Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kashdog']http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_7875.jpg
Zdecydowanie moje ulubione :loveu:
Myślę, że pod sam koniec mojego roku szkolnego będę już wolna :diabloti:
tak, tak też uwielbiam to zdjecie! walnęłam se je nawet na pulpit a co :evil_lol:
hoho to czekam na zakończenie Wasze :eviltong: ja juz w piątek pognałam ze Spajuszką na wietrznię, stwierdziłam, że mam dość szkoły, nauki i tego wszystkiego i idę się odstresować :cool3: także melduję -ryb już brak na szczęście! :multi: za to wody dużo więcej i widoki jak zwykle cudne, zielone piękne i słoneczne :loveu:

[quote name='Agathee']Ja też chcę na spacer, przyjeżdżajcie do Jeleniej! :diabloti:
haha, tak jak Ci mówiłam ostatnio baaaardzo chętnie :evil_lol: tylko nie lubię jeździć z pustymi ręcyma.. :cool3:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinka_m napisał(a):
tak, tak też uwielbiam to zdjecie! walnęłam se je nawet na pulpit a co :evil_lol:
hoho to czekam na zakończenie Wasze :eviltong: ja juz w piątek pognałam ze Spajuszką na wietrznię, stwierdziłam, że mam dość szkoły, nauki i tego wszystkiego i idę się odstresować :cool3: także melduję -ryb już brak na szczęście! :multi: za to wody dużo więcej i widoki jak zwykle cudne, zielone piękne i słoneczne :loveu:

I sie w końcu okazało, że jak na razie to nie będziemy pisać testów :multi: Czyli 3 dni wolnego przede mną 8D!
Oo to fajnie, ze ryb już nie ma!
Ale mam nadzieje, ze ten Wroc jeszcze aktualny? :cool3:

Posted

Kashdog napisał(a):
I sie w końcu okazało, że jak na razie to nie będziemy pisać testów :multi: Czyli 3 dni wolnego przede mną 8D!
Oo to fajnie, ze ryb już nie ma!
Ale mam nadzieje, ze ten Wroc jeszcze aktualny? :cool3:

pfyyy i jak tam nadal masz wolne? :eviltong:

betel napisał(a):
Kapitalne te fotki z pawiem , masz oko. Pozdrówka

dziękuje :loveu:
kaskaSz napisał(a):
Ale kolorki świtne tego pawia!

dzięki , dzieki :lol:

a u nas ok...spajuszka zarośnięty...jak zwykle..czekam tylko na wakacje, żeby wreszcie móc go ogarnąć ..a. to już nie długo w piątek zakończenie :multi: potem kilka dni nudnych bzdurnych testów i wooooolne :loveu::loveu:

takie tam z ostatniego spaceru ;)

buziaki! obiecuję, ze nadrobię wszystkei zaległe wątki, ale po 17 maja...jak wrócę do rzeczywistości :lol:

Posted

O i teraz będę Ci współczuć! Bo właśnie skończyły się najfajniejsze lata Twojego życia! :P Już nikt nie będzie nikogo łaskawie prosił 15 razy żeby łaskawie chodzić do szkoły i jeszcze przydałoby się zaliczyć wszystkie przedmioty w sumie... :P Na studiach trzeba samemu się o swoją dupę troszczyć :(

Posted

Oj tak jak sobie sama nie zadbasz o to by być na zajęciach to będziesz goniła Profesora po Poznaniu, Wrocławiu. Nieraz musieliśmy tak jeździć i zbierać wpisy do indeksu. Ale polecam studia artystyczne :D fajnie jest i na sesji nie musisz być odświętnie ubrana, bo przecież się farbą możesz pobrudzić :D:D:D hihi

Posted

Evelynkaa napisał(a):
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_8746.jpg cóż za kontemplacja :D a jeśli chodzi o wymiane i brak snu, to rozumiem doskonale. Też byłam na wymianie z niemcami tyle że wszyscy bylismy w jednym ośrodku a nie u rodzin....i też było wesoło :D:D

Evelynko nowe konto masz? co się stało?
heh na tym zdjęciu wiatrem się rozkoszował :diabloti:
oo nieee, jakbyśmy byli wszyscy razem to chyba już w ogóle bym kompletnie nie spała :evil_lol:
Kashdog napisał(a):
Do jutra :cool3: A ty kiedy piszesz te bzdurne testy :evil_lol:?
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_8730.jpg
Jaki niedźwiadek :loveu::diabloti:

4-6 maja mam pisemne kolejno: polski, matma, ang
10 maja biologia, 12 -ustny angielski, 17- ustny pl i...wakacjeeee :loveu:

Bzikowa napisał(a):
O i teraz będę Ci współczuć! Bo właśnie skończyły się najfajniejsze lata Twojego życia! :P Już nikt nie będzie nikogo łaskawie prosił 15 razy żeby łaskawie chodzić do szkoły i jeszcze przydałoby się zaliczyć wszystkie przedmioty w sumie... :P Na studiach trzeba samemu się o swoją dupę troszczyć :(

ja już sobie współczuje :-( niby fajnie, bo wreszcie spokój można się wyspać itd...ale jakoś tak przykro, że to wszystko się kończy, że więcej pewnie w takim gronie sie nie spotkamy, choć nie lubiłam części mojej pustackiej klasy :diabloti: to i tak mi będzie ich brakować.

Evelynkaa napisał(a):
Oj tak jak sobie sama nie zadbasz o to by być na zajęciach to będziesz goniła Profesora po Poznaniu, Wrocławiu. Nieraz musieliśmy tak jeździć i zbierać wpisy do indeksu. Ale polecam studia artystyczne :D fajnie jest i na sesji nie musisz być odświętnie ubrana, bo przecież się farbą możesz pobrudzić :D:D:D hihi

heheh gdybym tylko umiała rysować czy w inny sposób artystycznie się wyróżniać to czemu nie :diabloti: ale u mnie nawet narysowanie prostej kreski graniczy z cudem :eviltong:

Kaja10014 napisał(a):

a no zarósł, zarósł wygląda strasznie :lol:

aleee dziś mamy wyjątkowy dzień...nie to, że jakieś zakończenie roku mojego:evil_lol:

ale dziś jest 30. 04 białe niedźwiedzie ma swoje urodziny...nadal nie mogę uwierzyć, że to już 7 lat
:crazyeye: 7 lat od kiedy ta mała gadzina nieustannie trwa przy moim boku :loveu::loveu:

Spajuchno, serduszko moje wszystkiego najlepszego!
:loveu:

Posted

Wszystkiego najlepszego Spajuszka!!!:multi::new-bday::BIG:

Twoje zdrowie:drinking:

Nooo to powodzenia na maturkach, będzie fajnie!;) A na biologii będę trzymać kciuki a Ty trzymaj za mnie wtenczas:diabloti:

Posted

Niedawno 6 lat zaczynał :-oAle ten czas leci :mad:

A więc : WSZYSTKIEGO najlepszego dla Pana Spajuszki! :smilecol:
Dużo jego najulubieńszych kabanosów :D, wypraw nad wodę, spacerków z Fifką (:evil_lol:), zabaw z pańcią, no i spokoju kiedy przyjdą w odwiedziny małe kociątka/szczeniaczki :cool1:
I wszystkiego naaaaaaaaj!:new-bday::tort:

Posted

I my z łapkami 8 przyłączamy się do życzeń dla Białaska :)
Sto lat sto lat psiaku :):tort::BIG::new-bday:

Dla mnie koniec liceum to był jeden z piękniejszych dni w życiu , nigdy bym się do szkoły średniej nie wróciła za to na studia już teraz natychmiast , piękny to był czas :lol: