Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

Posted

Kubeczek cudny :D:D:D a studniówka to jedna z lepszych imprez które się pamięta potem ze szkoły, reszta idzie w zapomnienie. Czasami i w końcu jakiegoś profesorka się polubi i na maturze się przydaje:D Same korzyści z tego płyną...no ale chyba już zdecydowałaś więc nie będziemy już tak naciskać :P

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witanko!
Padłam jak zobaczyłam ten kubeczek! Świetny! Kto Wam (Ewelina i Bizkowa) robi takie genialne i cudne kubeczki? Ja się ciesze, że ma zwykły westowy z wystawy, a tu takie cudna z własnym, prywatnym psiakiem!

Co do studniówki to ja też mam dylemat... Niby za rok, ale organizuje się wszystko teraz i też chyba nie pójdę. Za tą kasę co płacimy miałabym połowę lub ćwiartkę kursu na prawko, a bez partnera też głupio iść.

Posted

hej, hej wszystkim :cool3:

[quote name='Kashdog']Ja sobie wolne w piątek i poniedziałek zrobiłam Oczywiście Fifka była wniebowzięta, bo w końcu na dłuugi spacer poszła
To na GG się zgadamy :lol:
Spaiki też się cieszył niesamowicie, ze pańciucha została w domu od czwartku :evil_lol:

[quote name='Bzikowa']Oj tam przesadzacie z tą studniówką, to nie boli serio :diabloti: 5 minut jakiegoś wydurniania się czyt. polonez a potem normalna impreza, do tipsiorków mi daleko i nie podoba mi się jak się dziewczyny odstawiają jak na ślub, a przecież to nie jest obowiązkowe, można jakąś normalną kieckę założyć a nie złotą do kostek z cekinami a la kicz party :diabloti:

Wy tu ferie ferie, i się na spacerki umawiacie a mi się sesja zbliża, jesteście zueeee:placz:

a kubeczek cudo cudo ja już chcę swój bezikowy:loveu:

http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spajDSC01417.jpg biedny spaiki :evil_lol: 'chooodź, mamuusia przytuuuli':diabloti:
eee nie ja nie lubię takich imprez :eviltong: jakby mi pozwolili iść w dżinsach i koszulce to mogłabym się wybrać :evil_lol:

powiem Ci kochana, że ja już się feriuję od czwartku..a nawet wcześniej, bo cały ten tydzień tak ledwo co przechodziłam...i teraz 2 tyg, woooolnego, wreszcie wooolnego :loveu: ale spoko trzymam kciuki za sesję, dasz radę!! a potem się sama będziesz obijać :p

Spajuś lubi przytulaski :diabloti:..tylko jeszscze nie do końca o tym wie..

[quote name='evelynka']Kubeczek cudny :D:D:D a studniówka to jedna z lepszych imprez które się pamięta potem ze szkoły, reszta idzie w zapomnienie. Czasami i w końcu jakiegoś profesorka się polubi i na maturze się przydaje:D Same korzyści z tego płyną...no ale chyba już zdecydowałaś więc nie będziemy już tak naciskać :P
dzięęki!
iii tam ja ze szkoły będę pamiętać wiele :eviltong:
no ale i tak studniówka była wczoraj więc po ptokach :p
[quote name='kaskaSz']Witanko!
Padłam jak zobaczyłam ten kubeczek! Świetny! Kto Wam (Ewelina i Bizkowa) robi takie genialne i cudne kubeczki? Ja się ciesze, że ma zwykły westowy z wystawy, a tu takie cudna z własnym, prywatnym psiakiem!

Co do studniówki to ja też mam dylemat... Niby za rok, ale organizuje się wszystko teraz i też chyba nie pójdę. Za tą kasę co płacimy miałabym połowę lub ćwiartkę kursu na prawko, a bez partnera też głupio iść.
Kaśka wstawiałam linki do bazarków z kubaskami z własnymi zdjęciami :eviltong: na bazarkach do kupienia były...ale jak jeszcze się pojawią następne edycje to dam cynka!

eee tak wcześnie Wam organizują? moja klasa to na tydz przed studniówą nawet kamerzysty nie miała :cool3: a zapisy kończyły się na 2 dni przed..jeśli ktoś się chciał dopisać to spoko bez problemu.dla nich to kasa dodatkowo
i szło kilka osób samych..zresztą zawsze może się ktoś znaleźć z innej klasy w podobnej sytuacji ;)

a ja byłam chamem i odrzucałam wszystkie zaproszenia na to wydarzenie :diabloti:

no i..czas na fotki,

leniwie, leniwie się wylegujemy..

hej co tam masz?

Posted

Dzisiaj odbył się spaceros z dzikim westem i Matanintaorem :diabloti::evil_lol:
I taka mała zapowiedź:

Rękawiczka

+
dziki west

+
demon wodny

=
mordercza akcja, pt. "zabić SŁITAŚNĄ rękawiczkę" :diabloti:

Posted

Łeeee nie lubię Cię , masz ferie , podczas gdy mi się zaczęła sesja i jak siadam, żeby się czegoś wreszcie nauczyć to mam dylemat: CZEGO? bo wszystko tak samo ważne i wszystko prawie, że naraz :(

http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spajIMG_3183.jpg nie ma to jak się wywalić kołami do góry i spać :loveu:

http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spajDSC01337.jpg łoh jej jaka urocza męska smyczunia :evil_lol:

Kashdog fajne fotki :D
http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_1588.jpg widzę, że nie tylko mój pies robi za niedźwiedzia :evil_lol:

Posted

Bzikowa- ja będę narzekać za rok..póki co cieszę sie moimi ostatnimi feriami :diabloti:

prawda, że smyczunia jest słodka? a wszyscy mi mówią, że psa spedalam :evil_lol:

taaa, Spaiki wygląda strasznie jest okropnie zarośnięty i brudny...musze go wytrymować :siara:

kradzione foty od Kasi z galerii: dziekuje cudniaste sąąą:calus:

Ona ma smaka!

Posted

przyszłam ze skradzionymi fotosami...
a tu taki szok przeżyłam :crazyeye: :mad:

p.s evelynka niedźwiadki są najlepszeee :loveu: bierz fiulet!! bierz! potem się pochwal!

ja swoje fotki z dziś zgram dopiero w czwartek...jutro rano będziemy mieć malusi kosmosik w domu :evil_lol::evil_lol:

Posted

Kashdog-kosmos się zaczął od godziny...małe szarańcze już rozrabiają, wariują..szaleją.. :diabloti:

Infortune- cieszę, się , że rękawiczka ma taki wpływ na ludzi :evil_lol::evil_lol: zrobiła taaaaką furorę..

oo wreszcie ktoś kto zrozumie biednych ludzi cieszących się ostatnimi feriami :lol:
jego ucha to w ogóle żyją własnym życiem... :eviltong:

Posted

Kasia specjalnie dla Ciebie- szarańcza w ilości sztuk 7 :diabloti:

uff dranie wszystkie właśnie posnęły.. /jedno maleństwo nie lubi spać w towarzystwie i uwaliło się samo... ale zgrałam tylko te 3 ffotki..na resztę musicie poczekać/

zdjęć mam miliony ale to dopiero jutro wstawię...

Posted

Kasia przywieźć Ci wszystkie?

evelynka- maluchy są tylko u mnie przez 4 h..zaraz jedziemy do krakowa rozwieźć na dt :) póki co śpią..wybawiły się jak szalone i padły :) z wycieraniem kałuż nie nadążam..ciagle produkują następne :)

Posted

ewelinka_m napisał(a):

evelynka- maluchy są tylko u mnie przez 4 h..zaraz jedziemy do krakowa rozwieźć na dt :) póki co śpią..wybawiły się jak szalone i padły :) z wycieraniem kałuż nie nadążam..ciagle produkują następne :)

No właśnie o to mi chodziło :D:D:D hehehe, skąś to znam, jak jeszcze nad jednym da się zapanować o ile może wychodzic na dwór to już z dwójką jest problem :P a co dopiero z taką gromadką. A nie zostawiasz sobie jednego?

Posted

[quote name='evelynka'] A nie zostawiasz sobie jednego?
O to samo się jej zapytałam:evil_lol: Ale ta dziewucha nie chce szczeniora :mad::mad::diabloti:

I taka mała reklama bullkowej torby :loveu: