kaskaSz Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Ohoho ja się matmą trochę przeraziłam. Ale trzymamy kciukasy dalej! Quote
ewelinka_m Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 dzięki, dzięki za wszystkie życzonka dla Spajuszkowego łobuza :loveu::loveu::loveu: a za kciuki nie dziękuje ;) powoli jakoś leci....jeszcze tylko 3 razy wybiore się do szkoły i z głowy :evil_lol: matma też mnie przerażała, ale nie ma to jak w 24 h nadrobić materiał z 3 lat :eviltong: Quote
Shaunell Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ja jak zwykle spóźniona... Ale wszystkiego NAJLEPSIEGO! :loveu: Quote
ewelinka_m Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 dzięki, dzięki raz jeszcze ;) a ja żeby nudno nie było...to mam nogę w szynie gipsowej :diabloti: :evil_lol: Quote
Kisses Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Z jakiej to okazji :D Co sobie zrobiłaś? Jedź do Radomia! Quote
Bzikowa Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ło matko to dobrze, że nogę :evil_lol: a nie rąsię :evil_lol: Bo czym byś maturkę napisała :hmmmm: :evil_lol: A tak serio to co żeś sobie zrobiła? Quote
ewelinka_m Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Kisses a kiedy wystawa jest czy co tam w radomiu ma być? :cool3::cool3: haha a noga mi się spsuła jakiś tydzień temu po zakończeniu polazłam na spacer z białym, biegaliśmy, hasaliśmy po trawce i krzywo stanęłam i bach :diabloti: chodziłam z taką tydzień bo nie miałam kiedy iść do lekarza, ba nawet za psami z nią ganiałam, na ognisko pożegnalne dotarłam :siara: w końcu mnie wygonili wczoraj do lekarza...okazało się, ze mam skręcony staw skokowy :razz: 10 dni w szynie :mdleje: a do tego zastrzyki w brzuch mam se sama robić ...jedno wiem narkomanką bym nie mogła być bo na samą myśl o tych zastrzykach mi się słabo robi :evil_lol: Quote
Evelynkaa Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 No ładnie, dobra jesteś ale nie przejmuj się ja też kiedyś tydzień chodziłam po kontuzji a dopiero potem do lekarza poszłam i też gips na 10 dni miałam :diabloti: To teraz Spajki ma 10 dni odpoczynku :cool3: Quote
Kisses Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ojojojojoj... Przyznaje, zdolna jesteś wybitnie! :D A skąd wiesz, ze mi o wystawę chodzi? Dobra, zgadłaś... 23.05 :loveu: Quote
ewelinka_m Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Evelynkaa napisał(a):No ładnie, dobra jesteś ale nie przejmuj się ja też kiedyś tydzień chodziłam po kontuzji a dopiero potem do lekarza poszłam i też gips na 10 dni miałam :diabloti: To teraz Spajki ma 10 dni odpoczynku :cool3: haha no to nie jestem jedyna :evil_lol: biorę komisję na litość :eviltong: co prawda trochę dłużej ma wolne, bo ja niby wielceee się uczyłam :diabloti: ale mam taki ambitny plan, że jak będę mieć wolne to sobie nadrobimy :lol: i zdjęcia ogarniemy bo mam chyba zaległe z 5 spacerów :cool3: Kisses napisał(a):Ojojojojoj... Przyznaje, zdolna jesteś wybitnie! :D A skąd wiesz, ze mi o wystawę chodzi? Dobra, zgadłaś... 23.05 :loveu: ja zawsze jestem zdolna :evil_lol::evil_lol: a widzisz domyśliłam się, jak się ogarnę i zakończę ten cyrk na literę M. to pomyślę :p z Wombaciskiem startujesz czy MP ? :cool3: Quote
Kashdog Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Jak się skończy do na literę M to jeszcze na spacer trza się umówić :cool3: No i ta Kisskowa zła też mnie do Radomia zapraszała, ale wiesz nie am z kim jechać :diabloti::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 spacer to obowiązkowy w pierwszej kolejności :eviltong::eviltong: we wtorek idę sobie zdjąć to badziewie z nogi :cool3: a m. to już prawie kończę dzis tylko ustny inglisz, w poniedziałek polski i kuniec :loveu: aaaaa Kisses Ty mnie tu nie namawiaj tak i nie rób ochoty :diabloti: obejrzę pociągi :eviltong: To pierwsza wystawa Wombaciska? jaaa ale jestem opóźniona z tymi Waszymi galeriami :oops: już się boję tej ilości wątków do nadrabiania :roll: Quote
ewelinka_m Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 a no niby napisałam prawie wszystko...ale czy dobrze to się okaże :evil_lol: pisałam podst, na rozszerzenie się nie odważyłam i po obejrzeniu zadanek wcale nie żałuję- totalną masakrę jakąś dowalili :shake: Quote
betel Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Oj toż to już matura!!! Trzymam mocno kciuki i wierzę,że świetnie sobie poradzisz. Bo, jak mawia mój zgredzio" Jak nie Ty , to kto" Buziaki:) Quote
Bzikowa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 No trochę dowalili, ja nie doceniłam przeciwnika i prawie się nie uczyłam bio bo miała być taka prosta jak rok temu... A tutaj jakieś szaleństwo nam dali do rozwiązania. Pocieszam się tym, że zdania co do tego arkusza są jednoznaczne - popierdzielony po prostu... Quote
ewelinka_m Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 betel- nie dziękuje...a z maturami już praktycznie koniec...jeszcze tylko poniedziałek ustny polski i wreszcie wolne :lol: Bzikowa- ja też się nie spodziewalam, że walną coś tak durnego, przeglądałam arkusze z poprzednich roczników i aż takiej masakry nie było,pytałam innych jak wychodzili też uważali, że jakiś obłęd był na kartkach, po powrocie jak obejrzałam to aż mi buty spadły :evil_lol: no dobra, my tu gadu gadu, a ja muszę se zastrzyk walnąć :mdleje: Quote
Evelynkaa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Oj nie panikuj dziewczynko, to tylko mała króciutka igiełka jak do insuliny :D:D:D To jeszcze tylko w poniedziałek trzymamy kciuki :) Quote
kaskaSz Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 To teraz tylko czekac na wyniki :) Mi podstawowa biola wydawała się trudna i stwierdziłam, że powinnam wziąć się do roboty... Quote
betel Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ewelinko, dzielna jesteś, ja sama sobie zastrzyku bym nie zrobiła za skarby świata. Życzę zdrowia . Pozdrówka :) Quote
Recommended Posts