Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo jak ładnie Spajuszka wyskubany :lol: Ja muszę ten coatminator kupić, bo niedługo to będę w sierści tonąć :roll: i jeszcze jakieś nowe posłanie by się przydało :evil_lol:
No to czekamy na wczorajsze zdjęcia teraz :D

Posted

[FONT=Calibri]Hej! Dawno tu nie byłam [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Calibri] Widzę trochę się w makro bawiłaś. Fajnie ci to wyszło. [/FONT][FONT=Calibri]http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/DSC08494.jpg[/FONT]
[FONT=Calibri]Kalosze też super! Ja również posiadam, ale w krateczkę i na obcasie :D W westo-szkoty i panterkę też są fajne, ale jak patrzyłam na allegro to trochę drogie. Może wstawię foty swoich u mnie w galerii?[/FONT]
[FONT=Calibri]Jaki ogonek haha [/FONT][FONT=Calibri]http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_5588.jpg[/FONT]
[FONT=Calibri]Co do trymera to ja mam taki sam, ale nie jest z trixie i kosztował jakieś 60zł… [/FONT]
[FONT=Calibri]Wyłapywanie świństw z wody? [/FONT][FONT=Calibri]http://img67.imageshack.us/img67/231/img6229d.jpg[/FONT][FONT=Calibri] skąd ja to znam...[/FONT]
[FONT=Calibri]Pzdr.[/FONT]

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='ewelinka_m']jutro się ogarnę...i ponadrabiam wszystkie wątki....

a wczoraj na spacerze byliśmy ;)

Ojej , to kąpiel mieliście jak w banku!!! Trzeba było poczekać z tym taplaniam do poniedziałku;) Byłby od razu dyngus. Pozdrówka

Posted

łups! trochę mnie tu nie było :oops:

[quote name='Pieseczkowo']Jak możesz z niego robić takiego diabełka :P
Calusy dla was!!
ojj tam :diabloti: wcale nie muszę z niego robić :evil_lol:

[quote name='Kashdog']Ooo jak ładnie Spajuszka wyskubany :lol: Ja muszę ten coatminator kupić, bo niedługo to będę w sierści tonąć :roll: i jeszcze jakieś nowe posłanie by się przydało :evil_lol:
No to czekamy na wczorajsze zdjęcia teraz :D
"wczorajsze" gdzieś tam są :siara:
i jak posłanko i coaterminator zakupiony?

[quote name='Agathee']Westiki jakoś zawsze bardziej podobały mi się po trymowaniu :loveu: Spajuś wygląda świetnie!

Dawaj więcej zdjęć :diabloti:
dzięki :p

[quote name='kaskaSz'][FONT=Calibri]Hej! Dawno tu nie byłam [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Calibri] Widzę trochę się w makro bawiłaś. Fajnie ci to wyszło. [/FONT][FONT=Calibri]http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/DSC08494.jpg[/FONT]
[FONT=Calibri]Kalosze też super! Ja również posiadam, ale w krateczkę i na obcasie :D W westo-szkoty i panterkę też są fajne, ale jak patrzyłam na allegro to trochę drogie. Może wstawię foty swoich u mnie w galerii?[/FONT]
[FONT=Calibri]Jaki ogonek haha [/FONT][FONT=Calibri]http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_5588.jpg[/FONT]
[FONT=Calibri]Co do trymera to ja mam taki sam, ale nie jest z trixie i kosztował jakieś 60zł… [/FONT]
[FONT=Calibri]Wyłapywanie świństw z wody? [/FONT][FONT=Calibri]http://img67.imageshack.us/img67/231/img6229d.jpg[/FONT][FONT=Calibri] skąd ja to znam...[/FONT]
[FONT=Calibri]Pzdr.[/FONT]
eee tam makro..to takie bardzo prymitywne "makrowe" pstryki :diabloti:
Twoje kalosze widziałam :eviltong: fajny wzór, tylko obcasy mnie przerażają..

na tym zdjęciu akurat wyławiał badylka z zamarzniętej wodziny, bo psu się patyczkiem zachciało bawic, nie to żeby dookoła było pełno innych..ale on chciał właśnie tego :diabloti:

[quote name='betel']Ojej , to kąpiel mieliście jak w banku!!! Trzeba było poczekać z tym taplaniam do poniedziałku;) Byłby od razu dyngus. Pozdrówka
hej betelku!
naszczęście kąpieli wtedy nie było..woda była praktycznie zamarznięta...
ale za to wczoraj...radości było co nie miara..pływanie było..oj było :loveu:

a potem i otrzepywańsko było..

Posted

Super to zdjęcie!
Coatminator i posłanie jeszcze nie zakupione :evil_lol: Ale na szczęście Fifka nie gubi już sierści tak jak w zimę, więc ją mogę oskubać trochę.
A jak ja bylam ostatnio na wietrzni to wszędzie ryby były i oczywiście psy miały się w czym tarzać i postanowiłam, ze do wody wejdzie jak to coś się już usunie :diabloti: Ale więcej szczegółów u nas już :eviltong:
Dawaj więcej tych zdjęć :cool3:

Posted

Kasia- no nie mów nawet..ja tam nie byłam ze 2 tyg..fuu znowu będzie się śmierdziel chciał tarzać
do Was zaraz zajrzę..nadrabiam wszystkie wątki :D

Korciaczki, Kashdog- zdjęć oczywiście, że mam więcej..mam jeszcze zaległe...ale muszę je wszystkie zgrać ;)
ostatnio nie miałam kilka dni kompa, wymieniałam kilka rzeczy coby szybciej działał i miał więcej pamięci..instalowałam cały system na nowo, i jeszcze się nie zebrałam, żeby poinstalować jakikolwiek program do obróbki zdjęć:)
a ostatnio niestety na wszystko brakuje czasu...Spaiki zarośnięty nie mam kiedy go dokończyć..dodatkowo w tym tygodniu, tak w ten czwartek..zwalają się nam włosi z tej wymiany...ponad tydzień więc będę mieć wyjęty z życia bo wszędzie trzeba z nimi łazić:wallbash: jakby nie mieli kiedy przyjechać, kurde no :mad:

Posted

Także tak jak pisałam dziś przyjeżdżają do nas włosi wieczorem...nie to, żeby mi to pasowało :mad: i nie to że nawet ich nie odbiorę z koleżanką jak przyjadą bo idziemy na koncert :evil_lol::evil_lol: ale przecież nie będę zmieniać swoich planów :diabloti: ale na ponad tydzień jestem wyłączona z normalnego życia, wszędzie musimy z nimi chodzić i jeździć na wycieczki :mdleje: ... i wyprowadzam się na ten czas z domu :evil_lol:
więc jak wrócę jak zwykle czeka mnie nadrabianie wszystkich wątków:D

a teraz kilka fotek ;) odwiedziliśmy w święta babcię ..i żeby nie siedzieć ciągle za stołem wybraliśmy się na spacer :lol:

wtopić się w tłum...jestem drzewem, jestem drzewem :diabloti:

ah nie ma to jak masaż :evil_lol:

ii już nad wodą..oczywiście spaiki nie był by sobą gdyby chociaż stópek w wodzie nie zamoczył...

Posted

Zazdroszczę Włochów. :loveu: Ja 2 razy miałam Francuzów, fajna z nimi była zabawa :evil_lol:
Z tym, że jak ktoś jechał na wymianę na początku klasy maturalnej to zwykle potem 'jego' Francuza brał ktoś inny, bo oni przyjeżdżali w kwietniu, a tu maturka tuż tuż... (:evil_lol:)
Ja swoje Francuzki na szczęście miałam w domu:) A jeszcze fajniej było u nich, jak się nie potrafiłyśmy dogadać to migowy + zaawansowany body language :evil_lol:

http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_7261.jpg idealny kamuflaż, w ogóle tu żadnego psa nie widzę... widzicie tu jakiegoś psa? białego :hmmmm:
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_7369.jpg ahh galop brzegiem morza (:P) o zachodzie słońca... :evil_lol:

Więcej fotek!

Posted

hej, dzięki wszystkim za odwiedziny i za pamięć :loveu::loveu:

Włosi na szczęście już pojechali jakiś czas temu...z jednej strony szkoda bo było niesamowicie cudownie, zresztą jak zawsze :lol: ale i strasznie męcząco codzienne chodzenie spać najwcześniej o 4-5, wstawanie o 7 :diabloti: to nie na moje siły....do tego jeszcze wieczorami w domach siedzieć przecież nie będą, także co dzień musieliśmy wychodzić gdzieś na miasto :cool3:
ale zaproszenie na wakacje jest! jest! także może jak czas pozwoli się skorzysta :evil_lol:

teraz generalnie na wszystko mi brakuje czasu 30.04 mam już zakończenie roku, więc trwa cały ten szał z wystawianiem ocen i przygotowaniem do M.
ale o bzdurach pisać przecież nie będę :diabloti:

Spajuszka ma się dobrze, jest trochę zarosnięty, ale już od 17 maja mam wakaaaaacje to się za niego wezmę :loveu: zdjecia tyż wstawię kiedyś tam :eviltong:

mam kilka z wycieczki do warszawki z włochami ;)

Posted

:loveu:
dzięki Wam :cool3:

Bzikowa biologię i oczywiście muszem pisać obowiązkowo matematusię :loveu:

Kashdog zakończenia wczesnego też se zazdroszczę :evil_lol: wakacji od 17 maja takoż, tylko to pomiędzy możnaby zlikwidować :diabloti:
spacer obowiązkowo jak wreszcie się ten cyrk skończy ;)