Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej:multi:
wróciłam już dawno:evil_lol:... ale siakoś tak a to dogo nie chciało współpracować..i czasu brakowało :mad:
w warszafce było fajnie, ale zdecydowanie za krótko, jak zwykle jechałam w zwierzęcym towarzystwie- 2 kociaków, jeden gadułą był niezwykłą...przez ponad 3 h umilał nam podróż marudzeniem :diabloti:

mam wreszcie fotyyy :cool3:
znalazłam siakieś tam jeszcze z wizyty szarańczy u nas:

"dajta mi spokój"

co to za gówniarstwo?

udaje,że tych małych tu nie ma...

pańciu zabierz je...

mamciu oszalałaś?

Posted

a może jednak się pobawię?

albo i nie

kiedy maluchy śpią to i pan pies może się wyspać :diabloti:

bo ja nie wiem czy wspominałam, że szczeniaczki jak zwykle miały radochę ogromną ze spaiuchowego futra? :loveu: bo tak fajnie można złapać ząbeczkami i poprzeciągać sie po podłodze..a już w ogóle uszy i ogon to mega fun! gryzie się super :diabloti: a jak Spaiki ucieka to jeszcze większa radość jest :evil_lol:

Posted

ii zdjęcia cd

moja siostra kupiła sobie ostatnio kocyk nowy..różowiutki :mdleje: mięciutki..i kto potrafi wydać najlepsza opinie czy kocyk się nadaję? kto sprawdzi czy kocyk po mroźnym spacerze dostatecznie ogrzeje i wchłonie wszystkie brudy ze spacerku? kto wypróbuje jego miękość i wygodę? kto sprawdzi czy kocyk dobrze wyciera mordkę po zjedzonym posiłku?
oczywiście pan pies

pospać na kocyku też można ;)

Posted

Spaiki dzielnie znosi nalot małych psiaków :D Nie warczał na pierwszego przyprowadzonego psa? Bo teraz to się pewnie przyzwyczaił do coraz to nowych gości :)
A tutaj to jakbym widziała Foxiego w pokoju mojej siostry
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_3406.jpg
Też różowo wszędzie i nie ma to jak poleżać na wersalce (też takie obicie) i na różowym kocyku/ Ach te rodzeństwo, a szczególnie starsze siostry :D

Posted

A chciałam jeszcze dodać do swojej wypowiedzi coś :P
Po pierwsze - biedny Spaiki, znowu pańciuchna jakieś fanaberie wymyśla, tyle szczylków, kto to słyszał ? :eviltong:
A westikowy ogon jest dla szczeniaków bardzo prowokujący.. Jak Cynamon (znajomy RR) był mały to bezikowy ogon był jego najlepszą zabawką, nie muszę dodawać jak wyglądała reakcja mojego psa:oops::eviltong:

Haaa i widzę, że Spajuszka też zaroślak, pańci się nie chce skubaaać :eviltong:

Posted

o kurczę dawno mnie tu nie było :oops: wreszcie znalazłam chwilę..bo dziś postanowiłam sobie zrobić dzień wolnego od szkoły :diabloti:
przepraszam, że nie do każdej galerii zaglądam, ale czasu brakuje :-( ale sponio na dniach po nadrabiam wszystko ;)

Bzikowa napisał(a):
spaiki - atestowany tester kocykowy :D

nie mam siły pisać nic więcej w chwili obecnej ;)

otóż to powinnam go chyba do siakiejś firmy testerowej zatrudnić :diabloti:

betel napisał(a):

prawda? :loveu:

Kisses napisał(a):
Jakie foty boskie :D

Tak, domyślałam się, że ucha są dla szczeniaków naaaj w ogóle! :D

dziękować.

dla szczeniaków naj są jeszcze włosy moje :evil_lol:

kaskaSz napisał(a):
Spaiki dzielnie znosi nalot małych psiaków :D Nie warczał na pierwszego przyprowadzonego psa? Bo teraz to się pewnie przyzwyczaił do coraz to nowych gości :)
A tutaj to jakbym widziała Foxiego w pokoju mojej siostry
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_3406.jpg
Też różowo wszędzie i nie ma to jak poleżać na wersalce (też takie obicie) i na różowym kocyku/ Ach te rodzeństwo, a szczególnie starsze siostry :D

Spaiki to tam nie ma nic do gadania, faktycznie już się przyzwyczaił ;) na pierwszego psiaka hmmm, w zasadzie to jak zwykle mruczał, 'odejdź ode mnie, daj mi spokój' ale potem zaczął ogarniać, że z 2 psiakiem można się dobrze bawić i poszaleć :lol: teraz też mu się zdarza powarkiwać, ale ostrzegawczo nigdy nie dziabnie :p

betel napisał(a):
Biedny , zestresowany Spaiki- jakieś maluchy mu przynieśli do domu i jeszcze każą się bawić .ZGROZA...

pańcia jest okrutna :diabloti:

Bzikowa napisał(a):
A chciałam jeszcze dodać do swojej wypowiedzi coś :P
Po pierwsze - biedny Spaiki, znowu pańciuchna jakieś fanaberie wymyśla, tyle szczylków, kto to słyszał ? :eviltong:
A westikowy ogon jest dla szczeniaków bardzo prowokujący.. Jak Cynamon (znajomy RR) był mały to bezikowy ogon był jego najlepszą zabawką, nie muszę dodawać jak wyglądała reakcja mojego psa:oops::eviltong:

Haaa i widzę, że Spajuszka też zaroślak, pańci się nie chce skubaaać :eviltong:

Cynamonka znam...przeglądałam kiedyś galerię :eviltong::eviltong: fajny chłopak :lol:
hoho reakcję pana Bza sobie wyobrażam :diabloti: taka jak i u nas

a no nie ma kiedy wyskupać tego drania :eviltong:

Posted

Agathee napisał(a):
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_3394.jpg
ojej, przepięknie mu w różowym :loveu:

a tyle słodziutkich szczunków to sama bym do domu chętnie zaprosiła :diabloti: Bi na pewno bardzo by się ucieszyła, gorzej z Muffikiem :evil_lol:

noo dlatego Spajusia ma też różową smyczkę, tak mu ładnie w tym kolorku, a niektórzy marudzą, że psa spedaliłam :evil_lol:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
noo dlatego Spajusia ma też różową smyczkę, tak mu ładnie w tym kolorku, a niektórzy marudzą, że psa spedaliłam :evil_lol:

Ja mam zamiar niedługo kupić Muffiemu taką piękną obróżkę ciemno różową :diabloti: Uwielbiam ten kolor :lol:

Posted

[quote name='Kisses']http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_3514.jpg Graficiarz :D

Co tam u Was?
tak se stanął i maznął jakieś cuda razem z Fifką jak się odwróciłam :eviltong:
co u nas? hmmm

Spaiki non stop się cieszy z tego okropnego białego dziadostwa, którego totalnie już mam dość ...jest zimno i mokro, a on by łaził godzinami:mad:
do tego jest brudny i zarośnięty :eviltong: a na tym białym jeszcze lepiej to widać ..

ja cierpie na ciągły brak czasu..:roll:
[quote name='Bzikowa']http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_3514.jpg jakież piękne okoliczności przyrody! 'Kupa' wygrała :D

też mnie najbardziej ujmuje w tym zdjęciu :evil_lol:

[quote name='Agathee']Ja mam zamiar niedługo kupić Muffiemu taką piękną obróżkę ciemno różową :diabloti: Uwielbiam ten kolor :lol:
oo i to jest dobry wybór!! :diabloti:

lecim dalej z tamtymi fotami, bo nigdy się ich nie pozbędę :p

Fikaaa

:hmmmm: co by tu namalować./.