Evelynkaa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Kubeczek cudny :D:D:D a studniówka to jedna z lepszych imprez które się pamięta potem ze szkoły, reszta idzie w zapomnienie. Czasami i w końcu jakiegoś profesorka się polubi i na maturze się przydaje:D Same korzyści z tego płyną...no ale chyba już zdecydowałaś więc nie będziemy już tak naciskać :P Quote
kaskaSz Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Witanko! Padłam jak zobaczyłam ten kubeczek! Świetny! Kto Wam (Ewelina i Bizkowa) robi takie genialne i cudne kubeczki? Ja się ciesze, że ma zwykły westowy z wystawy, a tu takie cudna z własnym, prywatnym psiakiem! Co do studniówki to ja też mam dylemat... Niby za rok, ale organizuje się wszystko teraz i też chyba nie pójdę. Za tą kasę co płacimy miałabym połowę lub ćwiartkę kursu na prawko, a bez partnera też głupio iść. Quote
ewelinka_m Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 hej, hej wszystkim :cool3: [quote name='Kashdog']Ja sobie wolne w piątek i poniedziałek zrobiłam Oczywiście Fifka była wniebowzięta, bo w końcu na dłuugi spacer poszła To na GG się zgadamy :lol: Spaiki też się cieszył niesamowicie, ze pańciucha została w domu od czwartku :evil_lol: [quote name='Bzikowa']Oj tam przesadzacie z tą studniówką, to nie boli serio :diabloti: 5 minut jakiegoś wydurniania się czyt. polonez a potem normalna impreza, do tipsiorków mi daleko i nie podoba mi się jak się dziewczyny odstawiają jak na ślub, a przecież to nie jest obowiązkowe, można jakąś normalną kieckę założyć a nie złotą do kostek z cekinami a la kicz party :diabloti: Wy tu ferie ferie, i się na spacerki umawiacie a mi się sesja zbliża, jesteście zueeee:placz: a kubeczek cudo cudo ja już chcę swój bezikowy:loveu: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spajDSC01417.jpg biedny spaiki :evil_lol: 'chooodź, mamuusia przytuuuli':diabloti: eee nie ja nie lubię takich imprez :eviltong: jakby mi pozwolili iść w dżinsach i koszulce to mogłabym się wybrać :evil_lol: powiem Ci kochana, że ja już się feriuję od czwartku..a nawet wcześniej, bo cały ten tydzień tak ledwo co przechodziłam...i teraz 2 tyg, woooolnego, wreszcie wooolnego :loveu: ale spoko trzymam kciuki za sesję, dasz radę!! a potem się sama będziesz obijać :p Spajuś lubi przytulaski :diabloti:..tylko jeszscze nie do końca o tym wie.. [quote name='evelynka']Kubeczek cudny :D:D:D a studniówka to jedna z lepszych imprez które się pamięta potem ze szkoły, reszta idzie w zapomnienie. Czasami i w końcu jakiegoś profesorka się polubi i na maturze się przydaje:D Same korzyści z tego płyną...no ale chyba już zdecydowałaś więc nie będziemy już tak naciskać :P dzięęki! iii tam ja ze szkoły będę pamiętać wiele :eviltong: no ale i tak studniówka była wczoraj więc po ptokach :p [quote name='kaskaSz']Witanko! Padłam jak zobaczyłam ten kubeczek! Świetny! Kto Wam (Ewelina i Bizkowa) robi takie genialne i cudne kubeczki? Ja się ciesze, że ma zwykły westowy z wystawy, a tu takie cudna z własnym, prywatnym psiakiem! Co do studniówki to ja też mam dylemat... Niby za rok, ale organizuje się wszystko teraz i też chyba nie pójdę. Za tą kasę co płacimy miałabym połowę lub ćwiartkę kursu na prawko, a bez partnera też głupio iść. Kaśka wstawiałam linki do bazarków z kubaskami z własnymi zdjęciami :eviltong: na bazarkach do kupienia były...ale jak jeszcze się pojawią następne edycje to dam cynka! eee tak wcześnie Wam organizują? moja klasa to na tydz przed studniówą nawet kamerzysty nie miała :cool3: a zapisy kończyły się na 2 dni przed..jeśli ktoś się chciał dopisać to spoko bez problemu.dla nich to kasa dodatkowo i szło kilka osób samych..zresztą zawsze może się ktoś znaleźć z innej klasy w podobnej sytuacji ;) a ja byłam chamem i odrzucałam wszystkie zaproszenia na to wydarzenie :diabloti: no i..czas na fotki, leniwie, leniwie się wylegujemy.. hej co tam masz? Quote
ewelinka_m Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 w śniegu zakopać się też jest fajnie... i siakieś tam beznadziejne pstryki :evil_lol: załadowało się to wstawię :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 no i to by było na tyle moich wypocin :) we wtorek się umówiliśmy z Kasią i Fifką na spaceros..mam nadzieję, że będzie słonko zamiast śniegu :modla: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 pysio przecudny , nic tylko buziaka w nochala dać :) Quote
Evelynkaa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spajIMG_3184.jpg kochany śpioch... Też tak ma że jak wstaje to jedna strona chryzantemki stoi a druga oklapnięta ??hihi śmiesznie to wygląda.. Quote
Kashdog Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Dzisiaj odbył się spaceros z dzikim westem i Matanintaorem :diabloti::evil_lol: I taka mała zapowiedź: Rękawiczka + dziki west + demon wodny = mordercza akcja, pt. "zabić SŁITAŚNĄ rękawiczkę" :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 evelynka- taak, zawsze ta strona na której spał jest oklapnięta :evil_lol: Kasiu dziękuje za foty...komentarze i zdjęcia boskie buahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Łeeee nie lubię Cię , masz ferie , podczas gdy mi się zaczęła sesja i jak siadam, żeby się czegoś wreszcie nauczyć to mam dylemat: CZEGO? bo wszystko tak samo ważne i wszystko prawie, że naraz :( http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spajIMG_3183.jpg nie ma to jak się wywalić kołami do góry i spać :loveu: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spajDSC01337.jpg łoh jej jaka urocza męska smyczunia :evil_lol: Kashdog fajne fotki :D http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_1588.jpg widzę, że nie tylko mój pies robi za niedźwiedzia :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Bzikowa- ja będę narzekać za rok..póki co cieszę sie moimi ostatnimi feriami :diabloti: prawda, że smyczunia jest słodka? a wszyscy mi mówią, że psa spedalam :evil_lol: taaa, Spaiki wygląda strasznie jest okropnie zarośnięty i brudny...musze go wytrymować :siara: kradzione foty od Kasi z galerii: dziekuje cudniaste sąąą:calus: Ona ma smaka! Quote
Evelynkaa Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Eee tam mnie się różowa smyczka podoba :D:D:D sama zastanawiam się nad fioletową obrożą dla Alexińskiego. Ewelinko nie przejmuj się my lubimy takie niedzwiadki :D:D:D Quote
ewelinka_m Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 przyszłam ze skradzionymi fotosami... a tu taki szok przeżyłam :crazyeye: :mad: p.s evelynka niedźwiadki są najlepszeee :loveu: bierz fiulet!! bierz! potem się pochwal! ja swoje fotki z dziś zgram dopiero w czwartek...jutro rano będziemy mieć malusi kosmosik w domu :evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Spajuszka... Kasia policzymy się w piąteeek! albo w czwartek jak zgram swoje:eviltong: Quote
Kashdog Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Boje się :shake:! Tym kosmosikiem to się pochwalić musisz potem :cool1: Zazdroszczę, tez taką bandę bym chciała gościć u mnie w domu :eviltong: Quote
Infortune. Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Przygnała mnie tutaj różowa rękawiczka! :evil_lol: [quote name='ewelinka_m']Bzikowa- ja będę narzekać za rok..póki co cieszę sie moimi ostatnimi feriami :diabloti: No to jesteśmy w podobnej sytuacji :lol: Ja już się boję... http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_1588.jpg Alez mu się śmieszne uszka załamały. :evil_lol: :loveu: Quote
ewelinka_m Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Kashdog-kosmos się zaczął od godziny...małe szarańcze już rozrabiają, wariują..szaleją.. :diabloti: Infortune- cieszę, się , że rękawiczka ma taki wpływ na ludzi :evil_lol::evil_lol: zrobiła taaaaką furorę.. oo wreszcie ktoś kto zrozumie biednych ludzi cieszących się ostatnimi feriami :lol: jego ucha to w ogóle żyją własnym życiem... :eviltong: Quote
ewelinka_m Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Kasia specjalnie dla Ciebie- szarańcza w ilości sztuk 7 :diabloti: uff dranie wszystkie właśnie posnęły.. /jedno maleństwo nie lubi spać w towarzystwie i uwaliło się samo... ale zgrałam tylko te 3 ffotki..na resztę musicie poczekać/ zdjęć mam miliony ale to dopiero jutro wstawię... Quote
Kashdog Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 To może wstaw jakieś zdjęcie, bo nie wytrzymam zaraz :evil_lol: Ty się chwalisz, a ja cierpię :diabloti: Quote
Kashdog Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Dzięki wielkie, wszystkie cuuuudne są :loveu::loveu::loveu: Przyjedź do mnie z jakimś :cool3::evil_lol: Quote
Evelynkaa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Jakie fajne :D:D:D Jak sobie radzisz z taką gromadką?? Quote
ewelinka_m Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Kasia przywieźć Ci wszystkie? evelynka- maluchy są tylko u mnie przez 4 h..zaraz jedziemy do krakowa rozwieźć na dt :) póki co śpią..wybawiły się jak szalone i padły :) z wycieraniem kałuż nie nadążam..ciagle produkują następne :) Quote
Evelynkaa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ewelinka_m napisał(a): evelynka- maluchy są tylko u mnie przez 4 h..zaraz jedziemy do krakowa rozwieźć na dt :) póki co śpią..wybawiły się jak szalone i padły :) z wycieraniem kałuż nie nadążam..ciagle produkują następne :) No właśnie o to mi chodziło :D:D:D hehehe, skąś to znam, jak jeszcze nad jednym da się zapanować o ile może wychodzic na dwór to już z dwójką jest problem :P a co dopiero z taką gromadką. A nie zostawiasz sobie jednego? Quote
Kashdog Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='evelynka'] A nie zostawiasz sobie jednego? O to samo się jej zapytałam:evil_lol: Ale ta dziewucha nie chce szczeniora :mad::mad::diabloti: I taka mała reklama bullkowej torby :loveu: Quote
Recommended Posts