ewelinka_m Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 no nic..reszta z wieczora...idę ogarnąć nasz apartament, że niby mam bałagan i że święta są? :mad: pfyy przecież to taki twórczy porządeczek, a że wszystko się przewala i jest porozrzucane..to przecież to tak specjalnie jest :loveu: kartki takiej ładnej kolorowej,świątecznej nie wykonam...bo ni umiem i nie mam czasu,więc.. Chciałabym życzyć wszystkim pięknych, zdrowych, POGODNYCH i CIEPŁYCH świąt! ii pociechy z naszych czworołapków :lol: Quote
kajkoowa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spaiki007.jpg śliczny:loveu: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spaiki082.jpg Spaiki zdobywca szczytów:evil_lol: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spaiki038.jpg ale piekne miejsce spacerowe:loveu: Quote
Bzikowa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 No, obejrzałam wreszcie Spaikusiowe fotaski, ach, wtedy jeszcze słońce świeciło:loveu:, teraz to rzadkie zjawisko:shake: Hihihi wcale nie wątpię, że bardzo słodkim głosikiem oznajmiłaś terierkowi, że NIE wchodzi do wody:diabloti: Ja przynajmniej takiego problemu nie mam, że mi się pies do wody pcha:evil_lol: Ale ogólnie fajnie macie, że woda do pływania dla psa tak blisko, nawet jeśli to takie sobie bajorko, psu to i tak nie robi;) http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spaiki051.jpg a ten wzrok mnie zaaabił:loveu: Zgadzam się co do porządeczku! Ponoć tylko idioci są pedantami, geniusz panuje nad chaosem!:diabloti: Ach i chciałam tak jeszcze nieśmiało zapytać - jak tam przygotowania do maturkiii ? :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Kaja10014 napisał(a):http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spaiki007.jpg śliczny:loveu: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spaiki082.jpg Spaiki zdobywca szczytów http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spaiki038.jpg ale piekne miejsce spacerowe dzięki :loveu: miejsce spacerowe jedyne w swoim rodzaju..i na szczęście co raz mniej ludzi z psami tam przyłazi,zamurowali kilka wejść i nie każdemu się chce lecieć na około :razz: Od-Nowa napisał(a):śliczna relacja zdjęciowa :-) ojoj kto nas nawiedził :eviltong: się cieszę bardzo! dziękujeem :) Bzikowa napisał(a):No, obejrzałam wreszcie Spaikusiowe fotaski, ach, wtedy jeszcze słońce świeciło:loveu:, teraz to rzadkie zjawisko:shake: Hihihi wcale nie wątpię, że bardzo słodkim głosikiem oznajmiłaś terierkowi, że NIE wchodzi do wody:diabloti: Ja przynajmniej takiego problemu nie mam, że mi się pies do wody pcha:evil_lol: Ale ogólnie fajnie macie, że woda do pływania dla psa tak blisko, nawet jeśli to takie sobie bajorko, psu to i tak nie robi;) http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spaiki051.jpg a ten wzrok mnie zaaabił:loveu: Zgadzam się co do porządeczku! Ponoć tylko idioci są pedantami, geniusz panuje nad chaosem!:diabloti: Ach i chciałam tak jeszcze nieśmiało zapytać - jak tam przygotowania do maturkiii ? :evil_lol: ja już się słoneczka doczekać nie mogę..:loveu: a bajorko całkiem fajne..w lato nawet ludziska się tam kąpią więc takie syfiaste to to nie jest :evil_lol: tak, tak słodziutki głosik zawsze działa na terrierka:diabloti: i weź tu jak stanie nad tobą spojrzy takim wzrokiem..udawaj, że go nie widzisz i nie daj mu tego czego chce :eviltong: jeszcze ma w repertuarze wzrok pt." jestem biednym,zagłodzonym,maltretowanym piesiem.." najlepiej mu to wychodzi przy stole :loveu: nade mną nie stoi bo wie, ze mu się nie opyla..:diabloti: ostatnio byliśmy się przejść, łaził se po krzaczkach pełna radocha ..nagle patrze stoi jak ta sierota, wzrok jak siedem nieszczęść i nie wie co zrobić.podchodzę okazało się, że wlazł za patysiem w traweczkę,a w trawusi pełno ostów było..i do podwozia się przyczepiły pieseczkowi. pani musiała poratować, bo książę nawet z jednym dziadem na łapeczce się nigdzie nie ruszy:cool3: i możemy sobie tak stać na deszczu nawet kilka godzin, ale póki coś się przyczepiło on nigdzie nie pójdzie:loveu: z tym czymś na "M" to paszła mi stąd :mad: bo nic nie mam przygotowanego..do myślenia o tym tyż mi nie po drodze :eviltong: ii uwaga dalsza część zdjęć z tego spacerosa :cool3: bieeegne!! Quote
ewelinka_m Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 nie...nie wcale nie wchodzę do wody :diabloti: AA! ptaszyny już se polazły od nas wczoraj! nareszcie! ..więc dziś spaliśmy do 9 :lol: co się okazało to u Kuby to one wcale od rana nie kwiczą :mad: tylko u nas miały tendencję do wstawania o 6...:cool1: Quote
ewelinka_m Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 rzucasz czy nie? jak nie to ja do wody idę.. Quote
ewelinka_m Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 rękawiczka jest dużo lepsza od patysia :loveu: Quote
ewelinka_m Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 wodzina :lol: i wracamy po woli do domku Quote
ewelinka_m Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 ściemniało się już coraz bardziej... :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 koniec. już można ochać i achać :eviltong::eviltong: Quote
kaskaSz Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 ohoho ile foteczek! Wszystkie świetne, aż nie wiem które zacytować. Fajne tam tereny macie, to miejsce z równo posadzonymi drzewami to jakiś sad czy co? Wyobraziłam sobie jak to wygląda rano, kiedy jest mgła. Idealne miejsce na fotki :) Co do ptaków to miałam kiedyś papugi, ale tak brudziły, że nie wiem. I też sądzę, że jednak piesy to najlepsze zwierzaki :) Pogadasz z nimi, nawet większość zrozumieją, można się przytulić i w ogóle. Quote
Bzikowa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Ooo, a tu jeszcze fotki, się nie spodziewałam normalnie:diabloti: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spaiki130.jpg ciekawa pozycja, co on wyczynia? :lol: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spaiki135.jpg och jak piknie uszka stoją :loveu: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spaiki146.jpg czyżby na tym zdjęciu Spaikuś się 'tarzał od góry' jak ja to nazywam?:lol: Bezik czasem włazi w jakieś krzaki, zwykle wiosną i latem, i się ociera grzbietem o gałęzie jakby go coś swędziało :lol: Quote
ewelinka_m Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 kaskaSz napisał(a):ohoho ile foteczek! Wszystkie świetne, aż nie wiem które zacytować. Fajne tam tereny macie, to miejsce z równo posadzonymi drzewami to jakiś sad czy co? Wyobraziłam sobie jak to wygląda rano, kiedy jest mgła. Idealne miejsce na fotki :) Co do ptaków to miałam kiedyś papugi, ale tak brudziły, że nie wiem. I też sądzę, że jednak piesy to najlepsze zwierzaki :) Pogadasz z nimi, nawet większość zrozumieją, można się przytulić i w ogóle. to miejsce to coś w rodzaju opuszczonego sadu. To taki ogromny teren gdzie kiedyś były ogródki działkowe..niektóre działki stoją jeszcze dzikie..a z niektórych pozostały tylko resztki :lol: a dalej są kamieniołomy i woda :lol: więc biegać, szaleć, pływać jest gdzie! :multi: Idealne faktycznie..tylko weź wstań tak z rańca :diabloti: Bzikowa napisał(a):Ooo, a tu jeszcze fotki, się nie spodziewałam normalnie:diabloti: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spaiki130.jpg ciekawa pozycja, co on wyczynia? :lol: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spaiki135.jpg och jak piknie uszka stoją :loveu: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/psy/spaiki146.jpg czyżby na tym zdjęciu Spaikuś się 'tarzał od góry' jak ja to nazywam?:lol: Bezik czasem włazi w jakieś krzaki, zwykle wiosną i latem, i się ociera grzbietem o gałęzie jakby go coś swędziało :lol: święta