi niczego niepodejrzewającej pańci.. moja radość z minuty na minutę stawała się coraz większa :loveu: ale zatargałam uradowanego piesia znowu nad wodę co okropnie mu się spodobało, w końcu możliwość popływania jeszcze i jeszcze jest najlepsze co może się przydarzyć!

iii jakieś tam...ze starego spaceru : zarośnięty niedźwiedź :diabloti:
[IMG]http://img227.imageshack.us/img227/2999/img86e65.jpg[/IMG]

Posted

kaskaSz napisał(a):
To może weź jakąś bidę na ds?

są takie plany... :siara:ale to jeszcze nie w tym momencie.
bardzo poważnie rozważałam pozostawienie Komy na stałe..ale doszłam do wniosku, że byłoby to trochę nie rozsądne z mojej strony.. :roll: i jak zwykle to rozsądek wziął górę nad sercem..:cool1: a to dlatego,że zostawiając ją nie miałabym możliwości przechowania czegoś czasem, no i Koma jest tak cudnym psem, że dom dla niej był kwestią czasu..jeśli miałabym brać 2 psa, to pewnie byłby to zupełnie nieadopcyjny stwór, który szanse na dom ma nikłe..czyli jest dziki, bez łapy, oka, nogi czy głowy...niestety,ale zajmując się tym wszystkim, wiem jak ciężko jest znaleźć dom dla psa..młode, piękne mają większe szanse..szkoda było ją odbierać Komie ;)

• 4 weeks later...