ewelinka_m Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 taka mała przerwa od psiowych zdjęć :) Quote
ewelinka_m Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 [quote name='Kashdog']http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/DSC00026.jpg http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/DSC08485.jpg To jest fajne :lol: Ale mogłabyś nam przynajmniej pokazać wytrymowanego Spajkiego :diabloti: A no i udanego wyjazdu do Częstochowy :evil_lol: Wymódl się tam i spokój będziesz miała. mnie wszyscy w domu do kościoła wyganiają, ale na szczęście wpadłam na pomysł, że do psów mogę jechać :cool1: Spaiki będzie jak zdjęcia zgram :eviltong: póki co pozbędę się tych o, bo mi zalegają :diabloti: nie wiem czy wejdę w ogóle do kościoła tam.. :eviltong: no może na 5 min...bo cała zabawa w kościele ma trwać 4 h..więc ja dziękuje :evil_lol: u mnie nikt już nie wpada na szatański pomysł wyganiania mnie w to miejsce..:cool3: [quote name='Bzikowa']Miałam wielką rozkminę skąd wytrzasnęłaś kwiatuszki, trawę i robalki a potem doczytałam, że to jakieś stare :evil_lol: Aaaaaa poka kaloszki!!! Moje w panterkę się rozpadły :( Muszę je chyba załatać czy cuś bo dość zajebiste były :P hahaha! już mam dość zimy..nie mogę patrzeć na zimowe bzdety..więc przyszłam dziś z wiosną, słoneczkiem, robalkami :loveu: kaloszki : w rzeczywistości są ponoć rózowe :diabloti: poka panterkowe! i jedziem dalej z tymi :evil_lol::evil_lol: koniec tych bzdet :eviltong: Spajuszkowe zaraz zrzucę :razz: Quote
Korciaczki Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Pięęękne zdjęcia biedronki Dobranoc : ) Quote
Evelynkaa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ale śliczne kalosze....w sam raz na taką pogodę :D:D:D Quote
ewelinka_m Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 hoho wróciłam z częstochowy :diabloti::diabloti: wymodliłam się jak nigdy...tak jak przewidywałam w kościele spędziłam nie dłużej niż 5 min :evil_lol: potem udaliśmy się większością grupy w jednym kierunku, tj siąść w knajpie.. :evil_lol: bo jednak ponad 4h w kościele to nie na moje nerwy:diabloti: Korciaczki napisał(a):Pięęękne zdjęcia biedronki Dobranoc : ) dziękuje..nie jestem pewna czy to biedronka była..ale w każdym razie coś podobnego :lol: evelynka napisał(a):Ale śliczne kalosze....w sam raz na taką pogodę :D:D:D prawda? idealne wręcz! znalazłam jeszcze takie w westo/szkoty..ale oczywiście nigdzie nie ma mojego rozmiaru :angryy: Od-Nowa napisał(a):Ewelinko, masz jakiś nowy aparat?? łeee chyba żartujesz :eviltong: ciągle ten sam. Ppx napisał(a):Jaka biedronka. *.* ;) Quote
Evelynkaa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 No tak, rozumiem że masz ten sam standardowy rozmiar buta co ja, który zawsze jest wykupiony....:/ Quote
Bzikowa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='ewelinka_m'] prawda? idealne wręcz! znalazłam jeszcze takie w westo/szkoty..ale oczywiście nigdzie nie ma mojego rozmiaru :angryy: Gdzie? Moje panterki się chyba na amen spsuły :( więc czas kupić nowe... Zdjęcia żadnego nie mam ale to były takie jak na tej aukcji: klik Quote
Feigned Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 fajne kaloszki :cool3: ja mam czarno białe w szkocką kratę, haha :evil_lol: super zdjęcia :loveu: Quote
Linssi Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 No to juz wiem kto bedzie robil zdjecia na moim slubie :evil_lol: Quote
kajkoowa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/DSC09478.jpg świetne:loveu: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/DSC00026.jpg cudowne:loveu: Quote
Ppx Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Kaja10014']http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/DSC09478.jpg świetne:loveu: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/DSC00026.jpg cudowne:loveu: Racja. *.* <33 Quote
ewelinka_m Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 evelynka napisał(a):No tak, rozumiem że masz ten sam standardowy rozmiar buta co ja, który zawsze jest wykupiony....:/ no niestety :diabloti: jak pech to pech..jak zwykle z tym problem jest :mad: ale te kaloszki są genialne..dziś byliśmy je wypróbować w terenie -świetnie sie sprawdziły :loveu: Bzikowa napisał(a):Gdzie? Moje panterki się chyba na amen spsuły :( więc czas kupić nowe... Zdjęcia żadnego nie mam ale to były takie jak na tej aukcji: klik łoho jakie cudne..ja znalazłam jak szukałam jeszcze w zeberkę, fajnie wyglądały..no ale potem natrafiłam na łapkowe..i zebre spacyfikować musiałam :evil_lol: a te westowe to takie, jedyne takie na allegrasku znalazłam ..tylko ten kosmiczny rozmiar 41:mdleje: matko kto ma taką nogę :diabloti: klik Feigned napisał(a):fajne kaloszki :cool3: ja mam czarno białe w szkocką kratę, haha :evil_lol: super zdjęcia :loveu: aaa pochwalić się kaloszami! :cool3: dzięki Linssi napisał(a):No to juz wiem kto bedzie robil zdjecia na moim slubie :evil_lol: hahaha! dobry żart,...nie wiem czy chcesz,aż tak ryzykować..tzn moge porobić zdjęcia jakimś kwiatuszkom czy cosik :evil_lol: bo ludzie mi kiepskawo wychodzą :roll: Kaja10014 napisał(a):http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/DSC09478.jpg świetne:loveu: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/DSC00026.jpg cudowne:loveu: dzieki bardzo Ppx napisał(a):Racja. *.* <33 się wie :eviltong: przydałoby się lato, albo chociaż wiosna, żeby móc se jeszcze tak popstrykać! zdecydowanie już wystarczy tej zimy! Ja jestem znowu chora...:mad: tzn przeziebiona, boli mnie głowa, gardło, katar..beznadzieja jakaś. Teraz przez 3 dni miałam matury próbne, więc wreszcie trafiłam na taki moment żeby zgrać długi spacer z ładną pogodą i aparatem :lol: Tylko jeszcze się nie zebrałam, żeby zgrać zdjęcia...w dalszym ciagu brak mi czasu..jak się poogarniam, poodwiedzam Wasze galerie :oops: Quote
ewelinka_m Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 ah byłabym zapomniała, mam zaległe zdjęcia jeszcze :cool3: Najsampierw ...Spajuszka po spacerze :diabloti: czysty pies..się lubi pod nieobecność pańci wywalić na jej łóżku :evil_lol: ii zdjęcia przed trymowaniem, obrażony synuś :razz: tu już sobie jesteśmy w trakcie Quote
ewelinka_m Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 ii zdaje się po..nie robiłam mu łba ..bo nie miałam degażówek..zapożyczyłam komuś :mad: reszta będzie później..idziemy na spacer :lol: Quote
ewelinka_m Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 nudy dalej\ dawaj,żesz tego kabanosa nie piernicz :mad: Quote
ewelinka_m Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 nudy dalej\ dawaj,żesz tego kabanosa nie piernicz :mad: Quote
ewelinka_m Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 no daj, dajj :loveu: i tu nastał tzw koniec zdjęc :diabloti: Quote
Infortune. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Całego zrobiłaś go tym trymerem z Trixie? Pytam bo też go mam, ale u nas jakoś nie szło... :hmmmm: Quote
Evelynkaa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 To nie trymer z trixie z tego co widzę, Ewelinka też sama robi pieska ?? hihi ale my jesteśmy przestronne dziewczyny tych naszych białasów....:D:D:D Quote
Pieseczkowo Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 A czemu Pan Spaik został diabełkiem:Pobciachąc mu te wlosiska na ogonie,niech będzie ładnym aniołkiem:d Quote
Infortune. Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='evelynka']To nie trymer z trixie z tego co widzę, Ewelinka też sama robi pieska ?? hihi ale my jesteśmy przestronne dziewczyny tych naszych białasów....:D:D:D http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_5591.jpg Na tym zdjęciu to niebieskie to chyba Trixie... Ja mam taki sam i to właśnie tej formy. ;) Quote
ewelinka_m Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Infortune. napisał(a):Całego zrobiłaś go tym trymerem z Trixie? Pytam bo też go mam, ale u nas jakoś nie szło... :hmmmm: Tak całego wyskubałam właśnie nim..innego nie mamy, przymierzałam się kiedyś do kupna trymerów z marsa..ale siakoś tak nigdy nie mogę się zebrać, a do tego już się przyzwyczaiłam i idzie nam nim całkiem szybko :lol: evelynka napisał(a):To nie trymer z trixie z tego co widzę, Ewelinka też sama robi pieska ?? hihi ale my jesteśmy przestronne dziewczyny tych naszych białasów....:D:D:D Evelynko z trixie;) zakupiony jakieś 7 lat temu..pamiętam wtedy tą minę babki w zoologu kiedy poprosiłam o trymer :evil_lol: od jakiś 6 lat sama go skubię ;) Pieseczkowo napisał(a):A czemu Pan Spaik został diabełkiem:Pobciachąc mu te wlosiska na ogonie,niech będzie ładnym aniołkiem:d hahaha :diabloti: wiem wiem, nie zauważyłam tego wtedy..bo tak tylko w połowie go wytrymowałam z grubsza..:evil_lol: na zdjęciach dopiero się skapnęłam..a faktycznie teraz tak zobaczyłam, że ewiodentnie diabelsko wygląda :diabloti: to chyba mu więc zostawię... bardziej będzie pasowało:evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 jutro się ogarnę...i ponadrabiam wszystkie wątki.... a wczoraj na spacerze byliśmy ;) Quote
Recommended Posts