są to postanowiłam okazać trochę swej dobroci i wstawić więcej zdjęć niż zwykle:diabloti: na tej 1-szej fotce zacytowanej to on zdaje się badylka łapał tylko na zakręcie mu się średnio wyrobić udało. haha tak tak! :multi: ocieranie się o krzaki jest fajne..gorzej tylko jak krzaczor był brudny, albo żyją sobie na nim jakies stworki..ale to już pańci zmartwienie jest :eviltong: a ja zapomniałam! nie chwaliłam się! co do tego tematu na "M" to ostatnio mieliśmy próbną z matmy..zdałam ha! :evil_lol: w co bardzo wątpiłam i mnie miło zaskoczyli, bo przyszłam na 40 min posiedzieć zobaczyć jakie zadania są..a tu taki siurprajs :loveu: Quote
Bzikowa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 A dlaczegóż to koniecznie tak z rańca tam łazicie na spacerki ? O tak, na krzaczorkach czasem sobie coś mieszka albo coś z nich spada i potem się jest całym brudnym... Ale co tam, pańcia się tym zajmie:loveu: Nooo to brawooo , gratuluję zdanej próbnej z matmy :evil_lol: Ja nie wiem czy bym zdała w chwili obecnej, moja jej nauka skończyła się w 2 klasie liceum (matko... kiedy to było!), teraz mam matmę na studiach i nic nie ogarniam bo robimy takie rzeczy, o których się nikomu nie śniło nawet w liceum... Liczby zespolone, macierze, całki i inne takie rzeczy :( Bleeeee jednym słowem :( A i chciałam jeszcze raz podziękować za cynk o bazarku z kubeczkiem - właśnie go wygrałam i teraz się zastanawiam jakie dać zdjęcie :) :loveu: Quote
ewelinka_m Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Bzikowa napisał(a):A dlaczegóż to koniecznie tak z rańca tam łazicie na spacerki ? O tak, na krzaczorkach czasem sobie coś mieszka albo coś z nich spada i potem się jest całym brudnym... Ale co tam, pańcia się tym zajmie:loveu: Nooo to brawooo , gratuluję zdanej próbnej z matmy :evil_lol: Ja nie wiem czy bym zdała w chwili obecnej, moja jej nauka skończyła się w 2 klasie liceum (matko... kiedy to było!), teraz mam matmę na studiach i nic nie ogarniam bo robimy takie rzeczy, o których się nikomu nie śniło nawet w liceum... Liczby zespolone, macierze, całki i inne takie rzeczy :( Bleeeee jednym słowem :( A i chciałam jeszcze raz podziękować za cynk o bazarku z kubeczkiem - właśnie go wygrałam i teraz się zastanawiam jakie dać zdjęcie :) :loveu: z rańca w życiu bym tam nie wstała :diabloti: aż tak szalona nie jestem...to Kasia wysnuła teorię, że jest to idealne miejsce na fotki rankiem..mgła, drzewka, atmosferka :eviltong: ojej współczuje tej matmy strasznie..okropieństwo :shake: moja siostra poszła na ekonomię jak obejrzałam jej podręczniki to :mdleje::mdleje: ależ proszę to ja się cieszę! i gratuluje wygraneej, wybór ciężki strasznie..wiem przechodziłam :evil_lol: ponad tydzień wybierałam zdjęcia..a i tak nie potrafiłam się zdecydować, które na pewno chce ..potem jak musiałam dobrać rameczki, napisy, wzorki, kolorki..padłam..no koszmar :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 ewelinka_m napisał(a):z rańca w życiu bym tam nie wstała :diabloti: aż tak szalona nie jestem...to Kasia wysnuła teorię, że jest to idealne miejsce na fotki rankiem..mgła, drzewka, atmosferka :eviltong: ojej współczuje tej matmy strasznie..okropieństwo :shake: moja siostra poszła na ekonomię jak obejrzałam jej podręczniki to :mdleje::mdleje: ależ proszę to ja się cieszę! i gratuluje wygraneej, wybór ciężki strasznie..wiem przechodziłam :evil_lol: ponad tydzień wybierałam zdjęcia..a i tak nie potrafiłam się zdecydować, które na pewno chce ..potem jak musiałam dobrać rameczki, napisy, wzorki, kolorki..padłam..no koszmar :evil_lol: A to nie zaczaiłam :oops: Ja z rannym wstawaniem mam tak, że jak jadę na uczelnię to wstanie tak, żeby zdążyć na 10 graniczy z cudem, jak nie muszę nic robić to wstanie przed 11 jest wielkim wyczynem (dodam, że Bezikowi nic nie jest, on jest tak sam leń jak ja:evil_lol:) , a jak jadę na trening... Pobudka 4:30 żeby się wyrobić na autobusik 5:15, żeby zdążyć na trening o 7 rano? Bezproblemowo :cool3: No nasza matma to porażka :shake: Dzięki! No właśnie nie mogę się zdecydować jakie dać zdjęcie, może jakieś agilitowe wezmę... :hmmmm: Ja mam o tyle 'łatwiej' , że to będzie chyba tylko po prostu samo zdjęcie bez bajerów, tak jak Ty miałaś :eviltong: Ale dzielnie walczyłam i mam. No i Wasze kieleckie psiaki coś tam pewnie będą z tego miały :multi: Quote
ewelinka_m Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Bzikowa napisał(a):A to nie zaczaiłam :oops: Ja z rannym wstawaniem mam tak, że jak jadę na uczelnię to wstanie tak, żeby zdążyć na 10 graniczy z cudem, jak nie muszę nic robić to wstanie przed 11 jest wielkim wyczynem (dodam, że Bezikowi nic nie jest, on jest tak sam leń jak ja:evil_lol:) , a jak jadę na trening... Pobudka 4:30 żeby się wyrobić na autobusik 5:15, żeby zdążyć na trening o 7 rano? Bezproblemowo :cool3: No nasza matma to porażka :shake: Dzięki! No właśnie nie mogę się zdecydować jakie dać zdjęcie, może jakieś agilitowe wezmę... :hmmmm: Ja mam o tyle 'łatwiej' , że to będzie chyba tylko po prostu samo zdjęcie bez bajerów, tak jak Ty miałaś :eviltong: Ale dzielnie walczyłam i mam. No i Wasze kieleckie psiaki coś tam pewnie będą z tego miały :multi: z wstawaniem mam tak samo :diabloti: matko, to aż tak wcześnie macie treningi? :crazyeye: tak, tak agilitowe wybierz, albo z sesji jesiennej było cudne to z odbiciem w wodzie :loveu: możesz też sama machnąć takie bajeranckie połączenia zdjęć to Eliza wsio pewno nadrukuje, bo samej jej czasu brakuje na tworzenie takich efektów... pieniądzory idą na jędrzejowskie psiaki..ale to miasto obok, więc prawie jak nasze :lol: p.s wstałam dziś rano..wyglądam przez okno..śniegu mnóstwo..:cool1: Quote
Bzikowa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 No, w wakacje najczęściej zaczynaliśmy o 7 , żeby jeszcze nie było mega upału a potem jakoś tak weszło nam to w krew i najczęściej o tej są treningi zaawansowanych ;) To w sumie fajne bo nie marnuje mi się cały dzień, tylko wracam do domu o jakiejś 11-12 i mam jeszcze cały dzień przed sobą:) A pies już wybiegany więc w ogóle super. A co ty myślisz, że ja umiem robić ekhm bajeranckie połączenia zdjęć?:diabloti: Zapytam się czy w ogóle można dać 2 ale nie sądzę. I widzisz... jest to okazja abyś machnęła swemu piesu jakieś szalone śniegowe foty :cool1: Trochę nam czat tutaj powstał :P Quote
ewelinka_m Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 tyż nie umiem bajerancko łączyć fotek :evil_lol: dlatego to nie ja projektowałam ten cudny kubek..bo wtedy by tak nie wyglądał..tylko dużo,duuużo gorzej :evil_lol: zapytaj...ja myślę,że tak ;) bylimy na spacerze...są zdjęcia :diabloti: ..ale jeszcze ich nie przeglądałam..więc nie wiem czy cokolwiek wyszło:eviltong: i śnieg się spsuł :mad: wcześniej mieliśmy taki fajny nie przyczepiający się do łapek,dziś wróciliśmy z całymi skulkowanymi nóziami..nie mam pojęcia od czego to zależy :hmmmm: Quote
Linssi Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Od temperatury ;) Jesli nie ma duzo na minusie, to snieg jest mokry i klei sie. A jak jest mroz to jest sypki ;) TAKA jestem madra :D Quote
ewelinka_m Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Linssi zadziwiasz mnie czuje się mądrzejsza dzięki Tobie Quote
Linssi Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Przestan, bo sama w sobie sie zakocham :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 :evil_lol: ehe i czego mnie chciałaś oszukać? przecież wszyscy wiemy,że to już dawno masz za sobą :loveu: Quote
Linssi Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 To jak wychodzenie z nalogu jest, a ty mi nie pomagasz :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts