ewelinka_m Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='Kashdog']http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_7875.jpg Zdecydowanie moje ulubione :loveu: Myślę, że pod sam koniec mojego roku szkolnego będę już wolna :diabloti: tak, tak też uwielbiam to zdjecie! walnęłam se je nawet na pulpit a co :evil_lol: hoho to czekam na zakończenie Wasze :eviltong: ja juz w piątek pognałam ze Spajuszką na wietrznię, stwierdziłam, że mam dość szkoły, nauki i tego wszystkiego i idę się odstresować :cool3: także melduję -ryb już brak na szczęście! :multi: za to wody dużo więcej i widoki jak zwykle cudne, zielone piękne i słoneczne :loveu: [quote name='Agathee']Ja też chcę na spacer, przyjeżdżajcie do Jeleniej! :diabloti: haha, tak jak Ci mówiłam ostatnio baaaardzo chętnie :evil_lol: tylko nie lubię jeździć z pustymi ręcyma.. :cool3: Quote
Kashdog Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 ewelinka_m napisał(a):tak, tak też uwielbiam to zdjecie! walnęłam se je nawet na pulpit a co :evil_lol: hoho to czekam na zakończenie Wasze :eviltong: ja juz w piątek pognałam ze Spajuszką na wietrznię, stwierdziłam, że mam dość szkoły, nauki i tego wszystkiego i idę się odstresować :cool3: także melduję -ryb już brak na szczęście! :multi: za to wody dużo więcej i widoki jak zwykle cudne, zielone piękne i słoneczne :loveu: I sie w końcu okazało, że jak na razie to nie będziemy pisać testów :multi: Czyli 3 dni wolnego przede mną 8D! Oo to fajnie, ze ryb już nie ma! Ale mam nadzieje, ze ten Wroc jeszcze aktualny? :cool3: Quote
betel Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Kapitalne te fotki z pawiem , masz oko. Pozdrówka Quote
ewelinka_m Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Kashdog napisał(a):I sie w końcu okazało, że jak na razie to nie będziemy pisać testów :multi: Czyli 3 dni wolnego przede mną 8D! Oo to fajnie, ze ryb już nie ma! Ale mam nadzieje, ze ten Wroc jeszcze aktualny? :cool3: pfyyy i jak tam nadal masz wolne? :eviltong: betel napisał(a):Kapitalne te fotki z pawiem , masz oko. Pozdrówka dziękuje :loveu: kaskaSz napisał(a):Ale kolorki świtne tego pawia! dzięki , dzieki :lol: a u nas ok...spajuszka zarośnięty...jak zwykle..czekam tylko na wakacje, żeby wreszcie móc go ogarnąć ..a. to już nie długo w piątek zakończenie :multi: potem kilka dni nudnych bzdurnych testów i wooooolne :loveu::loveu: takie tam z ostatniego spaceru ;) buziaki! obiecuję, ze nadrobię wszystkei zaległe wątki, ale po 17 maja...jak wrócę do rzeczywistości :lol: Quote
Evelynkaa Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_8746.jpg cóż za kontemplacja :D a jeśli chodzi o wymiane i brak snu, to rozumiem doskonale. Też byłam na wymianie z niemcami tyle że wszyscy bylismy w jednym ośrodku a nie u rodzin....i też było wesoło :D:D:D Quote
Kashdog Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ewelinka_m napisał(a):pfyyy i jak tam nadal masz wolne? :eviltong: Do jutra :cool3: A ty kiedy piszesz te bzdurne testy :evil_lol:? http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_8730.jpg Jaki niedźwiadek :loveu::diabloti: Quote
Bzikowa Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 O i teraz będę Ci współczuć! Bo właśnie skończyły się najfajniejsze lata Twojego życia! :P Już nikt nie będzie nikogo łaskawie prosił 15 razy żeby łaskawie chodzić do szkoły i jeszcze przydałoby się zaliczyć wszystkie przedmioty w sumie... :P Na studiach trzeba samemu się o swoją dupę troszczyć :( Quote
Evelynkaa Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Oj tak jak sobie sama nie zadbasz o to by być na zajęciach to będziesz goniła Profesora po Poznaniu, Wrocławiu. Nieraz musieliśmy tak jeździć i zbierać wpisy do indeksu. Ale polecam studia artystyczne :D fajnie jest i na sesji nie musisz być odświętnie ubrana, bo przecież się farbą możesz pobrudzić :D:D:D hihi Quote
kajkoowa Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_8730.jpg ale fajnie zarósł :loveu: Quote
ewelinka_m Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Evelynkaa napisał(a):http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_8746.jpg cóż za kontemplacja :D a jeśli chodzi o wymiane i brak snu, to rozumiem doskonale. Też byłam na wymianie z niemcami tyle że wszyscy bylismy w jednym ośrodku a nie u rodzin....i też było wesoło :D:D Evelynko nowe konto masz? co się stało? heh na tym zdjęciu wiatrem się rozkoszował :diabloti: oo nieee, jakbyśmy byli wszyscy razem to chyba już w ogóle bym kompletnie nie spała :evil_lol: Kashdog napisał(a):Do jutra :cool3: A ty kiedy piszesz te bzdurne testy :evil_lol:? http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_8730.jpg Jaki niedźwiadek :loveu::diabloti: 4-6 maja mam pisemne kolejno: polski, matma, ang 10 maja biologia, 12 -ustny angielski, 17- ustny pl i...wakacjeeee :loveu: Bzikowa napisał(a):O i teraz będę Ci współczuć! Bo właśnie skończyły się najfajniejsze lata Twojego życia! :P Już nikt nie będzie nikogo łaskawie prosił 15 razy żeby łaskawie chodzić do szkoły i jeszcze przydałoby się zaliczyć wszystkie przedmioty w sumie... :P Na studiach trzeba samemu się o swoją dupę troszczyć :( ja już sobie współczuje :-( niby fajnie, bo wreszcie spokój można się wyspać itd...ale jakoś tak przykro, że to wszystko się kończy, że więcej pewnie w takim gronie sie nie spotkamy, choć nie lubiłam części mojej pustackiej klasy :diabloti: to i tak mi będzie ich brakować. Evelynkaa napisał(a):Oj tak jak sobie sama nie zadbasz o to by być na zajęciach to będziesz goniła Profesora po Poznaniu, Wrocławiu. Nieraz musieliśmy tak jeździć i zbierać wpisy do indeksu. Ale polecam studia artystyczne :D fajnie jest i na sesji nie musisz być odświętnie ubrana, bo przecież się farbą możesz pobrudzić :D:D:D hihi heheh gdybym tylko umiała rysować czy w inny sposób artystycznie się wyróżniać to czemu nie :diabloti: ale u mnie nawet narysowanie prostej kreski graniczy z cudem :eviltong: Kaja10014 napisał(a):http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_8730.jpg ale fajnie zarósł :loveu: a no zarósł, zarósł wygląda strasznie :lol: aleee dziś mamy wyjątkowy dzień...nie to, że jakieś zakończenie roku mojego:evil_lol: ale dziś jest 30. 04 białe niedźwiedzie ma swoje urodziny...nadal nie mogę uwierzyć, że to już 7 lat :crazyeye: 7 lat od kiedy ta mała gadzina nieustannie trwa przy moim boku :loveu::loveu: Spajuchno, serduszko moje wszystkiego najlepszego! :loveu: Quote
Bzikowa Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wszystkiego najlepszego Spajuszka!!!:multi::new-bday::BIG: Twoje zdrowie:drinking: Nooo to powodzenia na maturkach, będzie fajnie!;) A na biologii będę trzymać kciuki a Ty trzymaj za mnie wtenczas:diabloti: Quote
kajkoowa Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 :Rose::BIG::BIG::new-bday::bday::tort: Wszystkiego najlepszego dla Spaikiego! Quote
ewelinka_m Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 dzięki, dzięki w imieniu tego białego sierściucha ;) przekażę mu :diabloti: Bzikowa kiedy Ty piszesz te swoje bzdury? Quote
Bzikowa Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 ewelinka_m napisał(a): Bzikowa kiedy Ty piszesz te swoje bzdury? 10 bio 17 chem Quote
ewelinka_m Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 hoho to tego samego dnia kończymy z tymi durnościami :siara: także kciuki również będę zaciskać :lol: Quote
Kashdog Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Niedawno 6 lat zaczynał :-oAle ten czas leci :mad: A więc : WSZYSTKIEGO najlepszego dla Pana Spajuszki! :smilecol: Dużo jego najulubieńszych kabanosów :D, wypraw nad wodę, spacerków z Fifką (:evil_lol:), zabaw z pańcią, no i spokoju kiedy przyjdą w odwiedziny małe kociątka/szczeniaczki :cool1: I wszystkiego naaaaaaaaj!:new-bday::tort: Quote
Evelynkaa Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wszysktiego naj naj naj Kochany Nasz Białasku :new-bday::tort::new-bday: [SIZE="2"]Poprzednie konto mi sfiksowało i nie mogłam pisać Quote
saga_86 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Dołączam się do życzeń dla Spajkiego;) Ewel trzymam kciuki za ciebie na maturze!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 I my z łapkami 8 przyłączamy się do życzeń dla Białaska :) Sto lat sto lat psiaku :):tort::BIG::new-bday: Dla mnie koniec liceum to był jeden z piękniejszych dni w życiu , nigdy bym się do szkoły średniej nie wróciła za to na studia już teraz natychmiast , piękny to był czas :lol: Quote
kaskaSz Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Wiedzę tu jakieś urodzinki. Wszystkiego najlepsiejszego Spajki! Quote
Kisses Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 No widzisz, wczoraj mnie nie było na kompie i zaległości mam :D Naajlepsiejszego od ciotki Kiś wraz z jej ułomem-Wombatem! :loveu: Quote
Bzikowa Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Mam nadzieję, że poszło wsio dobrze dziś! Powodzenia życzę w dalszej walce! Trzymamy kciuki i pazurki :D Quote
Rudzia-Bianca Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Bzikowa']Mam nadzieję, że poszło wsio dobrze dziś! Powodzenia życzę w dalszej walce! Trzymamy kciuki i pazurki :D[/QUOTE] Tak tak my tez nadal zaciskamy :) Quote
Evelynkaa Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ah bo tu też maturka no więc trzymamy :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts