Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brawo brawo ile fotek!:loveu:

http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spajIMG_2423.jpg jakie zębicha,hohoho:eviltong::evil_lol: My też mamy taką kurę ale Bezik jej nie lubi zbytnio.

http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spajIMG_2341.jpg na rącki, mamusiu, na rącki! :lol:

http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spajIMG_2322.jpg hahaha widze, że Spajunio opanował umiejętność zwijania języka w rurkę!:diabloti::diabloti:

ewelinka_m napisał(a):

on lubi się tak ocierać o krzacory i robi sobie coś w rodzaju masażu...pańcia szurnięta to i jak pies ma być normalny?;)

No , no, właśnie o tym mówiłam, ja uwielbiam jak Bez to robi i jeszcze wydaje z siebie takie różne ciekawe oddźwięki :evil_lol:

A i tak najbardziej mi się podobają te ostatnie zdjęcia podkocykowe:loveu:
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/IMG_2186.jpg
:loveu: :loveu:

Posted

postarałam się z fotkami co? jak nigdy :evil_lol:

haha na rąckach najlepiej :eviltong: a zwłaszcza księciunio uwielbia wykorzystywać mojego ojca w tej kwestii, który daje się wrobić i znosi i wnosi piesecka z 4 piętra na spacerki:evil_lol:

co do podkocykowych..to nigdy wcześniej tak się nie rozwalał :crazyeye: teraz po przyjściu z dworu marznie i ładuje się na łóżko poczym czeka aż ktoś go okryje :lol:

no a u nas już zaczęło się masowe strzelanie :mad: co chwilę jakieś wybuchy słychać..Spaiki więc chodzi przerażony, spacerki trwają po 5 sekund..ja nie wiem mi by było szkoda kasy,żeby tracić petardy przed sylwestrem, idioci :mad: nie wiem co będzie jutro..dzieciątko zostaje z moimi rodzicami.. kupiłam mu ziołowe tabletki na uspokojenie, mam nadzieję, ze jakoś sobie poradzi :-(
już dzisiaj opieprzyłam kilka bachorów, ale co z tego jak zaraz znajdują się kolejni..:shake:

Posted

Po niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa dobre i złe. Uśmiech igrający ze łzami.
A ja życzę Ci, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku 2010 były jak najlepsze. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, pełne miłości i przyjaźni.

Posted

betelku dziękuje pięknie za życzenia!:)

ja wszystkim odwiedzającym tą galerię, życzę aby ten nadchodzący rok był dużo duuużo lepszy od 2009 :cool3:
aby wszystkie wasze marzenia się spełniły te realne..i te całkiem z kosmosu ;)
i naturalnie pociechy z naszych psiaków:loveu:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
a Tobie pięknie zdanej maturki i nowych studiów :-)
buźki

hahah mam nadzieję, że tak będzie :eviltong:
dziękuje!

evelynka napisał(a):
No to ja będę pierwsza w tym roku :D Szczęśliwego Nowego Roczku, buziamy
p.s. Jaką ty masz słodką pościel Ewelinko :loveu:

Witam nowych gości :lol: dziękuje i wzajemnie..

pościel,nieskromnie odpowiem jest genialna :cool3: z 2 strony ma jeszcze wyrysowanego psiuńka cziłałkę..ale nie zbyt ładnie to wygląda, dlatego mam zawsze obróconą na łapkową stronę :lol:
psie łapki górą! :diabloti:

Od-Nowa napisał(a):
Ewelin - kiedy premierowe zdjęcie w 2010 r będzie?? :-)

aaa kiedyś będzie...musicie zaglądać i wyczekiwać :eviltong:

I jeszcze chyba nie pisałam, jak przeżyliśmy sylwestra ?
Bardzo się bałam bo Spaiki zostawał sam z rodzicami więc wychodziłam pełna obaw z domu..no ale kazałam dzwonić gdyby coś się działo :roll: Jakoś tak wyjątkowo miałam wrażenie, że w tym roku nie strzelali jakoś bardzo...a Spaiki był baardzo dzielny, polazł sobie do łazienki jak zwykle, ułożył się i udawał, że nic nie słyszy. Co prawda na spacer potem nie chciał wyjść...ale w trakcie wystrzałów nie panikował tak bardzo jak zwykle. :lol: Także daliśmy rade :multi:

Posted

Dobcia - bo Morka to psi ideał :eviltong: kieleckie kundle górą! :diabloti:

betel-niby ten czas :evil_lol: ale ja się nie wybieram,jakoś mi tak nie po drodze :diabloti:

pozdrawiamy

i prosimy zajrzyjcie do Albinki- suni z mojego podpisu..ostatni banerek..pomoc pilnie potrzebna -stan b.ciężki:-(

Posted

Jak trochę wypiją to będą należeć:D

Jak przygotowanka do matury? ;> Ja rok temu w styczniu byłam na etapie poziom wiedzy = 0 :evil_lol:
Ehhh chętnie bym jeszcze raz maturzystą była.... Lajt był, och jaki lajjjjjt...
A teraz nie dość , że wymagania kosmiczne to jeszcze dewiza "radź sobie studencie sam" :(

Posted

Dotarłam po straszliwej przerwie, ale nadrobiłam wszystkie zaległości :)

Ze wszystkich zdjęć najpiękniejsze te z kurakiem w pysiu i z kociakiem nad miską wody :)

Ewelinko masz rację - szkoda czasu na studniówkę ;)

Posted

Bzikowa- dotrzymuje tradycji i zgodnie z tym co pisałaś jestem na tym samym etapie :evil_lol::evil_lol:
łee na studia wcale mi się nie spieszy, totalnie brak mi pomysłu co ze sobą zrobić :mad: i współczuję, ja na szczęście mam ferie już za 3 dni! nie mogę się doczekać żeby wreszcie sie wyspać :evil_lol:
Rudzia-Bianca-heej :loveu: cieszę się, że chciało Ci się to wszystko nadrabiać ..
a kocie to to, o którym wspominałam jak wtedy przyjechaliście do kielców;)
i wreszcie ktoś kto popiera moje zdanie apropo studniówy :evil_lol:
Kashdog ohoho widzę, że tu się nic nie ukryję :eviltong: miałam się właśnie pochwalić, że wczoraj doszedł mi mój kubasek, jest cudowny, genialny ah i oh :loveu:

proszę proszę tak wygląda:

zdjęcia jakościowo beznadzieja...bo z wieczora robiłam

ii siakieś tam takie ;)

Posted

i okazało się, że wcale nie musiałam się tak spieszyć...bo Spaiki doskonale się nim zajął! :cool3:

ooo to to! zdecydowanie idiotyczny :evil_lol: jeszcze jak sobie pomyślę, że musiałabym ganiać w jakiejś kiecce i tipsiorakch to.. :mdleje:

kubka też sobie zazdroszczę :eviltong: ale za posiadanie takiego cudownego portrecika Bianuli-autorstwa Tani to chyba powinnam Was znienawidzić :diabloti:

Posted

A ja się powtórzę i powiem, że kubek jest genialny :loveu: Na wystawie nie znalazłabyś takiego :evil_lol:
O matko to już za 3 dni ferie :-o Jak ten czas leci :diabloti:
Teraz trzeba się na spacerosa umówić :cool3:

Posted

wiem, że nie znalazłabym dlatego tym bardziej się cieszę, bo nikt na świecie takiego mieć nie będzie :)

ja strajkuję chyba i robię sobie wcześniejsze ferie od środy...
umówić się musimy konieczniee!

Posted

Ja sobie wolne w piątek i poniedziałek zrobiłam :diabloti: Oczywiście Fifka była wniebowzięta, bo w końcu na dłuugi spacer poszła :evil_lol:
To na GG się zgadamy :lol:

Posted

Oj tam przesadzacie z tą studniówką, to nie boli serio :diabloti: 5 minut jakiegoś wydurniania się czyt. polonez a potem normalna impreza, do tipsiorków mi daleko i nie podoba mi się jak się dziewczyny odstawiają jak na ślub, a przecież to nie jest obowiązkowe, można jakąś normalną kieckę założyć a nie złotą do kostek z cekinami a la kicz party :diabloti:

Wy tu ferie ferie, i się na spacerki umawiacie a mi się sesja zbliża, jesteście zueeee:placz:

a kubeczek cudo cudo ja już chcę swój bezikowy:loveu:

http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spajDSC01417.jpg biedny spaiki :evil_lol: 'chooodź, mamuusia przytuuuli':diabloti: