Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kashdog']http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/DSC00026.jpg
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/DSC08485.jpg
To jest fajne :lol:

Ale mogłabyś nam przynajmniej pokazać wytrymowanego Spajkiego :diabloti:
A no i udanego wyjazdu do Częstochowy :evil_lol: Wymódl się tam i spokój będziesz miała. mnie wszyscy w domu do kościoła wyganiają, ale na szczęście wpadłam na pomysł, że do psów mogę jechać :cool1:
Spaiki będzie jak zdjęcia zgram :eviltong: póki co pozbędę się tych o, bo mi zalegają :diabloti:

nie wiem czy wejdę w ogóle do kościoła tam.. :eviltong: no może na 5 min...bo cała zabawa w kościele ma trwać 4 h..więc ja dziękuje :evil_lol:
u mnie nikt już nie wpada na szatański pomysł wyganiania mnie w to miejsce..:cool3:

[quote name='Bzikowa']Miałam wielką rozkminę skąd wytrzasnęłaś kwiatuszki, trawę i robalki a potem doczytałam, że to jakieś stare :evil_lol:

Aaaaaa poka kaloszki!!! Moje w panterkę się rozpadły :( Muszę je chyba załatać czy cuś bo dość zajebiste były :P
hahaha! już mam dość zimy..nie mogę patrzeć na zimowe bzdety..więc przyszłam dziś z wiosną, słoneczkiem, robalkami :loveu:

kaloszki : w rzeczywistości są ponoć rózowe :diabloti: poka panterkowe!

i jedziem dalej z tymi :evil_lol::evil_lol:

koniec tych bzdet :eviltong:
Spajuszkowe zaraz zrzucę :razz:

Posted

hoho wróciłam z częstochowy :diabloti::diabloti: wymodliłam się jak nigdy...tak jak przewidywałam w kościele spędziłam nie dłużej niż 5 min :evil_lol: potem udaliśmy się większością grupy w jednym kierunku, tj siąść w knajpie.. :evil_lol: bo jednak ponad 4h w kościele to nie na moje nerwy:diabloti:

Korciaczki napisał(a):
Pięęękne zdjęcia biedronki

Dobranoc : )

dziękuje..nie jestem pewna czy to biedronka była..ale w każdym razie coś podobnego :lol:

evelynka napisał(a):
Ale śliczne kalosze....w sam raz na taką pogodę :D:D:D

prawda? idealne wręcz! znalazłam jeszcze takie w westo/szkoty..ale oczywiście nigdzie nie ma mojego rozmiaru :angryy:
Od-Nowa napisał(a):
Ewelinko, masz jakiś nowy aparat??

łeee chyba żartujesz :eviltong: ciągle ten sam.

Ppx napisał(a):
Jaka biedronka. *.*

;)

Posted

[quote name='ewelinka_m']
prawda? idealne wręcz! znalazłam jeszcze takie w westo/szkoty..ale oczywiście nigdzie nie ma mojego rozmiaru :angryy:

Gdzie? Moje panterki się chyba na amen spsuły :( więc czas kupić nowe...
Zdjęcia żadnego nie mam ale to były takie jak na tej aukcji: klik

Posted

evelynka napisał(a):
No tak, rozumiem że masz ten sam standardowy rozmiar buta co ja, który zawsze jest wykupiony....:/

no niestety :diabloti: jak pech to pech..jak zwykle z tym problem jest :mad:
ale te kaloszki są genialne..dziś byliśmy je wypróbować w terenie -świetnie sie sprawdziły :loveu:

Bzikowa napisał(a):
Gdzie? Moje panterki się chyba na amen spsuły :( więc czas kupić nowe...
Zdjęcia żadnego nie mam ale to były takie jak na tej aukcji: klik

łoho jakie cudne..ja znalazłam jak szukałam jeszcze w zeberkę, fajnie wyglądały..no ale potem natrafiłam na łapkowe..i zebre spacyfikować musiałam :evil_lol:
a te westowe to takie, jedyne takie na allegrasku znalazłam ..tylko ten kosmiczny rozmiar 41:mdleje: matko kto ma taką nogę :diabloti: klik

Feigned napisał(a):
fajne kaloszki :cool3: ja mam czarno białe w szkocką kratę, haha :evil_lol:

super zdjęcia :loveu:

aaa pochwalić się kaloszami! :cool3:
dzięki

Linssi napisał(a):
No to juz wiem kto bedzie robil zdjecia na moim slubie :evil_lol:

hahaha! dobry żart,...nie wiem czy chcesz,aż tak ryzykować..tzn moge porobić zdjęcia jakimś kwiatuszkom czy cosik :evil_lol: bo ludzie mi kiepskawo wychodzą :roll:

Kaja10014 napisał(a):

dzieki bardzo

Ppx napisał(a):
Racja. *.* <33

się wie :eviltong: przydałoby się lato, albo chociaż wiosna, żeby móc se jeszcze tak popstrykać! zdecydowanie już wystarczy tej zimy!

Ja jestem znowu chora...:mad: tzn przeziebiona, boli mnie głowa, gardło, katar..beznadzieja jakaś. Teraz przez 3 dni miałam matury próbne, więc wreszcie trafiłam na taki moment żeby zgrać długi spacer z ładną pogodą i aparatem :lol:
Tylko jeszcze się nie zebrałam, żeby zgrać zdjęcia...w dalszym ciagu brak mi czasu..jak się poogarniam, poodwiedzam Wasze galerie :oops:

Posted

ah byłabym zapomniała, mam zaległe zdjęcia jeszcze :cool3:

Najsampierw ...Spajuszka po spacerze :diabloti:

czysty pies..się lubi pod nieobecność pańci wywalić na jej łóżku :evil_lol:

ii zdjęcia przed trymowaniem, obrażony synuś :razz:

tu już sobie jesteśmy w trakcie

Posted

Infortune. napisał(a):
Całego zrobiłaś go tym trymerem z Trixie? Pytam bo też go mam, ale u nas jakoś nie szło... :hmmmm:

Tak całego wyskubałam właśnie nim..innego nie mamy, przymierzałam się kiedyś do kupna trymerów z marsa..ale siakoś tak nigdy nie mogę się zebrać, a do tego już się przyzwyczaiłam i idzie nam nim całkiem szybko :lol:

evelynka napisał(a):
To nie trymer z trixie z tego co widzę, Ewelinka też sama robi pieska ?? hihi ale my jesteśmy przestronne dziewczyny tych naszych białasów....:D:D:D

Evelynko z trixie;) zakupiony jakieś 7 lat temu..pamiętam wtedy tą minę babki w zoologu kiedy poprosiłam o trymer :evil_lol: od jakiś 6 lat sama go skubię ;)

Pieseczkowo napisał(a):
A czemu Pan Spaik został diabełkiem:Pobciachąc mu te wlosiska na ogonie,niech będzie ładnym aniołkiem:d

hahaha :diabloti: wiem wiem, nie zauważyłam tego wtedy..bo tak tylko w połowie go wytrymowałam z grubsza..:evil_lol: na zdjęciach dopiero się skapnęłam..a faktycznie teraz tak zobaczyłam, że ewiodentnie diabelsko wygląda :diabloti: to chyba mu więc zostawię... bardziej będzie pasowało:evil_lol: